Oblékání miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
30.8.16 12:03

No zima určitě ne :lol: To já bych ještě ubrala tu deku :lol:

• Citovat
  • Upravit
2101
30.8.16 12:12

Moje dvoumesicni ma kratke body a ponozky, jinak nic. Kdyz je tricet st, tak ani ty ponozky ;)
To o cepici slycham taky :roll: :lol: chudak, ma haro, to by mi furt rvala, ze ji je vedro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
30.8.16 12:14
@Tunrida píše:
No zima určitě ne :lol: To já bych ještě ubrala tu deku :lol:

No ta deka je úplně lehounka a háčkovaná samé velké dírky to má…mám ji přes ni schválně protože jsme zjistili že se malé líp spí když je trochu přikrytá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
30.8.16 12:18
@Michaela65 píše:
Jsme na tom stejně pořád dej jí čepičku :lol: ale na co když do kočárku ji netáhne a je teplo…samozřejmě když třeba se ochladí tak ano ale jinak mi přijde zbytečné i když nemá vlásky

Já jsem se dozvěděla, že prý aby nebyly odstátý uši :pankac: :mrgreen:

@Michaela65 píše:
No ta deka je úplně lehounka a háčkovaná samé velké dírky to má…mám ji přes ni schválně protože jsme zjistili že se malé líp spí když je trochu přikrytá

To fakt píšu za sebe :think: Jestli ty máš vypozorované, že se jí tak spí lépe, tak je to nejspíš správně ;) K dětem prostě nejde přistupovat obecně stejně.

• Citovat
  • Upravit
287
30.8.16 12:29
@Tunrida píše:
To fakt píšu za sebe :think: Jestli ty máš vypozorované, že se jí tak spí lépe, tak je to nejspíš správně ;) K dětem prostě nejde přistupovat obecně stejně.

Jojo mame :) od narození jsme ji měli odkrytou furt a spala po chvilkách pořád se budila a házela sebou, pak jsme ji začli přikrivat aspoň něčím tenkým a od té doby spí dlouho bez problémů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
30.8.16 12:45

@Michaela65 když bylo horko rak ne, maximálně plenkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie