Oblečení Lupilu
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
S největší pravděpodobní bude objednávat v Německu. Bohužel ne všechno zboží, co se prodává u nás, se prodává i v Německu a naopak ![]()
@zvědavá borůvka : vidíš, nápad, jak vydělávat
, jinak na lidl stránkách je možnost se přihlásit k newslettru a budou ti chodit veškeré informace o chystaných akcích
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka.225 : no jo, většinu značkového zboží prodává více obchodů a ty chceš prodávat privátní značku, tak se nediv, že lidi diskutují. A většina maminek si stěžuje, že zboží v lidlu neseženou a ty jim ho nabídněš na stříbrném podnosu, což je divné. A taky některé vědí, jak to v lidlu chodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chce člověk uspět, tak musí vyplnit prázdné místo na trhu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spousta maminek kupuje pro své děti oblečení z bazárku, jen pro to, že třeba nemají peníze, aby svým dětem koupili nové, nenošené oblečení za nehorázné sumy. Ale co když se objeví někdo, kdo bude nabízet nové, pěkné, přesto levné oblečení? Nebude to lepší než kupovat z druhé ruky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka.225 píše:
Musím říct, že mě baví jak diskutujete jak by to člověk udělal, ale myslím, že když nakupujete z kteréhokoliv e-shopu tak se nepídíte kde ten distributor/prodejce vzal uvedené zboží.
Jenže ty chceš prodávat něco, co je vlastně permanentní akce (způsob, jak nalákat do Lidlu lidi). A je jasné, že to „vyfoukneš“ maminkám, které mají tu zkušenost, že se pak na ně nedostane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě třeba značka moc nesedí, připadá mi, že velikosti nesouhlasí a hodně věcí je brzo natažených…možná záleží na aktuální sérii, ale měla jsem většinou smůlu..celkem dobře padly akorát trička..body a punčocháče bohužel..ale třeba jsem měla smůlu. Nakupuji jiné značky a raději teda z druhé ruky.
- Citovat
- Upravit
@Hanka.225 píše:
Musím říct, že mě baví jak diskutujete jak by to člověk udělal, ale myslím, že když nakupujete z kteréhokoliv e-shopu tak se nepídíte kde ten distributor/prodejce vzal uvedené zboží.
Nepídím se, ale prodejce si prověřuju, a pokud bych zjistila, že někdo prodává padělky, zboží bez licence apod., tak mi to smrdí a podporovat ho nebudu, i kdyby to bylo jakkoliv levné.
Mimochodem si pamatuju jednu dávnou kauzu obchodního řetězce, který vyhazoval tři skladníky, kteří měli kšeft s vietnamskou večerkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl
Nechci nic nikomu „vyšoupnout“! Jak sem psala, nebudu stepovat před Lidlem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka.225 ok, tak se těším až to bude, jsem zvědavá na nabídku a ceny…jak to vidíš, kdy asi bys to rozjela?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsem taky zvědava, oblečení z Lidlu mám moc ráda a ceny mají fajn v poměru ke kvalitě ![]()
O případný odkaz poprosím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vaše kladné reakce a zájem je velkou motivací. Díky. A až bude vše hotové přidám odkaz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
tenhle lidl stál u nás v Táboře, jako jediný v ČR. Po půl roce ho předělali na klasický lidl, protože neprosperoval.
Neprosperoval?
I kdyz je fakt, ze Tabor by pro me byl taky z ruky, Prahu mame bliz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem taky zvědavá… Oblečení z Lidlu mám ráda, narvaný Lidl a hrabání v koších a rychlé hledání velikostí nesnáším…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit