Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Co to přesně je? Nemá to něco společného s těhotenstvím?
Ne, jen že kdyz budeš mít nechráněný sex, může dojít k oplodnění. Je ti opravdu 25? ![]()
@Anonymní píše:Že bys měla vědět, co je ovulace
Jo je mi 25 proč se ptáš?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli nemůže poradit nebo někdo to měl. V sobotu 27.7.mi skončila menses v neděli 28.7.jsem měla pohlavní styk od té doby spinim a dneska mě poboliva v podbřišku. Špineni mám nahnědlé a zapáchá 😟. Děkuji za info 😊
@Bubaloo píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli nemůže poradit nebo někdo to měl. V sobotu 27.7.mi skončila menses v neděli 28.7.jsem měla pohlavní styk od té doby spinim a dneska mě poboliva v podbřišku. Špineni mám nahnědlé a zapáchá 😟. Děkuji za info 😊
Jdi k lékaři.
@Russet hele nejsem si jistá, že bych dokázala v 25 přesně ict co je ovulace. Možná nějaký info bylo, ale dokud nezaclo řešení dítěte a projíždění emimina… Není potřeba se hned po všech vozit ![]()
Ahoj holky, ženy
mám dotaz a omlouvám se za anonym.. Snazíme se rok o dítě, nyní 2 dny špiním před ms včera jen maličko nyní to špinění je silnější. Ovulaci mám jistou 14 den dle testu a doktora. Bolest bricha maličko a prsa klasicky citlivé. Zítra 28 dc bych to měla normálně dostat. Měla jste to, některá tak? Test dnes z rána negativní… Díky za odpovědi.
@hospodki píše:
@Russet hele nejsem si jistá, že bych dokázala v 25 přesně ict co je ovulace. Možná nějaký info bylo, ale dokud nezaclo řešení dítěte a projíždění emimina… Není potřeba se hned po všech vozit
Já se po nikom nevozím. Já jsem například termín ovulace slyšela už na střední škole. To ještě nebyl ani internet.
@Russet ty kecy o věku a smajlík obracející oči v sloup… Ne, jasně, nevozíš ![]()
Ahoj holky s manželem se o mimi snažíme rok a půl a nic s toho dvakrát jsem potratila i když už máme 3 leteho kluka tak by jsme chtěli včera jsem byla na gynde a doktor mi říkal že se vajíčko uvolnilo takže vše proběhlo v pořádku doufáme že se chytil ale doktor se tvářil jako že jo takže jsem 1 dpo tak uvidíme včera jsem přišla a šla jsem si odskočit a na papíru jsem měla hlen se slabou krvi poradíte mi co to znamená děkuji??? včera jsme to radši ještě pojistili půl hodiny jsem měla nohy nahoře a pak půl hodiny jsem ležela na břiše takhle mi to poradil doktor tak uvidíme ještě mi dal ultrazvuk jak se vajíčko uvolnilo tak uvidíme jestli se chytlo všem držím palečky ať to vyjde taky ![]()
Dobrý den, dnes jsem na wc spozorovala takový hnědý výtok bez zápachu byl světlý jsem už 8 dní po menstruaci do toho se cítím unavenejsi ne moc, ale jsem prostě nějak posl. dobou víc unavená. Nevíte čím by to mohlo být? Je mi 25 let tak si říkám, že do přechodu je to brzy? Nebo jsou to rozházené hormony?