Oblečení pro zimní miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
5.1.17 16:20

Ahoj Holky,
Mám dotaz ke konci Února mám rodit a přemýšlím v čem povezu malou domu. Zatím mám teplou zimní čepičku, rukavičky, a takovou tu plyšovou kombinézu. Ale co pod to??? Přemýšlela jsem že jí dám body, k tomu bud takové ty teplé chlupaté tepláčky nebo dupačky, na to nejakou mikinku.??? V sedačce mám teplou zavinovačku a pro jistotu deku obojí to krásné chlupaté ňuňací. A jedeme autem tak bude vytopeno tak ji mužu v autě rozbalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.1.17 16:20

Ahoj Holky,
Mám dotaz ke konci Února mám rodit a přemýšlím v čem povezu malou domu. Zatím mám teplou zimní čepičku, rukavičky, a takovou tu plyšovou kombinézu. Ale co pod to??? Přemýšlela jsem že jí dám body, k tomu bud takové ty teplé chlupaté tepláčky nebo dupačky, na to nejakou mikinku.??? V sedačce mám teplou zavinovačku a pro jistotu deku obojí to krásné chlupaté ňuňací. A jedeme autem tak bude vytopeno tak ji mužu v autě rozbalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
5.1.17 16:28

Mě to tak přijde v pohodě. Mimčo by mělo mít o jednu vrstvu vác než ty. Takže to, co máš ty, a fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
5.1.17 16:31

@Letty2017 mam termin za 14 dnu a planuju to takto.
Body s dlouhym rukavem, teplacky, chlupatou mikinu, ponozky a strcit do fusaku. A jeste rukavicky a cepicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
5.1.17 16:35

Rodila jsem ted, odvazeli jsme maleho v prvnim snehu, teplota lehce pod nulou a mel na sobe body, dupacky, svetr, kombinezu a pres nej chlupatou deku ;-)

• Citovat
  • Upravit
37144
5.1.17 16:47

Malej je breznovej, odvazeli sme ho este ve vanici, mel bodicko, overalek, lehci mikynku, ponozky a pres to zimni kombinezu. Akorat sme prenesli z porodnice do auta a z auta do baraku, takze venku byl tak minutu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7072
5.1.17 17:04

@Letty2017 pokud mas teply fusak, tak bych ubrala kombinezu. Ja kombinezu u lednovyho ditete nikdy nepouzila, ale fusaky mam extra teple. Starsi nosil jen body, dupacky, mikinu, cepici, rukavice do kocaru, do auta bez rukavic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.1.17 17:39

http://www.detsky-textil.info/…vzor-c/25554 Má tuto je to na zimu uvnitř je chloupek je to i přes hlavičku takže když jí do toho zabalím bude jí koukat max na ten přesun do auta a domu obličej a v autě ji odkreju bude mít i deku také plyšovou teplou.To samé je i ta kombinéza plyšová. Ale kamarádka tvrdí že je to málo ale ona občas kecá tak se radši pradím tady s váma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24214
5.1.17 19:42
@Letty2017 píše:
Ahoj Holky,

Rodila jsem v polovině února a celý únor bylo teplo, kromě zrovna toho dne, kdy jsme odjížděli z porodnice. Měla jsem bodyčko s dlouhým rukávem, dupačky, kabátek, silnější svetr. čepičku, rukavičky a ponožky. Malou jsem dala do zimní zavinovačky do autosedačky a čekala na chodbě dokud manžel nepřijede autem přímo před vchod. Auto měl také vytopené. Stačilo to. Jinak bych případně přehodila ještě deku. tu zavinovačku jsem používala dost dlouho, byla to prima věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
5.1.17 20:24

Děkuji moc tak max přidám ještě nějaký ten kabátek pro jistotu. Ale jinak by jí mělo být dobře a teploučko. Naštěstí budu rodit v motole takže tam jen sejdu schody a budu v autě a věci budu mít sebou v tašce už při porodu takže až mě partner vyzvedne tak ji jen dám do vajíčka a pojedem tak to auto ani nestihne nijak vymrznout tak to bude v pohodě. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat