Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nowena píše:
Tohle musí být troll. Nebo meh.
To je hnus i na Meh.
@Anonymní píše:
Občas nenávidím svého dvouletého syna. Byl neplánovaný a tenkrát jsem hodně váhala, jestli si ho nechat. Teď mám pocit, že mi zkazil celej život. Nemám na něj náladu, starat se o něj, hrát si s ním. Nebaví mě to. Miluju ho, ale přesto ho nenávidím, hlavně za to jeho vztekani, nebo když má spát tak čumí a nechrápe…vždy mám úplně chuť z něj vytriskat duši, ale nikdy bych to neudělala…
Nechápu co se semnou děje..
Vzhledem k tomu, že si jsi toho vědoma, začni s tím něco dělat. Od toho ti pán Bůh nadělil mozek.
Vzpamatuj se a přetransformuj v hlavě své myšlení a uvažování. Vždyť jsi přeci jeho maminka! Proč by ti měl zkazit život? A proč ty kazíš život jemu tím, že o něm takhle uvažuješ? Myslíš si, že on tvé nepřijetí nevnímá a že jej to nepoznamená na celý život?
Proč nejsi hrdá na to, že jsi máma? Jeho máma!?
@Anonymní píše:
Občas nenávidím svého dvouletého syna. Byl neplánovaný a tenkrát jsem hodně váhala, jestli si ho nechat. Teď mám pocit, že mi zkazil celej život. Nemám na něj náladu, starat se o něj, hrát si s ním. Nebaví mě to. Miluju ho, ale přesto ho nenávidím, hlavně za to jeho vztekani, nebo když má spát tak čumí a nechrápe…vždy mám úplně chuť z něj vytriskat duši, ale nikdy bych to neudělala…
Jestli takhle uvažuješ, dej jej raději k adopci. Je hodně rodin, které mu dají skutečnou a bezpodmínečnou lásku.