Oblečení Lupilu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8112
16.6.15 14:09

S největší pravděpodobní bude objednávat v Německu. Bohužel ne všechno zboží, co se prodává u nás, se prodává i v Německu a naopak ;)
@zvědavá borůvka : vidíš, nápad, jak vydělávat ;), jinak na lidl stránkách je možnost se přihlásit k newslettru a budou ti chodit veškeré informace o chystaných akcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22169
16.6.15 14:09

@Hanka.225 Tak budu číhat, uvidíme. ;)
@zvědavá borůvka :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
16.6.15 14:12

@Hanka.225 : no jo, většinu značkového zboží prodává více obchodů a ty chceš prodávat privátní značku, tak se nediv, že lidi diskutují. A většina maminek si stěžuje, že zboží v lidlu neseženou a ty jim ho nabídněš na stříbrném podnosu, což je divné. A taky některé vědí, jak to v lidlu chodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.6.15 14:14

Pokud chce člověk uspět, tak musí vyplnit prázdné místo na trhu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.6.15 14:16

Spousta maminek kupuje pro své děti oblečení z bazárku, jen pro to, že třeba nemají peníze, aby svým dětem koupili nové, nenošené oblečení za nehorázné sumy. Ale co když se objeví někdo, kdo bude nabízet nové, pěkné, přesto levné oblečení? Nebude to lepší než kupovat z druhé ruky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
16.6.15 14:22
@Hanka.225 píše:
Musím říct, že mě baví jak diskutujete jak by to člověk udělal, ale myslím, že když nakupujete z kteréhokoliv e-shopu tak se nepídíte kde ten distributor/prodejce vzal uvedené zboží.

Jenže ty chceš prodávat něco, co je vlastně permanentní akce (způsob, jak nalákat do Lidlu lidi). A je jasné, že to „vyfoukneš“ maminkám, které mají tu zkušenost, že se pak na ně nedostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
16.6.15 14:41

Mě třeba značka moc nesedí, připadá mi, že velikosti nesouhlasí a hodně věcí je brzo natažených…možná záleží na aktuální sérii, ale měla jsem většinou smůlu..celkem dobře padly akorát trička..body a punčocháče bohužel..ale třeba jsem měla smůlu. Nakupuji jiné značky a raději teda z druhé ruky.

• Citovat
  • Upravit
16221
16.6.15 14:51
@Hanka.225 píše:
Musím říct, že mě baví jak diskutujete jak by to člověk udělal, ale myslím, že když nakupujete z kteréhokoliv e-shopu tak se nepídíte kde ten distributor/prodejce vzal uvedené zboží.

Nepídím se, ale prodejce si prověřuju, a pokud bych zjistila, že někdo prodává padělky, zboží bez licence apod., tak mi to smrdí a podporovat ho nebudu, i kdyby to bylo jakkoliv levné.
Mimochodem si pamatuju jednu dávnou kauzu obchodního řetězce, který vyhazoval tři skladníky, kteří měli kšeft s vietnamskou večerkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.6.15 19:23

@Bábrdl
Nechci nic nikomu „vyšoupnout“! Jak sem psala, nebudu stepovat před Lidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
16.6.15 19:40

@Hanka.225 ok, tak se těším až to bude, jsem zvědavá na nabídku a ceny…jak to vidíš, kdy asi bys to rozjela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
16.6.15 19:51

Tak to jsem taky zvědava, oblečení z Lidlu mám moc ráda a ceny mají fajn v poměru ke kvalitě :palec:
O případný odkaz poprosím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.6.15 20:05

Vaše kladné reakce a zájem je velkou motivací. Díky. A až bude vše hotové přidám odkaz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
16.6.15 20:18

Háčkuju se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
16.6.15 21:54
@lleennttiillkkaa píše:
tenhle lidl stál u nás v Táboře, jako jediný v ČR. Po půl roce ho předělali na klasický lidl, protože neprosperoval.

Neprosperoval? 8o I kdyz je fakt, ze Tabor by pro me byl taky z ruky, Prahu mame bliz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
16.6.15 22:18

Jsem taky zvědavá… Oblečení z Lidlu mám ráda, narvaný Lidl a hrabání v koších a rychlé hledání velikostí nesnáším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat