Oblečení Lupilu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8644
16.6.15 13:25

Já určitě, Lidl tu nemáme, takže než se pro to někam kodrcat, tak spíš kupuju jen náhodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
16.6.15 13:29

Takže jsem přečetla vse tedy jen k dotazu: jsem s tímto zbožím velmi spokojena a přestože do rvaček nechodím a sem tam mi něco unikne před nosem - nehroutím se, tak většinou koupím co chci v den začátku akce. E-shop bych uvítala i kdyz teda nevím jak by se to dělalo když i na obchody jde omezene mnozstvi. Ale chtěla bych na te expedici pracovat to by me bavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2050
16.6.15 13:34

@Hanka.225 ja bych to taky brala, nez se dostanu do mesta je vsechno fuc. A je to z kvalitního materiálu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
16.6.15 13:34

Ja bych to uvitals. Me se Lupilu libi a kupujeme ho. Vetsinou poveruji kamaradku, ktera tam v den akce jezdi rano okolo 8-9h a dost casto uz je vyprodano. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.6.15 13:36
@j.a.n.i1 píše:
@zvědavá borůvka Fajn, zítra kouknu, u nás dost často zbývají 36 a píše: Více

:hug: díky za ochotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.6.15 13:38
@myskalucka píše:
Lidl takový vyprodej dělá, vždy za nějaký čas, bývá to před centrálou v Praze a je to prý pěkný maso.
Jinak lupilu je privátní značka lidlu a pokud by to prodávala jiná firma, tak by po tom lidl šel a nedovolil by to ( už se to párkrát stalo, že se někde objevilo lidl zboží, tak to musel prodejce stáhnout, je tam právní ochrana, samozřejmě se jedna o prodej ve velkém, pokud prodávat oblečení po dětech je to OK, tady jde o problém s reklamacemi a pod.)

A existuje nějaký web, kde by se dala zjistit informace o chystaném výprodeji? Že by mi to chodilo třeba do mailu? :D
Docela mě to láká :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.6.15 13:41

Takže byste byli schopné zaplatit za dopravu, tedy poštovné nebo byste preferovali jiný způsob dodání? Specializovaná prodejna, osobní odběr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.6.15 13:43
@Hanka.225 píše:
Díky za Vaše názory :) :potlesk: Zatím neprozradím co je v plánu, ale pokud vše vyjde, tak se ozvu těm, co napsali, že by měli zájem.. :)

Ozvi se mi taky prosím, ten e-shop by mě zajímal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.6.15 13:45
@Plomba píše:
U nás v Lidlu nikdy nemám problém sehnat cokoliv. A to tam chodím nejdřív na 10-11.
Navíc neprodané kusy se pak zlevňují. Koupila jsem tak prckovi už spoustu věcí „za hubičku“ :)
Jinak ale pokud je to průzkum a chcete tak otevřít eshop, tak pochybuji, že by někdo kupoval ty věci dráž.

Ty jo, celý týden sháním ty zelené džegíny vel. 36 a prostě se nesehnaly :(
Byly v akci minulý týden. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.6.15 13:47

@zvědavá borůvka
Pokud něco bude, tak na téhle stránce najdete odkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.6.15 13:47
@Optima píše:
Mne by se taky líbilo kdyby byly ty věci dostupné i jinak než v krámě, se dvěma se nikdy nevypravíme na tu sedmou a pak už spousta věcí není. takže jo, ale za stejné ceny, to překupnictví mi leze na nervy…závidím všem co to mají dostupné v pohodě ve svém Lidlu..

Co já bych teď dala za to, kdyby se mi ozval nějaký překupník s těma zelenýma džegínama vel. 36, moc po nich toužím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.6.15 13:52
@Hanka.225 píše:
Takže byste byli schopné zaplatit za dopravu, tedy poštovné nebo byste preferovali jiný způsob dodání? Specializovaná prodejna, osobní odběr?

No, podle toho o co by šlo. Jestli by se jednalo o nějaký kousek za bezkonkurenční cenu a kvalitu, tak to poštovné zaplatím ráda.
Nebo pokud by bylo v e-shopu hodně zboží na výběr a dala by se udělat super velká výhodná koupě.
Možnost osobního vyzvednutí super - Brno, prosím Brno :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
16.6.15 13:53

set - tričko + kraťásky

Co byste řekli na tento dětský setík za 140Kč (vel. 3-24měs.)? Je to je příklad a předem se omlouvám za kvalitu fotky

Příspěvek upraven 16.06.15 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22169
16.6.15 13:53

@Hanka.225 Jj, pokud bych vzala třeba více kusů, tak se doprava vyplatí. Anebo osobní odběr, třeba ve větších městech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.6.15 13:54
@Hanka.225 píše:
@zvědavá borůvka
Pokud něco bude, tak na téhle stránce najdete odkaz :)

Budu sledovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat