Oblečení pro holčičku do jeslí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klementýnka
30.10.12 11:52
@PjckjsANEBjája píše:
já MÁM extrémně štíhlé dítě, délku má průměrnou, ale hmotnost/délce je kousek pod 10.percentilem. tak co by výrobci ještě chtěli :lol: nějaký zadek mu narostl až po dvou měsících. při narození 47cm a jednorázovky vel.1 mu padaly a protýkaly, protože nešly tak moc utáhnout… jako fakt nevím. asi jsem jen trefila blbý kalhoty. tak jste mi zas vrátily naději, že moje dítě bude na vánoce oblečené v něčem slušným. při nejbližší příležitosti beru metr a vyrážím do obchodu ;)

Kde se najde percentil týkající se hmotnosti ku délce? Měla jsem pocit, že se uvádí buď jen váhový nebo jen délkový percentil. To by mě zajímalo, kdo je ta naše, délkově je na 30 percentilu, ale váhově na 3.

• Citovat
  • Upravit
7974
30.10.12 12:01

@Klementýnka V průkazce v té přiložené brožurce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
30.10.12 12:02

Suik, pěkné dupačky dělá fr. značka La queu du chat, nám se líbili, nebo taky profláklé Petit bateau či Catimini.

Já jsem si do včerejška myslela, že mám oblečení do školky vymyšlené. Ponožky jsem zavrhla hned, nemám na ně kapacity, takže jsem si myslela, že dostane pěkné punčocháčky, body a přes to šatičky či dlouhé tričko či tuniku. Včera jsem jí to tak dala a přišlo mi to teda dost nepraktické, protože se šatky neustále hrnuly nahoru. Ale asi na to taky dojde.

Teď mě zrovna napadla další varianta, která se mi prozatím líbí - body, punčocháče a šortky. Jedny mám a dávám jí je moc ráda. Jsou jako sukýnka, ale protože jsou uprostřed sešité, tak se nehrnou nahoru. Jen v punčocháčích a body by mi připadala jako nedooblečená. Mám tyhle šortky a jsou fajn, asi pořídím další:

http://www.dpam.com/…p-32077.html?…

Legínky taky vyzkouším, navíc mají moc pěkné.

JInak k punčocháčům pro hubená mimča - francouzské punčošky jsou na hubeňoury dobrý, např. máme tyty a jsou fajn. České jí lezou a plave v nich.

http://www.dpam.com/…p-33410.html?…

• Citovat
  • Upravit
4275
30.10.12 12:04

@Klementýnka má pdfko kde jsou grafy délka(výška)/věk, hmotnost/věk, obvod hlavy/věk, obvod paže/věk, obvod břicha/věk, obvod boků/věk, BMI/věk, hmotnost/výška(délka), obvod břicha/výška. pošli mi do SZ mail a pošlu ti to, tady nevím jak přiložit soubor. je to z nějaké disertačky, tuším. tak snad mě nikdo nenapráská za nedodržení autorských práv :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
30.10.12 12:06
@kotyk píše:
@Klementýnka V průkazce v té přiložené brožurce.

my třeba žánou brožurku s grafy nedostali :nevim: narozenej letos v červenci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.10.12 12:48

My máme taky hubeňoura (na výškovém percentilu 95% na váhovém 40%, výška k váze 2%)… A polodupačky s tím vysokým pasem jsou jediné, co ze sebe neshrnoval. Punčocháčky používáme ze 100% bavlny a taky pohoda.

• Citovat
  • Upravit
14856
30.10.12 12:53

@Klementýnka jo, sortky by urcite sly, …je mela ty tricka asi fakt spis na nelezouci dite, co jsem tak koukala na fotky. Na lezouci, resp. plazici se mi naopak nejvic osvedcily dupacky, nebo kalhoty na ksandy - bez tapek. Mela jsem dvoje takovy sikovny, na vymetani podlah idealni.

francouzi maji nadherny veci, tu znacku co jsi davala neznam, petit bateau jo, ale to je teda paleta, mame od nich pruhovanou bundicku, tak je teda ale taky nesmrtelna. Prijde mi, ale ze dupacky nejak moc v kurzu z tech znacek co delaji krasny veci na deti nejsou.

nedavno jsem objevila jedny krasny s napisem: Radsi nez sestricku chci bagr a obrazek bagru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
30.10.12 12:54

Tyjo, kde berete ty cisla? ja mam dite taky hubeny, kalhoty musim kupovat jedine s redukci v pase, jinak je to naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
30.10.12 13:16

Dala bych to pohodlnější, co víš, že se jí nesvleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
31.10.12 09:37
@suik píše:
@Klementýnka jo, sortky by urcite sly, …je mela ty tricka asi fakt spis na nelezouci dite, co jsem tak koukala na fotky. Na lezouci, resp. plazici se mi naopak nejvic osvedcily dupacky, nebo kalhoty na ksandy - bez tapek. Mela jsem dvoje takovy sikovny, na vymetani podlah idealni.

francouzi maji nadherny veci, tu znacku co jsi davala neznam, petit bateau jo, ale to je teda paleta, mame od nich pruhovanou bundicku, tak je teda ale taky nesmrtelna. Prijde mi, ale ze dupacky nejak moc v kurzu z tech znacek co delaji krasny veci na deti nejsou.

nedavno jsem objevila jedny krasny s napisem: Radsi nez sestricku chci bagr a obrazek bagru :mrgreen:

Dupačky petit bateau nic moc, ale opravdové oblečky jsou fajn, teď mají moc pěkná bodíčka z nové kolekce. Jejich body mám ráda, na hubená mimča jsou perfektní, nepadají z ramínek jako česká body.

Jen rychle, dnes nestíhám. Úkol vyřešen. Takhle malé děti jsou prý v těch mých jeslích jen v body. Takže o starost méně…

• Citovat
  • Upravit
14856
31.10.12 21:48

@Klementýnka aha, to tam maj takovy teplo?

jo tak to bych mohla zkusit, ja mam nejaka z anglie a ty jsou zase na cvaliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
1.11.12 08:14

@ANEBjája Hm, to je divné, protože jde o normální součást očkovacího průkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková