Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hospodki píše:
@Russet ty kecy o věku a smajlík obracející oči v sloup… Ne, jasně, nevozíš
Nevědět nic o svém těle a sexovat, to je slušnej vodvaz. Ty smajlíky tady jsou od toho, aby se používaly. Občas použiju i ten, co mlátí do obrazovky PC. No a?
@Russet prosím tě nekomentuj mi můj příspěvek buď tak hodná. Psala jsem, že jsem si nebyla jistá. To je vše. Nestojím o negativní komentáře
neplanuji další děti
jinak děkuji všem i rypalum, že jevite zájem
přeju vám všem krásný den užívejte života ![]()
Ahoj děvčata v úterý jsme se s partnerem milovali a po sexu jsem měla takový výtok s krvi, následující dny až do dnes jeden hnědý flicek na slipovce každý den. V úterý jsem byla ještě k tomu v polovině cyklu. MS mám dostat 5.11. Cyklus 34 dni. Muže se jednat o zahnizdovani? Nikdy jsem takto mezi cykly nespinila. Děkuji za případnou odezvu. Pěkný den ![]()
Ahojte, začali jsme se taky snažit o miminko. Začali sme 4 měsíce zpátky, nějak sem nesledovala zatím přesně teplotu ani ovulační testy. Akorat jsem studovala tzv. Plodné dny a dny cyklu a kdytak by ovulace měla být. Snažili sme se v těch plodných dnech což už je 14-11dní zpátky, a dnes je to 2dny do MS. Dva dny zpátky jsem měla bolesti v podbřišku avšak dnes se objevilo slabé špinění ráno a od té doby nic. Máte někdo takové zkušenosti? ![]()
Ja měla 11 dnů od ovulace Nidaci. Trochu naruzoveleho hlenu 2× po utření. Za další 4 dny pozitivní test.