Obezita, chodicí pás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3460
8.2.21 23:21
@Kelsey píše:
Na behacim pasu muze taky chodit a upravovat si rychlost dle sveho. Pro predstavu my mame rychlost od 0-18 a kazde cislo ma stupnici. 0-2 je velmi pomale, takove plouzeni, 3 zacinas citit v nohach, 4 je rychlejsi, 5 je ideal, kdyz zpomalujes, tu mam rada, 6 vyrazne zrychleni, 7 velmi rychla chuze, 8 prestavam stihat chodit, takze popobiham, 9 musis opravdu bezet. Dostala jsem se po 12 a dal zatim ne. Protoze pak mi nohy nestihaji a rozbila bych si pusu. Ale jde si regulovat od plouzive chuze po opravdu beh rychly. Myslim, ze na tech 18 se nikdy nedostanu. Nebo mi nohy upadnou. A to se mi 18 zdalo malo.

Přesně tohle odpověď jsem čekala :lol: ano na pásu může i chodit. Ale jestli má 20kg nadváhu pak by se měla snažit nejdříve zhubnout bez nějakého většího fyzického cvičení. Především úpravou životosprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
9.2.21 08:38
@tulipán píše:
Díky za odka :kytka:. Ale tenhle se nedá naklonit nebo ano? Vibrační plošinu jsem zkoušela několikrát, i s trenérem, kamarádkaji má doma a trénuje lidi (nebyla jsem u ní) mě ti to nějak nebavilo. To víc jsem si užila Heatu s trenérem, cítila jsem se pak dobře, ráda chodím.

Ne, tenhle náklon nemá…já potřebuji něco co se dá pod postel a v hnusném počasí nebo tak chodit.
Jinak od cca května do září upřednostňuji terén venku.
K vibrační plošině..
Mě cvičení nebaví. Ale přednost vibračky je kompletní procvičení všech svalů..což potřebují hlavně na záda..mám problém s přetíženou části zatímco jiné části jsou naopak moc povolené.
Takže těch 10 minut k procvičení každé skupiny svalů mi bohatě vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
9.2.21 08:46

Doporučuju rotoped a teď jsem k vánocům dostala veslovací trenažér, ten taky protáhne.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16438
9.2.21 09:47

@KahlanAmnel jo, skladný on vypadá. Je pravda, že jsou to obrovské věci a zaberou třetinu místnosti, takže možnost zasunout někam je super. Nebo být pracháč a mít tělocvičnu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
9.2.21 10:14
@tulipán píše:
@KahlanAmnel jo, skladný on vypadá. Je pravda, že jsou to obrovské věci a zaberou třetinu místnosti, takže možnost zasunout někam je super. Nebo být pracháč a mít tělocvičnu :lol:.

No právě…to je pro mě zásadní :mrgreen:
Bydlím v paneláku, takže velkou,,krávu,, si kupovat fakt nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
5.3.21 20:49

rychla chuze

Zajima me rychla chuze je tak od 5,5 km za hodinu, ze? A jak dlouho mininalne jit, aby to melo ucinek? Myslim trosku i hubnouci? diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
5.3.21 20:57

Spis bych doporucila cyklotrenazer. Ja teda nehubnu, ale slapu pro kondici a pri tom koukam na serialy. Denne dam tak 20km ( coz odpovida 45 min dilu😀), coz by ti mohlo pomoct a jeste je to zabava.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex