Oblečení Lupilu
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zvědavá borůvka píše:
Co já bych teď dala za to, kdyby se mi ozval nějaký překupník s těma zelenýma džegínama vel. 36, moc po nich toužím
co já bych dala za to, mít velikost 36… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka.225 a to máš v plánu ráno vykoupit několik obchodů a pak to přeprodávat? Nebo jak bys získávala zboží?
- Citovat
- Upravit
@Hanka.225 píše:
Co byste řekli na tento setík za 140Kč? Je to je příklad a předem se omlouvám za kvalitu fotky
Cena příznivá, jo proč ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen trošku mimo: pokud chce zakladatelka na tom alespoň trošku vydělat, tak ceny nebudou nikdy stejně jako v letáků, to je jasné, záleží, jakou „přirážku“ si k tomu přidá, potom postovne + balne ( i obaly bude muset kupovat, ty něco stojí ). Pokud nemá lidl proti baráků, tak doprava něco stojí. Bude to pořad za dobrou cenu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
@Hanka.225 a to máš v plánu ráno vykoupit několik obchodů a pak to přeprodávat? Nebo jak bys získávala zboží?
Přesně tohle mě napadlo, proto jinak se ke zboží nedostane ( teda pokud manžel nejezdí s kamionem a nevykrada zboží )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka
Určitě bych nestála před Lidlem ještě před otevírací dobou, hlavně si myslím, že by mě ty maminky ukamenovali, kdyby viděli jak mám narvaný košík a na ně nic nezbylo
Ale odpověď si nechám pro sebe, obchodní tajemství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucenka píše:
Já si třeba myslím, že by to skupovala z německého e-shopu nebo že by si domluvila po české republice z každého města nějakou „spolupachatelku“, a každá by zakoupila pár kusů a pak by to prodávaly přes e-shop.
To je jen můj tip, co si myslím, jak by to šlo spáchat.
Nebo rovnou oslovila či dostala nabídku od Lídlu a bude s ním spolupracovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka.225 píše:
Co byste řekli na tento dětský setík za 140Kč (vel. 3-24měs.)? Je to je příklad a předem se omlouvám za kvalitu fotkyPříspěvek upraven 16.06.15 v 13:55
A to je lupilu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka.225 píše:
Co byste řekli na tento dětský setík za 140Kč (vel. 3-24měs.)? Je to je příklad a předem se omlouvám za kvalitu fotkyPříspěvek upraven 16.06.15 v 13:55
jo, to by šlo…bylo by to nové zboží? preferuji poštu!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka píše:
Já si třeba myslím, že by to skupovala z německého e-shopu nebo že by si domluvila po české republice z každého města nějakou „spolupachatelku“, a každá by zakoupila pár kusů a pak by to prodávaly přes e-shop.To je jen můj tip, co si myslím, jak by to šlo spáchat.
Nebo rovnou oslovila či dostala nabídku od Lídlu a bude s ním spolupracovat
Tak nabídku rozhodne od lidlu nedostala, většinou jsou tak velké odprodejem, že se prodá skoro všechno a není potřeba někdo externí aby to prodával.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@myskalucka píše:
Jen trošku mimo: pokud chce zakladatelka na tom alespoň trošku vydělat, tak ceny nebudou nikdy stejně jako v letáků, to je jasné, záleží, jakou „přirážku“ si k tomu přidá, potom postovne + balne ( i obaly bude muset kupovat, ty něco stojí ). Pokud nemá lidl proti baráků, tak doprava něco stojí. Bude to pořad za dobrou cenu.
Já si myslím, že ze začátku pro rozjezd plánu by si nepřirážela k ceně nic, stačilo by jí, že by byl velký zájem a hned by se nahrnuly firmy s reklamama a ona by žila z reklam. Časem by nenápadně začala zboží zdražovat třeba o pár desetikaček a úplně daleko časem, až by získala stabilitu a měla svou klientelu jistou, tak by si troufla zdražit více nebo do toho zapojit nějaké další služby či nabídky.
Hmm, tak už raději pomlčím neboť bych si klidně mohla sama něco takového otevřít a podnikat
![]()
Myslím, že schopnosti na to mám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co když to bude: hele, zítra je v lidlu akce, ráno jedu, napište si která co chcete…koupím, pošlu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musím říct, že mě baví jak diskutujete jak by to člověk udělal, ale myslím, že když nakupujete z kteréhokoliv e-shopu tak se nepídíte kde ten distributor/prodejce vzal uvedené zboží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit