Objednáváte z Číny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18079
4.7.14 18:53

@zvědavá borůvka stalo se mi, že mi přišlo vadné zboží - tak jsem jen nafotila produkt, poslala zprostředkovateli a víc se nestarala. On to vykomunikoval, vyreklamoval a mě jen poslal zpátky peníze.
A jednou mi i balíček zastavili na celnici a on mi clo bez problémů proplatil.
Holky, já to tady nikomu nevnucuju - jen jsem napsala svoji zkušenost do diskuse a to, jak to dělám já a vyhovuje mi to.
Co jsem si srovnávala více skupinek, tak ceny u stejného produktu v těch jiných skupinkách byly vždycky větší nebo stejné.
Objednávám přes „Tomáš Vyvolený“ - objednává nejvíc balíkové zboží (3ks, 5ks…), což taky udělá levnější cenu. Má skupinky dle měst, ve skupince si rozebereme balíček, objednáme, přijde to bez pošty a rozdáme si to. Když je někdo v naší skupince zdaleka a chce to přeposlat, tak si připočte 39,– Kč.
A ano - dává na zeď nabídku zboží, ale vyhledává podle obrázku i zboží, které chceme. Objednávám přes něj už 2 roky a vždy bez problémů.
Jo a tohle jako nedělám reklamu :lol: Jen, že jste se ptaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
4.7.14 18:55
@Zuzee87 píše:
@Dino a ja zase neverim tomu ze to delaji zadarmo ;)@zvědavá borůvka ne ja to myslela tak jakoze si to muzes naklikat sama :-) vis ze jako nechapu proc si to neobjednavaji lidi sami, chapu to jen v pripade ze je tam postovne tak ze se o neho nejak rozdeli kdyz si objedna vic lidi naraz, jinak tak nejak nevim no :nevim:

však já nepsala, že to dělá zadarmo. Já psala, že jako VIP odběratel má lepší cenu, protože objednává hodně balíčků a když si tam přihodí, tak se dostane na to stejné. Nikde jsem nepsala, že to dělá zadarmo. To by nedělal nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
4.7.14 19:08

TAk zrovna na Tomáše byli i stížnosti, ohledně chování.. pokud kupujete ok, ale pak je hrubý sprostý, vyhrožuje kde čím.. občas s ním mívají problém i holky, co skupinky „vedou“ oni se o všechno starají, objednávky atd, ale nemají z toho nic.. všechno jde Tomášovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
4.7.14 19:16

@xsaleen já mu taky správcuju jednu skupinku už druhým rokem, tak do toho trochu vidím. Člověk si na jeho styl musí zvyknout, já s ním za celou dobu neměla jediný problém a to s ním komunikuju docela dost :nevim:
Není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
4.7.14 19:27

@Dino to asi ne, ale kolikrát byl na černých listinách, a tam se zrovna nevyjdřoval nijak hezky, ani ty zkopírované sz nebyli nic moc…
ale jinak souhlasím, má to dobře zorganizované, tak proč ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.7.14 19:47

Objednala jsem 2× z Koreje, vždy Free shipping do 25 USD (kvůli clu), malé zásilky (plavky), na balíčku byla uvedena cena 10 USD. Dorazilo vždy do avizovaných 6 dnů, v pořádku. Větší věci bych objednávala jen z EU, prostředníka(y) platit nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
4.7.14 21:15
@Zuzee87 píše:
@Dino a ja zase neverim tomu ze to delaji zadarmo ;)@zvědavá borůvka ne ja to myslela tak jakoze si to muzes naklikat sama :-) vis ze jako nechapu proc si to neobjednavaji lidi sami, chapu to jen v pripade ze je tam postovne tak ze se o neho nejak rozdeli kdyz si objedna vic lidi naraz, jinak tak nejak nevim no :nevim:

Souhlas, anglicky umím, tak co bych si to neobjednala sama.
Zatím jsem se dívala na aliexpress, kde jinde ještě ostatní nakupují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
4.7.14 21:18
@Dino píše:
@zvědavá borůvka stalo se mi, že mi přišlo vadné zboží - tak jsem jen nafotila produkt, poslala zprostředkovateli a víc se nestarala. On to vykomunikoval, vyreklamoval a mě jen poslal zpátky peníze.
A jednou mi i balíček zastavili na celnici a on mi clo bez problémů proplatil.
Holky, já to tady nikomu nevnucuju - jen jsem napsala svoji zkušenost do diskuse a to, jak to dělám já a vyhovuje mi to.
Co jsem si srovnávala více skupinek, tak ceny u stejného produktu v těch jiných skupinkách byly vždycky větší nebo stejné.
Objednávám přes „Tomáš Vyvolený“ - objednává nejvíc balíkové zboží (3ks, 5ks…), což taky udělá levnější cenu. Má skupinky dle měst, ve skupince si rozebereme balíček, objednáme, přijde to bez pošty a rozdáme si to. Když je někdo v naší skupince zdaleka a chce to přeposlat, tak si připočte 39,– Kč.
A ano - dává na zeď nabídku zboží, ale vyhledává podle obrázku i zboží, které chceme. Objednávám přes něj už 2 roky a vždy bez problémů.
Jo a tohle jako nedělám reklamu :lol: Jen, že jste se ptaly :lol:

Ten systém vypadá dobře :palec:
Zkusím ho na fb najít.
Z jakých web stránek se nakupuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
4.7.14 21:30
@xsaleen píše:
TAk zrovna na Tomáše byli i stížnosti, ohledně chování.. pokud kupujete ok, ale pak je hrubý sprostý, vyhrožuje kde čím.. občas s ním mívají problém i holky, co skupinky „vedou“ oni se o všechno starají, objednávky atd, ale nemají z toho nic.. všechno jde Tomášovi

Jaký má důvod k vyhrožování a hrubosti? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
4.7.14 21:32

A jak je to tedy PŘESNĚ s výší objednávané částky abych se vyhnula CLU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
9.7.14 10:37

Zkuste aliexpress.com je to vsechno na co si vzpomenete a platit se da kartou online, a nikdy jsem clo neplatila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
25.2.24 11:00

Nevím zda někdo poradi, ale zkusím.

Pokud objednávám balíček z Číny přes DHL a mám tam i kosmetiku žádná tedy nepřesahuje 100 ml a nejsou tam ani parfémy, jen krémy a sera a rtěnky a makeupy.

Píše mi to, že by balíček by neměl obsahovat nic přes 100 ml, což neobsahuje, jsou tam max 30 ml balení. tak teď nevím zda je to v pořádku a nebo bude problém už při vstupu do letadla nebo popřípadě na celnici děkuji všem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák