Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
už dlouho jsem nenavštívila obchod s oblečením a tak by mě zajímalo jestli se už prodávají jarní bundy? potřebuji si nějakou koupit, někde ve sportu. Už jsou zase na pultech a nebo ještě pořád mají zimní?
Už jsou. Včera jsem koupila v C&A krásný jarní kabátek a výběr byl velký.
Romana
jj taky už jsem něco viděla, ale ještě jsem teda vyloženě nepátrala, tak nedovedu posoudit, kolik už toho je, jak velký je výběr
Ahoj, videl někdo nekde hezkou jarni bundu - potrebuji na kluka, 6 let. Predstavuju si zvrchu něco nepromokavého, místo podsivky fleece.
Vůbec nic nikde nemaji, prosla jsem C+A, Next, H+M, i v Tescu jsem byla. Vsude mají mraky tricek s potisky
, kratasy apod., a vyprodeje zimnich bund.
Jarni jsem nevidela jedinou. Prodavacku taky ne ![]()
Nevideli jste něco pěkného?
@nakukovatelka Dívala jsem se pro 9 letou holku a taky nic…A na netu jen softshelky, tu nechci.
Já jsem teď sháněla sofshellku a taky měli všude již tílka a kraťasy. Letos asi není jaro ![]()
Já nakonec tu softshellku koupila ve sportu. Ale dceři jsem chtěla nějaký jarní kabátek a taky nikde nic ![]()
Sim te, ani mi nemluv. Hledam uz pres tyden. Letos budou v prodeji asi az v srpnu… ![]()
@Pizlam píše:
Sim te, ani mi nemluv. Hledam uz pres tyden. Letos budou v prodeji asi az v srpnu…
V srpnu už zas budou všude péřovky a oteplováky ![]()
Hmmmm tak koukam, ze v tom nejsem sama. Hlavne ze všude mají deset typů tricek s potiskem psa nebo opice v brejlich ![]()
@ewajs píše:
V srpnu už zas budou všude péřovky a oteplováky
A pak v zime uz nesezenes ani jedno ![]()
@Pizlam píše:
A pak v zime uz nesezenes ani jedno
To si koupím hromadu čokoládových velikonočních zajíců a děti budou mrznout ![]()
@ewajs píše:
To si koupím hromadu čokoládových velikonočních zajíců a děti budou mrznout
Taky koukám a zatím jsou akorát takové: http://www.lindex.com/…-od%C4%9Bvy/#!/page1/row1
Taky jsem sháněla pro dceru (6), nakonec jsem to vzdala a koupila starší na MMB.
Holky, asi mě vypískáte, ale koukám co se vše tady řeší
to snad není ani možný, abych psala diskuzi a dotaz o tom, zda mají jarní bundy v prodeji.
hm takový starosti bych chtěla mít
To nemáte nic jinýho na práci?
![]()
Hezký den všem
![]()