Oblečení - batole jakou velikost?

LP4
1363
18.3.23 13:56

Oblečení - batole jakou velikost

Ahojky, poradíte mi prosím? Do teďka měl víceméně body z Lidlu měl velikost 6-12m a to je mu ve 14 měsících už dost fest a pokračovací jsme mu koupili 12-24m a to je mu dost velké. A mezi číslo asi nevedou, tak koukám po H&M, tam mají na první pohled podobný materiál u bodyček takový pruzny bavlněný a chtěla bych mu objednat i na lepší počasíí krátký rukáv. Jenže v létě bude mít 18m a teď nevím co objednat 12-18 nebo 18-24? :mrgreen: Nevíte zda H&M má ty věci spíš menší, větší? Dík za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14649
18.3.23 14:12

Já bych vzala 86. Jinak mi přijde, ze v Haemku bodycka velikostně odpovídají té příslušné tělesné délce, u ostatních věci je to asi jak se zrovna povede, některé bývají o dost vetsi (většinou to aleooznas z recenzi u každé věci, bývá jich tam dost ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
18.3.23 14:16

18 m má v červenci. A celkově teď i řeším zda nemám vzít krátký rukáv už na teď doma je mu vedro v teplakach a body..ale aby lezl bez tepláků se mi nelíbí máme plovoucí podlahu a má pak spálený kolena. A body nosí teď dlouhé tak jsem přemýšlela zda i doma a na ven už by krátký rukáv nešel co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
18.3.23 14:22

A jak je syn velký? Dcera má 13 měsíců a má 9kg, takže nosí něco spis menšího, klidně se vleze do velikosti 74, zvlášť ten lidl mi přijde, ze dělají vše mnohem větší, zrovna odtud měla včera na sobě kombinezu na 6-9 měsíců :mrgreen: hm víc odpovídá velikosti, tzn je to menší jak ten lidl. Já bych asi úplně dopředu nekupovala nějaká kvanta oblečení, nehledě ze v tomhle věku muze skokově vyrůst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14649
18.3.23 14:31

@LP4 tak dělají se i takové slabé upletove kalhoty z trickoviny, tak bych dala ty, měla jsem je pro malého na léto, a spokojenost, holá kolinka bych taky nenechavala. V haemku se to jmenuje zerzejove kalhoty jogger, je to ze 100% bavlny. Ale jestli si nejsi jistá velikosti, je nejlepší jít se podívat do obchodu, vzít si to do ruky a budeš mít jasno, kterou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35901
18.3.23 14:38

Já kupuju podle cm, ne podle věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
18.3.23 14:40

@Kriss Tina @Semtex A řeším zda mu koupit krátký rukáv nebo dlouhý na teď…protože už teď mu ten Lidl je malý a tamten velký..a počítám že třeba za měsíc může být 20 stupňů…a doma má tepláky a nosil body s dl. Rukávem a byl docela teplý za krkem jak kdyby mu bylo horko. Dneska má krátký rukáv za krkem teplo ale předloktí má vlažný tak já nevím zda může nastydnout v krátkém rukavu :roll: :roll: já nosím krátký rukávy celoročně :lol: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
18.3.23 14:45

@Kriss Tina jinak má cca 11kg a 78cm asi teď přesně nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
18.3.23 14:45

@LP4 oblečení se kupuje podle velikosti, tedy délky těla… Ne podle věku…
HM, CA, Zara…a hlavně bazary plne téměř nepoužitého oblečení

• Citovat
  • Upravit
14649
18.3.23 14:47

@LP4 hele já nevím, já jsem schopna byt doma v tilku, zatímco děti mají tilko, triko a svetřík :lol: jinak rychle chladnou, hlavně mimino - toho jen svlecu a už vidím, jak mramorovati 8o takže s tím asi úplně neporadím. Ale venku už má byt celkem teplo i příští týden, kolem 15st, takže to už na nějaké odlehčení v tom oblékání určitě bude. Spis teda bych asi vzala ten krátký rukav a přes to dala kdyžtak nějakou mikinku, košili, kdyby bylo chladněji… :think: teď jsem taky kupovala bodycka a brala jsem dlouhý i krátký, ale jak píšu, mám zmrzlika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
18.3.23 15:44

@LP4 na teď bych vzala dlouhý rukav, já chodím v tilku celoročně, ale dcera má na doma aktuálně body s dlouhým rukavem a přes to ještě tričko s krátkým, nebo naopak body s krátkým a přes to triko s dlouhým. Proste dvě vrstvy, ještě není moc teplo a já doma netopim a většinu dne mám otevřená okna. Samozřejmě jestli sedíš doma zavřená a mas tam horko, tak dej klidně s krátkým, tohle budeš muset odhadnout sama, jak mate teplo. Jinak dítě mas celkem velký, takže bych brala na léto určitě velikost 92.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
18.3.23 16:50

@Kriss Tina dát mu triko a ještě body to bych ho asi uvařila..větrák průběžně ale otevřeno nemám celý den. :mrgreen: netopime a máme doma asi 22stupnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.23 17:26

15M. H&M jsme kupovala nedávno a 86 bude za chvilku malá, pepko je 92 akorát. A Lindex je 86 ještě o půl čísla větší. Na léto už kupuju teda 92.

• Citovat
  • Upravit
4499
18.3.23 17:32

Dcera je drobná. Má 10kg a 80 cm v 18. měsících.
Ještě nějaké Lidl body ve velikosti 74/80 obleče, ale už jsou jí krátké rukávy. 86/92 je jí fakt obří. :lol: H&M jí aktuálně dobře sedne 86.
A za mě je fajn mít pár body i v dlouhém rukávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
13.8.23 19:39

Jakou kupovat velikost ?

Moje dítě má 100 cm a cca 17 kg. Jakou velikost zvolit? Relativně dlouho už máme 104. Ta mu je ťip ťop, trička, mikiny, bundy i kalhoty. Jen kraťasy jsou akorat. A 110 mi přijde delší, to má lehce pod zadek. Já bych mu chtěla nakoupit oblečky na podzim a zimu a připravit se na školku. A nevím jakou zvolit velikost. Zvlášť u těch oteplováku, softek. Jestli zůstat u 104 nebo vzít 110.
Na foto má 110.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky