Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj. Kupuju dětské a zdá se mi, že velikosti sedí. Mám zkušenost s holčičími věcmi … ale zdá se mi, že je dělají spíš na štíhlejší holčičky.
Oblečení objednávám pravidelně.
Jen u minima případů se mi stalo, že velikost moc neodpovídala, jinak vše krásně sedělo ![]()
Věci mají krásné, až je mi někdy líto, že nemám holčičku
(oblečení pro kluky je trošku slabší)
Ahojky, máme novou Topolino zimní bundičku velikost 104 klučičí, sedí dobře, je široká dost i dlouhá ale má krátké rukávy, tak bacha na to. jinak je super. ![]()
Mně se skoro každý kousek zdál o číslo menší (ať už jednou kratší rukávy, užší střih či délka a podobně) ![]()
Mám sice „větší“ děti, ale jiné značky jim seděly dobře…
Holkám jsem prvně objednávala jarní bundičky, jsou teda super, krásný, moc hezky ušitý a velikostně odpovídá jako v C&A, možná malilinko větší, ale tak jako tak bych brala stejnou velikost, jako kdybych kupovala v C&A.
sestra ma pre drobca lyziarsky komplet topolino velkost 98…bundicka je nanho trochu sirsia ale to nejak nevadi..ale rukavy zas kratsie.. ![]()
Tak jak vidím, u těch bund opravdu jsou asi kratší rukávy ale široký jsou dost ![]()
S touto značkou jsem spokojená, většinou se mi zdá velikost dětského trochu větší. Alespon pro nás.
Měly jsme také pár kousků a dceři byly o kousíček větší. Ale věcičky krásné, to je fakt ![]()
Dospělácké věci jsme nekupovali, tak nevím.
Ahoj, s touhle značkou jsem celkem spokojená
Dětské velikosti odpovídají, s dospělými velikostmi zkušenost nemám ![]()
Mám moc dobrou zkušenost s touto značkou, malýmu skvěle seděla, i když je to štíhlé dítko. Věci, co jsem měla byly kvalitní a nestal ze z nich hned hadr. ![]()
Já bych potřebvala poradit..Chci si taky objednat oblečení od topolina,ale nevim velikost.Karolínka ma 78cm a ja nevim zda 80 nebo 86..Nechci aby v tom nějak plavala..:((Poradte prosííím…
Nám velikosti sedí, klučičí i holčičí, jen jsem nebyla až tak spokojená s kvalitou ušití u zimní kombinézy, takže další roky jsem kupovala jinou značku. Ale trika, tepláčky kupuju od topolina pořád.
Tak opravuji svůj názor na trika topolino, koupila jsem krásné triko, tmavě modré s bílými rukávy a ono není stálobarevné
, takže nejen že po jednom vyprání jsou rukávy zašedlé, ale zaprala jsem další dvě věci.
U dvoubarevného nextu se mi to ještě nestalo, takže topolino buď jednobarevné nebo vůbec.
Ahoj, máte někdo zkušenosti se značkou Topolino ? Jde mi o dětské a dámské velikosti, jak sedí na naše - dětské 98/104 trika, mikiny .. dámské 38/40 trika, mikiny, halenky .. Na jejich stránkách velikostní tabulky nemají (?) díky !