Obilňák, polonadstanard, návštěvy atd.

692
11.12.17 05:13

Obilnak, polonadstanard,navstevy atd.

Prosim vas…opravdu se dodrzuji navst. jenom do 17hod. Manzel za mnou bude dochazet kazdy den, ale ma to hod. a pul cesty…to prijde tak pred 17tou hod… :?

Nevite cenu „polonadstandardu“? Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36
11.12.17 06:01

Na polonadstandart muze navsteva kdykoliv. Za poplatek i prespat. Pokoj stoji 1.000 Kc/noc. Na normalnim pokoji (tedy spis na chodbu, na pokoj se nesmi) drzi 17 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.12.17 09:04

@katuska1984 Na normálním pokoji se dodržuje návštěvní doba, ale z mých zkušeností to nehrotí. Nesmí se teda na pokoj (ne, že by ti tam nemohl někdo něco přinést, ale ne tam vysedávat, aby se nerušilo soukromí ostatních), takže v návštěvní místnosti nebo na chodbě, jsou tam stolečky s židlemi. Z mé zkušenosti nemají rádi, když jim tam někdo chodí dopoledne - z pochopitelných důvodů - vizita apod. Ale když jsme přetáhli odpolední návštěvu o hodinu, nikdo nás kvůli tomu nenaháněl, ani to nijak nekomentoval.
Na (polo)nadstandartu může být návštěva kdykoliv v průběhu dne, i tam mě ale upozorňovali, že v době vizity by si měly návštěvy odskočit někam na kafe nebo na procházku. Jinak je jim to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7203
11.12.17 09:37

Bohužel na Obilňáku se dostat na nadstandart nebo polonadstandart je skoro nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.17 15:07

Mne teda strasne vadi slyset rodici zeny jak křičí az k ambulanci…boli mne to za ne.proc tam nevymysli jiny system?

• Citovat
  • Upravit
1364
11.12.17 15:23

@Lenča74

To jako fakt? :( Já tam musím rodit a doufám v nadstandard :,( na stránkách píšou že pro každou rodičku je k dispozici nadstandard, prý je jch tam 8 a 8 porodních boxů (nevím přesně jak to přesně je).. po první zkušensti už nechci být na společném pokoji (ale rodila jsem jinde)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.12.17 15:34

@Terez001 no 8 nadstandardních porodních boxů tam určitě není. To bude asi počet celkem. Kolik je (polo)nadstandardů na šestinedělí, to taky nevím, ale určitě jich není tolik, aby byly k dispozici pro každou maminku. Jestli to není myšleno tak, že „jsou k dispozici“, pokud jsou volné.
Jinak já když jsem rodila podruhé, byla jsem na nadstandardním porodním boxu, protože byl tehdy nával a žádný normální box už na mě nezbyl :-D. Pokud jsem si stihla všimnout, tak navíc tam byla akorát vana a nějaké barevnější polštáře, ale bylo mi to celkem fuk, porod trval hodinu a čtvrt, takže jsem ty nadstandardní věci stejně nevyužila. O (polo)nadstandart jsem žádala kvůli staršímu synovi, aby za mnou mohl na návštěvu a dostala jsem ten polo na druhý den - první den odpo jsem rodila, vyspala jsem se na normálním pokoji a před obědem se stěhovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.12.17 19:51

Nadstandartní porodní box je tam jenom jeden. Oproti klasickým (kde je každá rodička taky sama) je jen vana.

Nadstandartních pokoje jsou dva nebo tři a polonadstandartů je tam hodně. Rodila jsem 2× a vždy jsem ho dostala. Teď naposled v červenci, kdy byl opravdu nával. Ale vždy jsem si o něj řekla už na porodním sále hned po přijmu. Než jsem se dostala na šestinedělí, byl volný, max. jsem si půl dne počkala na normálním pokoji a pak mě přestěhovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková