Oblečení Lupilu
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Loretana ty lyžařské jsou pro větší děti
Já tam chci hlavně ty rukavice, ale bojím se tam jít, aby mě dav neušlapal
Půjdu později a budu doufat, že rukavice nějaké zbydou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loretana, loni jsem klukum koupila zimni za 350,– a letos jim jeste jsou
. Prala jsem je za zimu asi petkrat a stale drzi tvar i barvu, nejsou osoupane, v pohode. Jsem spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za tyden mam policeno na snehule, ale na rvacky taky nejsem. Vyrazim tam prvni den akce odpoledne, takze uz nejspis neporidim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KPKristy super, díky… a mluvíme o té nelyžařské? Je opravdu teplá a nepromokne?
A když už jsi zmínila ty sněhule - s těmi nějakou zkušenost máš?
Já si zase říkám, než běhat někde po krámech, hledat, váhat, že na chvíli nasadím ostřejší lokty a proderu se:)
navíc jsem v 8 měsíci, už se mi fakt nechce lítat všude možně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Loretana, ano, kluci maji nelyzarskou bundu. Klasicky sustak, zateplena, uvnitr jeste flis..
Se snehulema zkusenost nemam, zatim jsem je videla jen v letaku. Uvidime..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych byla docela ráda, kdyby to nějak šlo a třeba právě přes e-shop ![]()
Můžu nějaké bližší info??
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, prosim vas, vy ktere mate zkusenosti s miminkovskym obkecenim z Lidlu… prvni veliskot je 50/56. A muj dotaz zni: jake jsou navazujici velikosti? 56/62 nebo az 62/68? Moc dekuju!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evelins píše:
Holky, prosim vas, vy ktere mate zkusenosti s miminkovskym obkecenim z Lidlu… prvni veliskot je 50/56. A muj dotaz zni: jake jsou navazujici velikosti? 56/62 nebo az 62/68? Moc dekuju!
Je to po 6 cm…50-56-62-68-74-80-86-92-98-104-110-116-122 apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den ja jsem dnes našla vaši diskuzi. Já bych měla velký zajem. Jejich oblečení je kvalitní a ja to ráno v sedm nestíhám, vždy když přijdu do Lidlu tak už tam nic není. Moc děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danisek.H Dobry den, co ja vim, tak na Facebooku jedna pani objednava z nemeckeho eshopu Lidlu… Najdete tam stranku pod nazvem BabyLand tusim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit