Obočí - nevytrhala jsem moc? fotka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.4.17 20:03
@warita píše:
tak ono se da vytetovat jako by jednotlive vlasky, ale musi se to JOOOOO umet.

Jo tak věřím, ale v prostředcích hromadné popravy, kde se to dá bohužel dobře pozorovat se pohybují osoby u kterých to prostě je vidět…ale nic proti nikomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
8.4.17 20:09

K obličeji to jde a vypadá to jemně, ale v dnešní době se tohle tenké už nenosí, co jsem tak obhlédla, frčí přirozenější vzhled, takže bych nechala dorůst a takhle na tenko už netrhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.4.17 20:13
@warita píše:
tak ono se da vytetovat jako by jednotlive vlasky, ale musi se to JOOOOO umet.

Ne - tetované obočí, zejména mimo oblast vlastního přirozeného porostu nevypadá přirozeně a je to poznat, jakkoliv si jeho nositelky a pachalelé, co jim to provedli namlouvají cokoliv jiného.

Stejně jako jakýkoliv „permanentní makeup“. Ještě to má logiku v rámci nějaké korekční dermatologie, ale to je tak všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.17 20:13
@Anonymní píše:
Zhodnoťte mi to prosím :)

za mě je to moc nepřirozené a působí to vyjeveně…
- kor když nastupuje trend návrat k přirozenému vzhledu a spíše hustějšímu obočí.. viz třeba Lancome, Dior, Chanel - trendy pro letošní podzim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.17 20:16
@Kelsey píše:
Je to uz moc. Ale na nehtech, jak jsem byla jsem se nahodne potkala s pani, ktera tetuje oboci a ta tam rikala, ze nechape nevkusne Mareny, ktere si nechavaji oboci na Brezneva :mrgreen:. Tak ty ho nemas neboj.

tak paní si jistě musí hájit kšeft přece nebude tvrdit že tenká linka nejlépe tetovaného obočí je fuj ;) - to je jedna možnost a nebo druhá že zamrzla před rokem 2009 kdy ty tenké linky byly ještě moderní a nej hit… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
8.4.17 20:19
@jdukolem píše:
za mě je to moc nepřirozené a působí to vyjeveně… - kor když nastupuje trend návrat k přirozenému vzhledu a spíše hustějšímu obočí.. viz třeba Lancome, Dior, Chanel - trendy pro letošní podzim

Tak třeba to třetí se mi zdá hrozné. Husté jak chlap :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
8.4.17 20:22

Tak strašný, že by to nespravila tužka to není ;) taky jsem mám hodně vytrhané obočí a schválně. Dokresluji tužkou a stínem do tvaru jaký chci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.17 20:23
@LadyBrigit píše:
Tak třeba to třetí se mi zdá hrozné. Husté jak chlap :poblion:

je to trend - ne dogma… mě přijde ta modelka krásná, krásnější než 90% žen v ulicích čili na :poblion: to fakt nevidím.. a když si ji představím s obočím alá tenká linka tak to u mě dopadá hůř
mezi tím co sem postovala zakladatelka a tím co jsem já stáhla z netu je kupa variant…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
8.4.17 20:28

Mas to Moc Tenky bez ohledu na modu.nech dorust,,bude to prirozenejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.4.17 20:29
@jdukolem píše:
tak paní si jistě musí hájit kšeft přece nebude tvrdit že tenká linka nejlépe tetovaného obočí je fuj ;) - to je jedna možnost a nebo druhá že zamrzla před rokem 2009 kdy ty tenké linky byly ještě moderní a nej hit… ;)

No to je zrovna pani, ktera o klientky neprijde, rikala, ze to ma jen, jako vedlejsi zivnost, co jsem pochopila, tak jako hlavni obziva je soudni prekladatelka a tou kosmetikou se bavi, diky tomu k ni jezdi hodne Rakusacky, zijeme u hranic. Tzn.ona o prisun neprijde. Kolik tak zen se chyti nejakeho modniho trednu, vetsinou se drzime toho co se nam libi ne co urcuje moda. Nase nehtarky obe k ni chodi a maji pekne oboci, tak asi praci dela dobrou :nevim: nemaji ani tenke ani tluste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.4.17 20:29
@Ou píše:
Ne - tetované obočí, zejména mimo oblast vlastního přirozeného porostu nevypadá přirozeně a je to poznat, jakkoliv si jeho nositelky a pachalelé, co jim to provedli namlouvají cokoliv jiného.Stejně jako jakýkoliv „permanentní makeup“. Ještě to má logiku v rámci nějaké korekční dermatologie, ale to je tak všechno.

No, vetsinou ty zeny chteji, aby to videt bylo. Dovedu si ale predstavit nejakou mene vyraznou hnedou a jen vyplnit mista, kde je oboci ridke.

Ja teda tetovane nic nemam, to bych si netroufla, protoze s tim pak clovek musi behat a beda, kdyby se to nepovedlo, to bych mela oci pro plac. Ale ja mam takove prapodivne oboci. U korenu nosu tmave a relativne huste (a to jsem blondynka) ale v druhe polovine naraz zlom a mam tam doslova par chlupu. Protrhat nemuzu absolutne nic, vytrhnu doslova jeden chlup a mam v oboci diru. Mezi temi chlpupky prosvita kuze, uprava nemozna. Takze mne samozrejme napadlo nechat vytetovat par chlouku do tech mezer… v nejake prasive svetle hnede barve, ale na tohle kuraz nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
8.4.17 20:31
@Kelsey píše:
No to je zrovna pani, ktera o klientky neprijde, rikala, ze to ma jen, jako vedlejsi zivnost, co jsem pochopila, tak jako hlavni obziva je soudni prekladatelka a tou kosmetikou se bavi, diky tomu k ni jezdi hodne Rakusacky, zijeme u hranic. Tzn.ona o prisun neprijde. Kolik tak zen se chyti nejakeho modniho trednu, vetsinou se drzime toho co se nam libi ne co urcuje moda. Nase nehtarky obe k ni chodi a maji pekne oboci, tak asi praci dela dobrou :nevim: nemaji ani tenke ani tluste.

já to osobně ani nehájím ani nic neprosazuju - ty módní trendy jsou spíš orientační, ale zakladatelka se psala na názor a nejspíš si to obočí vytrhala v dobré víře aby byla in.. no a toto už holt in není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
8.4.17 20:35

Strašné. Promiň. Tohle se dnes už nenosí. Zpět je přirozenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.4.17 20:46

Vytrhané moc, vypadá to lacině a uměle. Ovšem abych zase řekla něco kladného, připomínáš herečky z první republiky, jsi jemný typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
8.4.17 20:46

Je to docela dost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie