Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Suik, pěkné dupačky dělá fr. značka La queu du chat, nám se líbili, nebo taky profláklé Petit bateau či Catimini.
Já jsem si do včerejška myslela, že mám oblečení do školky vymyšlené. Ponožky jsem zavrhla hned, nemám na ně kapacity, takže jsem si myslela, že dostane pěkné punčocháčky, body a přes to šatičky či dlouhé tričko či tuniku. Včera jsem jí to tak dala a přišlo mi to teda dost nepraktické, protože se šatky neustále hrnuly nahoru. Ale asi na to taky dojde.
Teď mě zrovna napadla další varianta, která se mi prozatím líbí - body, punčocháče a šortky. Jedny mám a dávám jí je moc ráda. Jsou jako sukýnka, ale protože jsou uprostřed sešité, tak se nehrnou nahoru. Jen v punčocháčích a body by mi připadala jako nedooblečená. Mám tyhle šortky a jsou fajn, asi pořídím další:
http://www.dpam.com/…p-32077.html?…
Legínky taky vyzkouším, navíc mají moc pěkné.
JInak k punčocháčům pro hubená mimča - francouzské punčošky jsou na hubeňoury dobrý, např. máme tyty a jsou fajn. České jí lezou a plave v nich.
@Klementýnka má pdfko kde jsou grafy délka(výška)/věk, hmotnost/věk, obvod hlavy/věk, obvod paže/věk, obvod břicha/věk, obvod boků/věk, BMI/věk, hmotnost/výška(délka), obvod břicha/výška. pošli mi do SZ mail a pošlu ti to, tady nevím jak přiložit soubor. je to z nějaké disertačky, tuším. tak snad mě nikdo nenapráská za nedodržení autorských práv ![]()
@kotyk píše:
@Klementýnka V průkazce v té přiložené brožurce.
my třeba žánou brožurku s grafy nedostali
narozenej letos v červenci
My máme taky hubeňoura (na výškovém percentilu 95% na váhovém 40%, výška k váze 2%)… A polodupačky s tím vysokým pasem jsou jediné, co ze sebe neshrnoval. Punčocháčky používáme ze 100% bavlny a taky pohoda.
@Klementýnka jo, sortky by urcite sly, …je mela ty tricka asi fakt spis na nelezouci dite, co jsem tak koukala na fotky. Na lezouci, resp. plazici se mi naopak nejvic osvedcily dupacky, nebo kalhoty na ksandy - bez tapek. Mela jsem dvoje takovy sikovny, na vymetani podlah idealni.
francouzi maji nadherny veci, tu znacku co jsi davala neznam, petit bateau jo, ale to je teda paleta, mame od nich pruhovanou bundicku, tak je teda ale taky nesmrtelna. Prijde mi, ale ze dupacky nejak moc v kurzu z tech znacek co delaji krasny veci na deti nejsou.
nedavno jsem objevila jedny krasny s napisem: Radsi nez sestricku chci bagr a obrazek bagru ![]()
Tyjo, kde berete ty cisla? ja mam dite taky hubeny, kalhoty musim kupovat jedine s redukci v pase, jinak je to naprd.
@suik píše:
@Klementýnka jo, sortky by urcite sly, …je mela ty tricka asi fakt spis na nelezouci dite, co jsem tak koukala na fotky. Na lezouci, resp. plazici se mi naopak nejvic osvedcily dupacky, nebo kalhoty na ksandy - bez tapek. Mela jsem dvoje takovy sikovny, na vymetani podlah idealni.francouzi maji nadherny veci, tu znacku co jsi davala neznam, petit bateau jo, ale to je teda paleta, mame od nich pruhovanou bundicku, tak je teda ale taky nesmrtelna. Prijde mi, ale ze dupacky nejak moc v kurzu z tech znacek co delaji krasny veci na deti nejsou.
nedavno jsem objevila jedny krasny s napisem: Radsi nez sestricku chci bagr a obrazek bagru
Dupačky petit bateau nic moc, ale opravdové oblečky jsou fajn, teď mají moc pěkná bodíčka z nové kolekce. Jejich body mám ráda, na hubená mimča jsou perfektní, nepadají z ramínek jako česká body.
Jen rychle, dnes nestíhám. Úkol vyřešen. Takhle malé děti jsou prý v těch mých jeslích jen v body. Takže o starost méně…
@Klementýnka aha, to tam maj takovy teplo?
jo tak to bych mohla zkusit, ja mam nejaka z anglie a ty jsou zase na cvaliky.
@ANEBjája Hm, to je divné, protože jde o normální součást očkovacího průkazu.
Kde se najde percentil týkající se hmotnosti ku délce? Měla jsem pocit, že se uvádí buď jen váhový nebo jen délkový percentil. To by mě zajímalo, kdo je ta naše, délkově je na 30 percentilu, ale váhově na 3.