Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
vkrejza píše:
kamaradka rikala ze je neco u financaku taky detsky myslim Klokanek co ty na to
Tý brďo - Lizbeth má možná divné pocity - ale vy musíte mít sklerozu jako hrom, když vám o vašem vlastním obchodě musí říkat kamarádka
![]()
Na druhou stranu pana Krejzu chápu… dneska se každý snaží snižovat náklady… a ta placená reklama taky nebývá laciná… Co tak mu dopřát reklamu zadarmo… Už vidím třeba v Mostě na autodromu velký transparent s nápisem „Dětské zboží Klokánek - crazy Krejza…“ Ale to zase kecám z cesty, já to o sobě moc dobře vím…
![]()
baghira píše:
Most, Dětské zboží Klokánek, Viktor Krejza, nám. VMSZdravím, pane KrejzoTo je ale náhodička, co?
![]()
![]()
Tak to je fakt trapný,ještě se přihlásí pod svým jménem..hledala jsem to na netu, ale co je za obchod,když v dnešní době nemá internetové stránky…sem to psala,že je to drahej krám ![]()
se přihlasit pod svym jmenem?Jasny ,že to jsem já ,ale mé důvody nejsou dělat si reklamu ,ale znát názory maminek co všechno bychom mohli zlepšit ,doplnit,upravit atd.Do obchodu nám chodí maminky,ale co si budem povídat je krize a každý šetříme kde se dá a když se zeptám maminek co bysme měli zlepšit tak odpověď je jediná „ja jsem tady spokojená“ Tady se dozvím více, neboť se odpovídá anonymně,zkoušel jsem ankety a jiné možnosti odpovědí ovšem bez úspěchu asi se maminy stydí nebo mají momentálně jiné starosti.Jinak na našich stránkách se pracuje a na jaře by měli být hotové.Mějte se všichni hezky a děkuji za reakce.Díky ![]()
Trapné je ptát se na obchody v Mostě s dětským zbožím a pak dělat, jako že jste slyšel, že ten (váš) je dobrý .
Proč se nezeptáte mám obchod v Mostě a zajímalo by mne, co by jsme mohli zlepšit?????
(ale na to jste už taky slyšel názor maminky, že to tam máte drahé, tak třeba udělejte něco s tím ![]()
Sice jste v dřívější diskuzi nezakrytě požadoval názor na svůj obchod, ale nemůžete se divit, že je to ostatními vnímáno jako reklama.
Nyní jste to zkusil od lesa a to bylo ještě více pochybné..Nic proti vám nemám a přeji vám , aby se dařilo, ale do diskuzí to nepatří .
Chcete znát názory maminek?
Dobrá, řeknu vám svůj názor: NIKDY (a to myslím smrtelně vážně) nebudu nakupovat u někoho, kdo se zachová takhle hloupě a neseriozně, jako vy!
Reklamu jste si udělal, ale velmi špatnou: Vykřičel jste do světa: jsem na tom tak špatně (eventuálně jsem takový škrt), že si nemůžu dovolit zaplatit reklamní banner, jako všichni ostatní…
Zdravím,
mohla bych poprosit zda nemáte někdo e-mailovou adresu na kLokánek v MOstě. webové stránky jsem nikde nenašla , bohužel.!! Děkuji za odpověď.