Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@warita píše:
tak ono se da vytetovat jako by jednotlive vlasky, ale musi se to JOOOOO umet.
Jo tak věřím, ale v prostředcích hromadné popravy, kde se to dá bohužel dobře pozorovat se pohybují osoby u kterých to prostě je vidět…ale nic proti nikomu…
K obličeji to jde a vypadá to jemně, ale v dnešní době se tohle tenké už nenosí, co jsem tak obhlédla, frčí přirozenější vzhled, takže bych nechala dorůst a takhle na tenko už netrhala
@warita píše:
tak ono se da vytetovat jako by jednotlive vlasky, ale musi se to JOOOOO umet.
Ne - tetované obočí, zejména mimo oblast vlastního přirozeného porostu nevypadá přirozeně a je to poznat, jakkoliv si jeho nositelky a pachalelé, co jim to provedli namlouvají cokoliv jiného.
Stejně jako jakýkoliv „permanentní makeup“. Ještě to má logiku v rámci nějaké korekční dermatologie, ale to je tak všechno.
@Anonymní píše:
Zhodnoťte mi to prosím
za mě je to moc nepřirozené a působí to vyjeveně…
- kor když nastupuje trend návrat k přirozenému vzhledu a spíše hustějšímu obočí.. viz třeba Lancome, Dior, Chanel - trendy pro letošní podzim
@Kelsey píše:
Je to uz moc. Ale na nehtech, jak jsem byla jsem se nahodne potkala s pani, ktera tetuje oboci a ta tam rikala, ze nechape nevkusne Mareny, ktere si nechavaji oboci na Brezneva. Tak ty ho nemas neboj.
tak paní si jistě musí hájit kšeft přece nebude tvrdit že tenká linka nejlépe tetovaného obočí je fuj
- to je jedna možnost a nebo druhá že zamrzla před rokem 2009 kdy ty tenké linky byly ještě moderní a nej hit… ![]()
@jdukolem píše:
za mě je to moc nepřirozené a působí to vyjeveně… - kor když nastupuje trend návrat k přirozenému vzhledu a spíše hustějšímu obočí.. viz třeba Lancome, Dior, Chanel - trendy pro letošní podzim
Tak třeba to třetí se mi zdá hrozné. Husté jak chlap ![]()
Tak strašný, že by to nespravila tužka to není
taky jsem mám hodně vytrhané obočí a schválně. Dokresluji tužkou a stínem do tvaru jaký chci
@LadyBrigit píše:
Tak třeba to třetí se mi zdá hrozné. Husté jak chlap
je to trend - ne dogma… mě přijde ta modelka krásná, krásnější než 90% žen v ulicích čili na
to fakt nevidím.. a když si ji představím s obočím alá tenká linka tak to u mě dopadá hůř
mezi tím co sem postovala zakladatelka a tím co jsem já stáhla z netu je kupa variant…
Mas to Moc Tenky bez ohledu na modu.nech dorust,,bude to prirozenejsi
@jdukolem píše:
tak paní si jistě musí hájit kšeft přece nebude tvrdit že tenká linka nejlépe tetovaného obočí je fuj- to je jedna možnost a nebo druhá že zamrzla před rokem 2009 kdy ty tenké linky byly ještě moderní a nej hit…
No to je zrovna pani, ktera o klientky neprijde, rikala, ze to ma jen, jako vedlejsi zivnost, co jsem pochopila, tak jako hlavni obziva je soudni prekladatelka a tou kosmetikou se bavi, diky tomu k ni jezdi hodne Rakusacky, zijeme u hranic. Tzn.ona o prisun neprijde. Kolik tak zen se chyti nejakeho modniho trednu, vetsinou se drzime toho co se nam libi ne co urcuje moda. Nase nehtarky obe k ni chodi a maji pekne oboci, tak asi praci dela dobrou
nemaji ani tenke ani tluste.
@Ou píše:
Ne - tetované obočí, zejména mimo oblast vlastního přirozeného porostu nevypadá přirozeně a je to poznat, jakkoliv si jeho nositelky a pachalelé, co jim to provedli namlouvají cokoliv jiného.Stejně jako jakýkoliv „permanentní makeup“. Ještě to má logiku v rámci nějaké korekční dermatologie, ale to je tak všechno.
No, vetsinou ty zeny chteji, aby to videt bylo. Dovedu si ale predstavit nejakou mene vyraznou hnedou a jen vyplnit mista, kde je oboci ridke.
Ja teda tetovane nic nemam, to bych si netroufla, protoze s tim pak clovek musi behat a beda, kdyby se to nepovedlo, to bych mela oci pro plac. Ale ja mam takove prapodivne oboci. U korenu nosu tmave a relativne huste (a to jsem blondynka) ale v druhe polovine naraz zlom a mam tam doslova par chlupu. Protrhat nemuzu absolutne nic, vytrhnu doslova jeden chlup a mam v oboci diru. Mezi temi chlpupky prosvita kuze, uprava nemozna. Takze mne samozrejme napadlo nechat vytetovat par chlouku do tech mezer… v nejake prasive svetle hnede barve, ale na tohle kuraz nemam.
@Kelsey píše:
No to je zrovna pani, ktera o klientky neprijde, rikala, ze to ma jen, jako vedlejsi zivnost, co jsem pochopila, tak jako hlavni obziva je soudni prekladatelka a tou kosmetikou se bavi, diky tomu k ni jezdi hodne Rakusacky, zijeme u hranic. Tzn.ona o prisun neprijde. Kolik tak zen se chyti nejakeho modniho trednu, vetsinou se drzime toho co se nam libi ne co urcuje moda. Nase nehtarky obe k ni chodi a maji pekne oboci, tak asi praci dela dobrounemaji ani tenke ani tluste.
já to osobně ani nehájím ani nic neprosazuju - ty módní trendy jsou spíš orientační, ale zakladatelka se psala na názor a nejspíš si to obočí vytrhala v dobré víře aby byla in.. no a toto už holt in není…
Strašné. Promiň. Tohle se dnes už nenosí. Zpět je přirozenost.
Vytrhané moc, vypadá to lacině a uměle. Ovšem abych zase řekla něco kladného, připomínáš herečky z první republiky, jsi jemný typ.