Oblečení Wolf - made in China?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
28.2.14 21:54
@asha píše:
@farska No, je celkem podezrely, jak o nich nikde zadny info neni. Ja tenkrat myslela, ze je to cesky, ale majitelka obchodu rikala, ze polsky. Vic nevim :mrgreen:

No jo, ale to neni nezakonne??
zadny vyrobce, zadny NIC? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
1.3.14 11:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.3.14 21:31

Ahoj, dnes je výroba vše čína - levná pracovní síla, co se týče volf - super kvalita, taky máme pár kousků a jsme spokojeni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
2.3.14 09:56

Podezřelý výrobce to je, už jsem to tu psala někdy před třemi lety, kdy jsme to zakládali :lol:. Jinak - pokud je to cenově a kvalitou srovnatelné např. s Cherokee, F&F, nebo zbožím z KIKu nebo Lidlu, tak nevidím důvod, proč kupovat tohle. Výše zmiňované jsou alespoň hlídané, procházejí kontrolami nezávadnosti barev např. a dají se reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.3.14 10:03
@Adélky píše:
Podezřelý výrobce to je, už jsem to tu psala někdy před třemi lety, kdy jsme to zakládali :lol:. Jinak - pokud je to cenově a kvalitou srovnatelné např. s Cherokee, F&F, nebo zbožím z KIKu nebo Lidlu, tak nevidím důvod, proč kupovat tohle. Výše zmiňované jsou alespoň hlídané, procházejí kontrolami nezávadnosti barev např. a dají se reklamovat.

Neco je dobry, neco ne, asi jako u vseho. Nejvic se osvedcily zatepleny kalhoty a podzimni bunda, zimni byla horsi a teplaky jsem radsi nebrala. Ale to se muze menit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.3.14 10:06
@vašemiláTurkyně píše:
Končím s Vámi milé Emimino, jdu dál svou cestou dál. Cením si vašich nadávech i pohledávek, milých slov i rýpnutí však to je pro mně jak kýchnutí. Mějte se tu hezky, hlavně česky. Odchází vaše milá Turkyně vy mé milé odpůrkyně. Předem vám za vše děkuji za vaše milá i hnusná slova, jsem za ně ráda jak ranní soja :dance: Končím tady protože mi za to nestojíte i když se tu ustojíte, mám vlastní život a věci který stojí za to :srdce: Všechno tohle je pod mojí ůroven' a já takovýhle věci nechci dělat, nebudu dělat, nedělam :palec: Vy mi za to nestojíte, nešaháte mi ani po kotníky Čusík :mavam:
:mrgreen: Vubec netusim, kdo jsi a je mi to jedno :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.3.14 10:07
@asha píše: :mrgreen: Vubec netusim, kdo jsi a je mi to jedno :lol:

troll ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730