Obě děti, více dětí vzhledově pouze po jednom z rodičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lilišák
3.6.12 15:14

@Vlkoška ,,jako by nebylo tvoje,, :lol: mam stejny ,,problem,, ja jsem kompletne tmavej typ a syn je modrookej blondacek :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17010
3.6.12 15:17

U nás zatím jen prvorozená dcera, skorokopie svého otce :mrgreen: , po mě má snad jen tvar rtů :think:
No a druhátko by měla být taky holčička, podle 3D to vypadá, že bude celá ségra, takže jsem strašně zvědavá, jak bude vypadat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slunicko 123
3.6.12 15:25

Já tmavší blond,modrošedozelené oči,muž světle hnědé vlasy,hnědé oči.Máme 2kluky jeden hodně podobnéj na mně i mou rodinu-modrookej,blonďák,teď už spíš špinavý blond,větší ouška po prababičce,ale nádherně se opaluje hnedka do hněda a druhéj blond vlasy,oči skoro černé,světlá pleť,ale taky jde hned do hněda a podoba na mou máti/její máti,ale moc teda.Ouška normál,jen každé jinak velké.Jediné co mají společného je pinďa a výška :lol: :srdce: .Muž má bratra,když jsme se před 12lety poznali,tak jsem myslela,že je to manželův kámoš a ne bratr.

• Citovat
  • Upravit
4034
3.6.12 15:40

Tak já mám na světě zatím jen dceru a tu pravděpodobně někdo hodně škodolibý tam nahoře přejel přes kopírák od mě. Vzhled, povaha, jednání.. ježiši na zabití je to. I ty ksichty, výrazy obličeje, vlasy.. celá prostě já. Nejvíc na zabití je teda potřeba posledního slova nás obou. :lol: Teď čekáme syna (s jiným partnerem) a byly jsme na 3D a taťka je teda v koncích, páč syna nezapře ani na tom blbém ultrazvuku, profil totálně kopírák, nos, pusu, rysy.. i flegmoš stejný, na každém ultrazvuku ruce za hlavu, nožky nahoru a polibte mi, vážení.. :lol: Tak uvidíme až vyleze, ale nedělám si moc naděje, že by tady moje geny zabodovaly. Nejspíš mi zásoba genů pro předání došla u prvorozené. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
3.6.12 15:47

jinak my mame blondyna s modryma ocima, jeho dvojce je brunet s hnedyma a jejich mladsi bratr je zrz s hnedyma ocima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
3.6.12 15:49

Tak teda s tím, že tmavší typ přebíjí světlejší, to musím taky vyvrátit - já blondýna, bílá jak stěna, modrooká, manžel tmavěhnědé vlasy, hnědé oči, kluk blonďák, bílej jak stěna, modrookej :lol:

Taky si kolikrát říkám, kéž by malej byl aspoň trošičku podobnej manželovi, že by měl manžel jistotu :mrgreen: Ale nemá jí ani trochu, kluk jako by mi ze zadku vypadnul…Tak snad mu to jednou vynahradí druhé (jestli bude).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
3.6.12 15:53

@zoubky
Můj muž je vyloženě snědý typ, tmavohnědé oči, černé vlasy a já sice ne úplně vyblitá, ale jsem modrooká čistá blondýna (opaluju se hodně dobře). První syn je kopie tatínka, ale má mojí barvu-tj.světlooký a špinavý blond a dobře se opaluje.
Dvojčata kluci jsou vyloženě snědí, tmavohnědé oči a vlásky mají zatím jako batolata oříškové. Po tátovi snad mimo barvy a nosu nezdědili nic, nejsou mu podobní, všichni říkají že jsou celá já :lol:
takže u dvojek se ten mix vyměnil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
3.6.12 16:00

No já nevim, co řešíte, obě moje holky jsou podobné maminkám jejich tátů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
3.6.12 16:08
@zoubky píše:
Ahoj všem,
zakládám diskuzi na trošku odlehčené téma a trošku i ze zvědavosti, jak je to u vás v rodině 8)
S manželem čekáme druhé dítko, opět kluka a tak trošku debatujeme nad tím, jak bude Jáchym vypadat vzhledově. Jde o to, že první syn Jakub je vzhledově(a trošku i povahově) po mně - velké modré oči, světlejší pleť, světlé vlnité vlasy a výraz v obličeji celá máma. Manžel je tmavovlasý, hnědozelené oči, tmavší pleť(není cizinec) a jediné, co snad synkovi předal byl tvar uší a pindík :mrgreen: Netrápí ho to, to ne, ale spíš se trošu „bojí“, aby druhý syn(hodně toužil po holčičce) nebyl zase celá máma a já nebyla v nějakém nemilém podezření…nemáme žádného pěkného souseda ani známého, takže to podezření myslím v legraci :P
Další věc je ta, že z mé strany rodiny(od obou mých rodičů) jsem jediná vnučka, vše ostatní jsou vnuci a pravnuci, prostě žádná jiná holka. A všichni jsme světlovlasí, modroocí a světlé typy pleti( i když druhý-„cizí“ rodič je typově úplně jiný) 8o.......naše světlé a klučičí geny jsou teda dost masivní :oops: :mrgreen: Mnaželova rodina je velmi malá, ale spíš samé holky a tmavší typ.
Vím, že nejste genetici a už je to dávno dané od početí, ale myslíte, že je nějaká šnace, že druhý kluk bude tmavší po tátovi, aby byly síly vyrovnané :D Jaké jsou vaše děti vzhledově, pokud se lišíte vy, jako rodiče? A převládají spíš geny po maminkách nebo z tatínkovy strany?
Neberete to jako nějaké složité vyzvídání, jen odlehčení a díky za odpovědi :kytka:
šance je vždycky, mám dva syny a jeden je tmavovlasý a tmavooký po tátovi a druhý světlovlasý a světlooký po mě a podotýkám, že mají jednoho tátu ;) nikdy si nebyli podobní a lidé se nad tím dost pozastavovali, ale moje svědomí je skutečně čisté :D
  • Citovat
  • Upravit
Ms.H
3.6.12 16:10
@Dylia píše:
Mne raz povedal jeden kamarat,ze prve dieta ,ak je to syn,/ co je u vas/ sa podoba na maminu,ak je to dcera ,tak je po otcovi,ale plati to len pri prvom dietatku :D
My mame dceru a je cela tatinova :mrgreen:
Tiez na odlahcenie…
A Dr. nam povedala,ze tmavy typ prebije svetly, co u vas, evidentne, neplati ;)

první syn je celý táta, takže to neplatí :D

• Citovat
  • Upravit
960
3.6.12 16:36

Náš je dobře namíchaný, já jsem modrooká a blond, tatínek tmavé vlasy i oči. Chlapeček zatím blond s tmavýma očima, ale v obličeji víc po mě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.6.12 17:04
@jizvíková píše:
jinak my mame blondyna s modryma ocima, jeho dvojce je brunet s hnedyma a jejich mladsi bratr je zrz s hnedyma ocima

Tak to je mazec…nejsi v podezření ze strany manžela :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.6.12 17:11
@jizvíková píše:
jinak my mame blondyna s modryma ocima, jeho dvojce je brunet s hnedyma a jejich mladsi bratr je zrz s hnedyma ocima
Škoda, že nejmladší nemá třeba ještě zelené oči :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.6.12 17:11
@zoubky píše:
Tak to je mazec…nejsi v podezření ze strany manžela :lol: :mrgreen:
Že má každé dvojče s někým jiným :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
3.6.12 17:35
@Angua píše: Že má každé dvojče s někým jiným :lol:

No, ta dvojčata mi nedocvakla :oops: ALe přeci byl v Americe případ, že černoška měla dvojačata - jedno černé a druhé bílé. že nějak otěhotněla v jedne den se dvěma muži, ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin