Oblečení Lupilu
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@j.a.n.i1 Ja se bala, jak nam budou pro mladsi dceru veci po synovi k prdu, protoze syn je listopadovy a ona breznova a naopak tim, ze syn rostl jak kdybychom ho za usi tahali, tak to co jemu bylo v pul roce si ona krasne nosi v roce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele obleceni lupilu bývá větší nez je uvedeny. Body 50/56 kluci nosili jeste s velikosti 68…
- Citovat
- Upravit
@Vickee píše:
To je hrozne jak jsou ty deti rozdilne
Syn se 116 nastupoval do skolky, ted v 3,5 jdu davat 116 tricka pryc - kratke rukavy
No jo, když ten můj maličký je schopný spořádat pomazánku z 10ti vajec a dvou vaniček pomazánkového na večeři skoro sám - já s manželam každý po jedné housce a malý otesánek si dá dvě a půl.
Tak pak se nesmím divit, když mi roste tak nějak rychleji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlaďka 83 Vzdyt v poradku, chapu. Dnesni svacinka citala 3 banany
a “ja mam jeste hlad”. Ale syn je teda neskutecne vysoky ale vahove nic moc, kalhoty mu musim vsechny v pase presivat, jinak by mel nohavice v puli lytek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SábaW
Také jsem koupila zavinovací body Lupilu 50/56, dítě se narodilo 3,5 kg body velké, vůbec nesedělo u krku (půlka hrudi odhalená). Nyní má dítě 5 měsíců a 7 kg, body stále obleče, problém s odhalenou hrudí přetrvává, body vel. 62/68 stále příliš veliké
- načítám...
- Citovat
- Zmínit