Jsou nuž v obchodech jarní bundy?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
406
20.3.15 14:33
@Anonymní píše:
Holky, asi mě vypískáte, ale koukám co se vše tady řeší :roll: 8o 8o 8o 8o to snad není ani možný, abych psala diskuzi a dotaz o tom, zda mají jarní bundy v prodeji. :think: hm takový starosti bych chtěla mít 8) To nemáte nic jinýho na práci? :oops: 8)Hezký den všem ;) :kytka:

Tak než lítat po celým městě po všech krámech, to se raději zeptám na jaký obchod se případně zaměřit, ne? Co je na tom divného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.15 14:35

;) nic, jen opravdu hledím, jak každý má tady čas vypisovat blbosti.Jen žasnu, ale každý si žije svůj život. Já mám názor na tohle trochu jiný. Chápu, když si jde sem někdo pro radu, pomoc, povzbuzení nebo zkušenost, ale toto :roll: 8o

• Citovat
  • Upravit
406
20.3.15 14:39
@Anonymní píše: ;) nic, jen opravdu hledím, jak každý má tady čas vypisovat blbosti.Jen žasnu, ale každý si žije svůj život. Já mám názor na tohle trochu jiný. Chápu, když si jde sem někdo pro radu, pomoc, povzbuzení nebo zkušenost, ale toto :roll: 8o

Taky tě tu nikdo nedrží. Mě zas přijde jako ztráta času tvé komentáře :nevim:
Mě děti spí, dávám si volno s kafíčkem a NAVŠTĚVUJI DISKUZE, KDE MÁM CO NAPSAT A DO OSTATNÍCH NERÝPU!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.15 14:43

V pohodě, vždyť píši, že je to každého věc. Ale myslím, že jen trochu inteligentní člověk se neptá, zda jsou v prodeji již jarní bundy :oops: za chvíli se tady bude zakládat diskuze jakým papírem si mám utřít prcinu :oops: promiň :mrgreen:

Pěknou pohodu u kae přeji. Nemyslím to zle.
:kytka: páááá pěkný víkend

• Citovat
  • Upravit
3681
20.3.15 14:54
@nakukovatelka píše:
Ahoj, videl někdo nekde hezkou jarni bundu - potrebuji na kluka, 6 let. Predstavuju si zvrchu něco nepromokavého, místo podsivky fleece.
Vůbec nic nikde nemaji, prosla jsem C+A, Next, H+M, i v Tescu jsem byla. Vsude mají mraky tricek s potisky :zed:, kratasy apod., a vyprodeje zimnich bund.
Jarni jsem nevidela jedinou. Prodavacku taky ne :mrgreen:
Nevideli jste něco pěkného?

Ja koupila v Zare pred 14 dny na dceru (15m), ale predpokladam, ze budou mit i na starsi kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
20.3.15 14:55

Anonymní, ty se také nudíš, že? :mrgreen: Proč se schováváš za anonymitu, stydíš se za svůj názor či co?

Na bazarech je bund kvanta, že se mi ty moje dvě po dětech nedaří udat :mrgreen: Jinak v obchodech nic moc, to je pravda :zed: Já jsem pro šestiletého objednávala bundu z Wolfa, pak má dvě bazarové na doma a budeme kupovat softshelku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák