Objevil se mi dnes hnědý výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
31.7.19 22:33
@hospodki píše:
@Russet ty kecy o věku a smajlík obracející oči v sloup… Ne, jasně, nevozíš :lol:

Nevědět nic o svém těle a sexovat, to je slušnej vodvaz. Ty smajlíky tady jsou od toho, aby se používaly. Občas použiju i ten, co mlátí do obrazovky PC. No a?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.19 10:42

@Russet prosím tě nekomentuj mi můj příspěvek buď tak hodná. Psala jsem, že jsem si nebyla jistá. To je vše. Nestojím o negativní komentáře

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.19 10:44

:mrgreen: neplanuji další děti :mrgreen: jinak děkuji všem i rypalum, že jevite zájem :mavam: přeju vám všem krásný den užívejte života :srdce:

• Citovat
  • Upravit
84
26.10.19 16:37

Ahoj

Ahoj děvčata v úterý jsme se s partnerem milovali a po sexu jsem měla takový výtok s krvi, následující dny až do dnes jeden hnědý flicek na slipovce každý den. V úterý jsem byla ještě k tomu v polovině cyklu. MS mám dostat 5.11. Cyklus 34 dni. Muže se jednat o zahnizdovani? Nikdy jsem takto mezi cykly nespinila. Děkuji za případnou odezvu. Pěkný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
30.10.19 21:00

Snažení

Ahojte, začali jsme se taky snažit o miminko. Začali sme 4 měsíce zpátky, nějak sem nesledovala zatím přesně teplotu ani ovulační testy. Akorat jsem studovala tzv. Plodné dny a dny cyklu a kdytak by ovulace měla být. Snažili sme se v těch plodných dnech což už je 14-11dní zpátky, a dnes je to 2dny do MS. Dva dny zpátky jsem měla bolesti v podbřišku avšak dnes se objevilo slabé špinění ráno a od té doby nic. Máte někdo takové zkušenosti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
30.10.19 21:35

Ja měla 11 dnů od ovulace Nidaci. Trochu naruzoveleho hlenu 2× po utření. Za další 4 dny pozitivní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
838
30.10.19 22:03

@hospodki děkuju za odpověď :) snad taky za 4 dny najdu // :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí