Oblečení Wolf - made in China?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vere: Já za ty samé ceny - i nižší, dokážu sehnat opravdu značkové a kvalitní věci pro prcky. Ale chce to hledat.
Je to každého věc, já jsem psala, že co jsme měli, se mi jednak nelíbilo a třeba z puntíkatých letních šatiček se po prvním vyprání všechny puntíky sloupaly… A to jsem koupila hned dvoje
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tohle mě pobavilo a mluví to asi za vše, hlavně ta země původu a dovozce
:
http://www.coi.cz/…-wolf-1.html
Příspěvek upraven 31.03.11 v 22:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adélky já kupuji hlavně tepláky ze 100% bavlny a pak podzimní a zimní bundu.Máme i vestu a vše je OK a stále drží barvy,tvar i nažehlené obrázky ![]()
Nám vyhovují ty tepláky,protože jsou uzké v pase a to já přesně potřebuju,protže mám dost hubené dítě a tepláky z HM a cherokee na něm fakt visí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty tepláky máme taky, malá je jak žížala a jiné kromě těchhle nebo vietnamských jí padají v pase. Ale kupovala jsem je jenom kvůli tomuhle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to je teda síla,ale já bych to nikdy nekoupila.nekupuju ani tepláky dole s olivkama,v pase máme tepláky jen s ozdobnýma šňůrkama atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já na své hubené dítko kupuju většinou tepláčky betty mode, to je česká značka z Kyjova, kvalitní bavlna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adélky a jestli to není tajný tak co kupuješ za značku oblečení,že je to levnější a značkové??
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bohuzel s Wolfem nejsem spokojena. Vsichni kolem me o nem mluvili, tak jsem nabyla dojmu, ze je to neco fakt super. Sla jsem do obchudku wolf a koupila jsem oteplene mansestracky. Cena vyssi nez u vietnamci ale valita - katastrofa. Po prvnim vyprani se cela vnejsi strana kalhot rozparala, nekdo setril a latka se vytrhla ze svu. Tim, ze to byly oteplene kalhoty, tak se to hodne blbe opravovalo. A kdyz jsem vybirala velikost na syna, tak 98 bylo male a 104 obrovske. To jsem vybirala z riflicek, pak mi pani ukazala mansestracky a tam ta velikost byla uplne jina. Jedna znacka a ani jim nesedi velikosti vsech kalhot. Takze za me NE! Tahle znacka na me moc kvalitne nepusobi. To si radsi zajdu do C&A, kdyz jsou akce.
A k te Cine, jak psala Adelky, v Cine se dela ledacos, ale podminky jsou ruzne (kvalita siti, material), takze Made in Cina neznamena vzdycky smejd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojki,
výrobou v Číně bych se nijak nestresovala, tam se dneska vyrábí a šije fakt už snad všechno.
Někdo tu zmínil značku Betty Mode, výborná, můžu taky doporučit,,,,, jsou trošku dražší, aspoň mně tak připadají, i když asi nijak dramaticky, ale opravdu kvalita na jedničku. akorát teda se mi úplně až hnusí jejich pyžama, taková ta jakoby s úpletem u rukávů a na nohavicích,,,,svým vzhledem, potiskem, nebo možná jen tím, že tento střih nemám ráda ![]()
A značka Wolf - asi jak co, ale vesměs s ní mám dobré zkušenosti, rozhodně to není taková ta umělina jako obyč vietnamci,,,,,,, ale jdu pro ni jen z nouze, jinak Tesco a C&A vedou. zrovna včera jsem koupila v C&A 10 párů ponožek za 125,–, mají na to akci, čili jeden pár za 12 korun, měla jsem strach ohledně kvality, ale byl naprosto zbytečněj.
A.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eliška píše:
Neliso, na stránkách betty mode nevidím ceny???
Oni mají odkaz na e-shop nahoře vpravo pod záložkou „kontakt“, prodávají přes MMB, já je právě objevila na mimibazaru, když jsem už byla docela zoufalá ze všech těch širokých tepláků.
Kopíruju odkaz: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Já si tam i objednávala a čekala, až mi ušijí teplákovou soupravu, když ji zrovna neměli skladem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anik, pro kluky mají pyžamka asi jen starou klasiku s úpletem, ale pro holky už mají volné nohavičky, hezký potisk a pěkný střih. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelisa píše:
Anik, pro kluky mají pyžamka asi jen starou klasiku s úpletem, ale pro holky už mají volné nohavičky, hezký potisk a pěkný střih.
No vidis a ja zase shanim ty upletove
Sice to nevypada nic extra, ale syn se pri kazdym otoceni snazi natahnou ty volne nohavice az dolu a docela ho to rozciluje, ze to ma az nad kolenem. Mame sice krasny pyzamko, ale krasne neprakticke.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě poznámka k té Číně, ono nezáleží přece jen na tom, jestli šijí pro jednu značku kvalitně a pro druhou ne, ale na tom, v jakých podmínkách tam ti lidi šijí. Řeknete určitě, že se tomu stejně nedá vyhnout, že se tam dnes vyrábí prakticky všechno, ale aspoň někdy je na vybranou, takže za mě příště už žádný wolf, ale třeba ta betty mode.
Na druhou stranu upřímně říkám, že kdybych byla například samoživitelka s finančními problémy, tak vybírám nejprve podle ceny, pak materiálu a zbytek už stejně nemá cenu řešit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Alenka píše:Nelisa píše:No vidis a ja zase shanim ty upletove
Anik, pro kluky mají pyžamka asi jen starou klasiku s úpletem, ale pro holky už mají volné nohavičky, hezký potisk a pěkný střih.Sice to nevypada nic extra, ale syn se pri kazdym otoceni snazi natahnou ty volne nohavice az dolu a docela ho to rozciluje, ze to ma az nad kolenem. Mame sice krasny pyzamko, ale krasne neprakticke.
Já pro syna taky kupuju starou klasiku
, ale dcera to odmítá nosit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit