Oblečení Lupilu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
16.6.15 12:43
@Hanka.225 píše:
Zdravím všechny,
líbí se Vám oblečení značky Lupilu, které prodávají v Lidlu? Chtěli byste, aby bylo k dostání nejenom v Lidlu, abyste nemuseli ráno brzy vstávat, protože odpoledne už vetšinou není k dostání?
Napište mi své názory :)

Jo, ale za ceny jako v Lidlu.
Ovšem spíš by se mi líbilo, kdyby měli omezení na počet kusů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
@monika215 píše:
Libil by se mi jejich outlet, kam by svezli neprodane nepotravinove veci z akci - obleceni, ale treba i detska odrazedla, kolobezky, hracky… a kde by ty veci prodavali za stejne anebo nizsi ceny - podobne jako ma treba Tchibo ve Fashion Arene

Lidl takový vyprodej dělá, vždy za nějaký čas, bývá to před centrálou v Praze a je to prý pěkný maso.
Jinak lupilu je privátní značka lidlu a pokud by to prodávala jiná firma, tak by po tom lidl šel a nedovolil by to ( už se to párkrát stalo, že se někde objevilo lidl zboží, tak to musel prodejce stáhnout, je tam právní ochrana, samozřejmě se jedna o prodej ve velkém, pokud prodávat oblečení po dětech je to OK, tady jde o problém s reklamacemi a pod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894

Taky bych byla pro, nerada stojím frontu v 7 ráno aby se na mě dostalo, a když jsem byla v práci tak to nemělo cenu tam odpo jet, jelikož bylo vše pryš :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
16.6.15 12:46
@monika215 píše:
Libil by se mi jejich outlet, kam by svezli neprodane nepotravinove veci z akci - obleceni, ale treba i detska odrazedla, kolobezky, hracky… a kde by ty veci prodavali za stejne anebo nizsi ceny - podobne jako ma treba Tchibo ve Fashion Arene

ANO!!! :pankac: :pankac: :pankac:

@Hanka.225 Ale k uvodni otazce, vetsinou dostanu vse, co potrebuji i odpoledne, nechodim tam cilene hned rano, protoze na to nemam cas, takze spis vyckavam, jestli obleceni jeste je nebo neni. Ne ze bych se za tim sla roztrhnout ;)

Ale pokud by byly tyto veci za stejnou cenu treba i v eshopu, tak bych to uvitala, protoze obleceni je hezke, kvalitni a s priznivou cenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
16.6.15 12:47
@myskalucka píše:
Lidl takový vyprodej dělá, vždy za nějaký čas, bývá to před centrálou v Praze a je to prý pěkný maso.
Jinak lupilu je privátní značka lidlu a pokud by to prodávala jiná firma, tak by po tom lidl šel a nedovolil by to ( už se to párkrát stalo, že se někde objevilo lidl zboží, tak to musel prodejce stáhnout, je tam právní ochrana, samozřejmě se jedna o prodej ve velkém, pokud prodávat oblečení po dětech je to OK, tady jde o problém s reklamacemi a pod.)

To jsem nevedela, ze to delaji. Boje tam asi jsou, kdyz to delaji jen jednou za cas. Jejich staly outlet by byl proto lepsi - sice probrane zbozi, ale bez rvacek a za jejich anebo i nizsi ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
16.6.15 12:52

@monika215 : bohužel podle interních podmínek z Německá outlet není možný :-(. Je dan jiný princip vyprodej neprodaneho akčního zboží ( viz. letakove vyprodeje cca 2-4 do roka ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
16.6.15 12:54

@Hanka.225 Ano, za stejné ceny a k dostání vše, bez nutnosti stát v 7:00 frontu před LIDLem!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
16.6.15 12:56
@myskalucka píše:
@monika215 : bohužel podle interních podmínek z Německá outlet není možný :-(. Je dan jiný princip vyprodej neprodaneho akčního zboží ( viz. letakove vyprodeje cca 2-4 do roka ).

Skoda :,( A jejich ofiko eshop taky nepripada v uvahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.6.15 13:03

Díky za Vaše názory :) :potlesk: Zatím neprozradím co je v plánu, ale pokud vše vyjde, tak se ozvu těm, co napsali, že by měli zájem.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
16.6.15 13:04

U nás v Lidlu nikdy nemám problém sehnat cokoliv. A to tam chodím nejdřív na 10-11.
Navíc neprodané kusy se pak zlevňují. Koupila jsem tak prckovi už spoustu věcí „za hubičku“ :)
Jinak ale pokud je to průzkum a chcete tak otevřít eshop, tak pochybuji, že by někdo kupoval ty věci dráž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
16.6.15 13:08

Mne by se taky líbilo kdyby byly ty věci dostupné i jinak než v krámě, se dvěma se nikdy nevypravíme na tu sedmou a pak už spousta věcí není. takže jo, ale za stejné ceny, to překupnictví mi leze na nervy…závidím všem co to mají dostupné v pohodě ve svém Lidlu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22169
16.6.15 13:10

@Hanka.225 Ráda bych uvítala, pokud budou ceny přijatelné, tedy stejné jako v letáku Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.6.15 13:12

Jednalo by se o dětské zboží a člověk by musel být hyena aby si dával sto korunovou přirážku na kus oblečení! Mým cílem se bylo zeptat neznámých lídí, zdali o to mají zájem a jestli jsou se značkou spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
16.6.15 13:15

@Hanka.225 : pozor na právníky lidlu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
16.6.15 13:16
@monika215 píše:

tenhle lidl stál u nás v Táboře, jako jediný v ČR. Po půl roce ho předělali na klasický lidl, protože neprosperoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat