Oblečení Lupilu
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@SábaW píše:
@Saffiraa Dá se určit jak dlouho to oblečení přibližně vynosi 50/56 třeba první dva měsíce a 62/68 od druhého do šestého měsíce?
Tak zrovna moje mimco nosí v 7 měsících vel.86 -92 od Lupilu. 56 mel první 3 tydny. 62 další tři. To je hrozně individuální… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SábaW A nebude ten dlouhy rukav moc? My pouzivali na zacatku zavinovacku a i kdyz jsme meli mimco podzimni, tak stacil kratky rukav. Ja cekam, zda budou mit s kratkym rukavem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ted si vybavuji, ze od zacatku 4. mesice nam dite nosilo jiz tu velikost 68/74, tu prvni velikost jsme nikdy ani nekupovali. I ted vezmeme rovnou tu 62/68, ona to susicka dost srazi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fiialka My na tuto velikost prechazeli v podobnem veku, za to ji ted v 16 mesicich nosi dite stale. Tato velikost vydrzela nejdele, predpokladam, ze vydrzi az do odplenkovani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SábaW 50/56 Mám doma 15 denní holčičku a myslím, že to bude mít klidně na 2 měsíce
Zrovna má jedno z Lidlu na sobě a jsem s ním spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Cuddy No a moje dítko zas nosilo 74 ještě v roce a půl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlaďka 83 Tak se 104 (tedy jen spodní díly, trika už má 116) nastupoval do školy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Vlaďka 83 Tak se 104 (tedy jen spodní díly, trika už má 116) nastupoval do školy…
Teď v 5ti letech, syn nosí 122-128. Měří na výšku „jen“ 111cm, ale ta stavba těla
. No, jak zápasník
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlaďka 83 Tak výškově jsou na tom s mým 7 letým stejně
ale ten k tomu má cca 18kg.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nás chlapecek měl 3,7kg a 50/56 velikost Lupilu měl temer do konce 3.mesice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak naše malá byla zase strašnej pr'tous 49cm a 2900, narozená v termínu, 56 a 62 jsem měla dost, ale narychlo jsem dokupovala pár 50, protože to bylo strašný jak v tý 56 plavala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
To je hrozne jak jsou ty deti rozdilne ![]()
Syn se 116 nastupoval do skolky, ted v 3,5 jdu davat 116 tricka pryc - kratke rukavy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vickee Jojo, to je, právě proto je dost mimo cokoliv ohledně oblečení plánovat dopředu
zejména sezonní věci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit