Oblečky - miminko v září?
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Tak vám všem milé dámy děkuji za cenné rady, s tímhle už si poradím, ty základy mám všechny a asi je opravdu lepší pak za pochodu dokupovat, aby to tady zbytečně neleželo potom, koupit to jde vždycky:)a co se týče zjišťování toho, jestli je malýmu zima nebo teplo, tak to se nejspíš pozná podle toho jestli pláče nebo spokojeně hajá, ne?:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wesny píše:
Tak vám všem milé dámy děkuji za cenné rady, s tímhle už si poradím, ty základy mám všechny a asi je opravdu lepší pak za pochodu dokupovat, aby to tady zbytečně neleželo potom, koupit to jde vždycky:)a co se týče zjišťování toho, jestli je malýmu zima nebo teplo, tak to se nejspíš pozná podle toho jestli pláče nebo spokojeně hajá, ne?:)
Tak moje dítě jako horkokrevné ječelo jak na lesy, když jí bylo horko.Ale když je kosa, že i mně byla šílená zima, tak ona si spokojeně chrupkala až jsem si říkala, jestli už neumrzla, takže bych na to nespoléhala. Kor u novorozence.Oni ještě nemají vyvinutou termoregulaci a mohl by lehce prochladnout.
- Citovat
- Upravit
@wesny
Jestli je mu teplo nebo zima poznáš tak, že na něho sáhneš, jestli je přehřáté, nebo naopak studené
, mimi hulákají i jen tak, bez důvodu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wesny píše:Šálu jsem něměla, ale co je super, jsou kombinézy se „zašitýma“ ručičkama. Já měla myslím Frog (Maxim) a ta měla takovou ohrnovací manžetu. Buď byla jen ozdobná nebo se převlíkla a zavřela tím rukáv. Rukavice jí vždycky sjely. Tak jsem pak koupila větší a dávala jí je přes mikinu - na jaře - a ty držely. Myslím, že jí tuhle zimu ještě budou.
A co třeba rukavičky a šálku?:)a ta teplá kombinéza musí být, ikdyž je teplý fusak?
Jo a malá je na konci října
Jinak čepičky jsou nejlepší s „ušima“. A fusak je k nezaplacení - já koupila vložnou tašku a dávala do klasického hlubokého kočárku.
A naše malá ze začátku, než bylo opravdu škaredě, nevíc unosila flaušový overálek - taky super věc, neoblíká se přes hlavu a je to obečené hned
Tak ať se pěkně zařizuje a nakupuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takhle jsem kuklila malou, když byly ty velké mrazy, přes deku ji nebylo ani vidět
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvkaH Taky jsem to tak dělala
Vždycky se chtěl někdo podívat na miminko do kočárku a měl holt smůlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Naima píše:
Výborné téma - stačí na zimu (pokud nebudou opravdu kruté mrazy, kdy už stejně s mimčem ven vyjíždět nebudu) mimčo obléct, dát do kombinézy typu Medvídek z HM - lehce zateplená chlupatá kombinéza, dát zimní fusak Emitex a deku a finito? Mimochodem, ta deka se dává do fusaku nebo se dekou přikrývá fusak?
me to stacilo, treti velikost kombinezy byla teda silnejsi, ale ta se tolik neunostila. Davala jsem body s kratkym, tricko, svetrik, puncochy, leginky a ten hunatej overal a jen fusak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wesny ja to napohmat moc nepoznala, ale PA me poradila merit teplotu.
36,5 - 37,5 norma, co je niz - prioblyct, co vys, vyslect. Merila jsem v zadecku, takze dite bylo nahe, ale za tu chvilku to stacilo, tak jsem vedela, ze na tuhle teplotu by chtelo pridat…casem to pak vychytas a je to dobre hlavne pro novorozence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska2× Já tu zavinku mám hlavně do autosedačky jak je to na obrázku, když někam pojedem, nakupovat, k doktorce či tak. Jj právě, že mě překvapilo, že je fakt z takového teplého materiálu. Myslela jsem že to bude jen takový to rádoby a ono mě to překvapilo