Oblečení Lupilu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8112
19.6.15 19:52

@Hanka.225 : tak to není pravda, mas tam jedno pyzamo, já ho dceři kupovala za 99 Kč a ty ho prodávas za 149 Kč, to je 50% prirazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.6.15 20:29

@myskalucka
Oukej, chlapecky a divci pyzamo to je drazsi. Ale pristi tyden ma lidl v nabidce body za stenou cenu jako ja. A mam v akci bundy. Nikoho nenutim aby to ode me kupoval. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
19.6.15 21:04

@Hanka.225 : já vím, že kdo bude chtít, tak koupi, já jen reagovala na tvuj prispevek, že nikde nemáš prirazku 50%, že mas jen 20-40 Kč, tak jsem ti dala příklad, kde mas 50 Kč (coz k původní ceně je 50% ). Nic vic, nic min, je jasné, že na tom musíš mít nějaký zisk, jinak by to nemelo smysl, podnikání musí vynášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
19.6.15 21:09

@Hanka.225 Ano, to body jsem jako jediné objevila za stejnou cenu:-) Jinak pyžamka, chlapecká trička… jako mě to nijak netrápí, já jen, že bych čekala tu přirážku asi menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
19.6.15 21:11

@myskalucka
Ja si myslim ze ceny jsou prijatelne pro ty, kteri nechteji cekat na akce v lidlu, pro ty, na ktere se nedostalo a bylo prodano, pro ty, kteri maji lidl daleko, pro ty, kteri nechteji vstavat, pro ty, kteri nedostali pozadovanou velikost. Kdyz k tomu pripoctu dopravu, tak by muj zisk byl minimalni. Ale jak sem psala na fb, prijimam nazory a pripominky k dane skupine. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
19.6.15 21:34

@zuzkasim : mě to taky netrapi ;-), já jen reagují na zakladatelku, když píše něco, co není až tak pravda a asi je to špatně
@Hanka.225 : jinak je to tvůj obchod, tvoje pravidla a ty si muzes ceny stanovovat, jak chceš, kdo to bude chtít, tak to koupi, kdo ne, tak to nekoupi. Jak jsem psala, já jen reagovala na tvůj příspěvek o přirazkach, který nebyl pravdivý, uvedla jsem jen příklad, který zmiňovala @zuzkasim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
19.6.15 22:45

@Hanka.225 : a to pyzamo s tím motýlem ( modré triko a tmavě modré kalhoty ), co mas ve složce klucici 86-116, tak to je dívčí pyzamo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.15 23:00

On někdo kupuje Lupilu, to teda koukam… Tchyni jsem to zakazala kupovat, protože se to mnohdy rozpadlo při prvnim či druhém nošení. Prostě jsou „značky“ které bych nekoupila ani za nic. Vypadá to celkem dobře což o to, ale nevydrží to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.6.15 23:20

@vlasta.treti Já Lupilu kupuju (miminčí jsem nekupovala). Mám s ním naopak dobrou zkušenost. Třeba legíny dcera nosí už třetím rokem a drží. Opravdu se nerozpadlo nic. Oproti jiným „značkám“, které se rozpadají ve špatně sešitých švech. Ovšem nebyla bych ochotná to kupovat s přirážkou. U nás koupím bez strkanic většinou vše, co chci. A když ne, tak to není žádná tragedie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
20.6.15 07:26
@vlasta.treti píše:
On někdo kupuje Lupilu, to teda koukam… Tchyni jsem to zakazala kupovat, protože se to mnohdy rozpadlo při prvnim či druhém nošení. Prostě jsou „značky“ které bych nekoupila ani za nic. Vypadá to celkem dobře což o to, ale nevydrží to.

Mám toho doma od lupilu spoustu - pyžama, trička, vše drží dobře. Legíny jsou výborné - Ovšem za lídláckou cenu. Kupovat to s takovou přirážkou, to už pořídím radši jinde lepší značky :nevim:

Nicméně autorka si hlavně chtěla udělat reklamu a to se jí celkem povedlo ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
21.6.15 12:44

Pisete o nehorazne velkych prirazkach, pritom prirazka je max 50kc. A nepsala sem ze ceny budou stejne jako v lidlu. Holky, chapu ze se snazite hledat chyby a pokud si myslite, jak strasne na tom vydelam, tak se pletete. Kdybych na tom chtela vydelat tak bych na tom musela mit stokorunovou prirazku a to bych uznala ze je hodne. Myslim ze delate z komara velblouda, ale respektuju Vas nazor. Ne kazdy ma lidl za rohem aby si tam mohl dojit. Stranka je urcena pro urcitou skupinu, jak jsem psala, a pokud do ni nepatrite, tak nakupovat nemusite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.6.15 13:15

@vlasta.treti Lidl je zlatej. Zatím nejhorší věci máme z C&A a pár extra kousků, co nikdy neměly projít kontrolou kvality, z H&M. Ale čestně přiznávám, že z obou řetězců máme i věci, co nosí už třetí dítě. Každopádně s Lupilu mám obecně spíš lepší zkušenost a žádnou typu „po průchodu pračkou hadr“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101682
21.6.15 13:24

@Hanka.225 No, u věci za 100,– je prostě přirážka 50,– sakra hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
8.10.15 15:59

Ahoj holky, chci se zeptat, vy co jste vyzkoušely bundu z Lidlu přes zimu - jak se osvědčila? Příští týden je tam budou prodávat, tak bych chtěla vědět zkušenosti… Mají dva druhy: tuto lyžařskou:http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?… a tuhle klasicky zimní: http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…

Já bych chtěla tu zimní, ale teplou - do školky, na ven, bydlíme ve městě, poslední dva roky stejně nebyl sníh, ale kdyby byl, aby zvládly i tohle. mají tam pruh proti sněhu, tak snad by mohly být na to určené, co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
8.10.15 16:01

Dcerce jsme ji koupili před dvěma lety a byla naprosto bombastická. Problém je, že jak jsou tam tyhle zimní věci, tak je tam totální masakr a na to já prostě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat