Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
v Tescu mají pěkné oblečení,v centralu je C&A, tam mají také krásné a celkem levné věci..v kahanu je dětský obchod,kde mají na mimča snad úplně vše,od kočárků po oblečky-Beruška se jmenuje a jsou tam i skvělé prodavačky, které se vším poradí.Zrovna včera jsem tam byla..víc mě nenapadá ![]()
kamaradka rikala ze je neco u financaku taky detsky myslim Klokanek co ty na to
Jo,jo něco pro děti tam je.Byla jsem tam jen jednou a mají tam převážně Chicco věci,takže celkem drahé..ale zkušenost s tímto obchodem nemám..
Lizbeth píše:
už to s tím klokánkem zkouší zase.. ach jo.
copak??
Jéé ono to nevyhazuje tu diskuzi - no prostě už to tu jednou bylo - že by reklama??Jsem teda měla ten pocit.
Lizbeth píše:
www.emimino.cz/…moste-37775/
je to smazané..o co šlo??
Lizbeth píše:
Jéé ono to nevyhazuje tu diskuzi - no prostě už to tu jednou bylo - že by reklama??Jsem teda měla ten pocit.
aha,tak to netušim…tenhle obchod tu reklamu potřebuje,si myslim..tak jim to přejme ![]()
krejza, v první diskuzi jsem tě bránila, ale tohle už mi taky přijde jako provokace… Jedinej rozdíl oproti poslednímu nákupy v mostě je myslím jen to že u prvního byl zakladatel registrovanej… jestli se nepletu.
vkrejza píše:
ty tvoje pocity co je to za nemoc?
Já se nemusím obhajovat, a co vy??
Jméno Krejza mi něco připomíná… tak se jmenoval tuším člověk od Sládkových republikánů… nebo se pletu???
Most, Dětské zboží Klokánek, Viktor Krejza, nám. VMS
Zdravím, pane Krejzo
To je ale náhodička, co?
![]()
Kde vsude se da koupit kvalitni vybavicka na miminko?