Obrácený režim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.7.11 10:24

obrácený režim

Holky máme obrácený režim Přes den spíme jako andílek skoro 4 hodiny 2 krát denně a v noci se budí po 2 hodinách.Jsou nám 4 týdny..Změní se to samo nebo máte nějakou radu??Díííky za pomoc :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
23.7.11 10:48

Změní se to samo, někdy dřív, někdy později. Přes den normálně funguj a dělej, nevyhýbej se hluku, prostě normální domácnost. Večerní ukládání dělěj, pokud možno, ve stejnou dobu s těmi samými úkony, např.koupání, nakojení, písnička, uložení a přes noc při krmení a přebalování nemluv, pokud to není nutné, sviť co nejméně, přebal rychle, bez cukrbliků. Takto vedené miminko si dříve či později uvědomí, že denní a noční čas jsou dvě rozdílné věci a že v noci se zkrátka spí líp :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nosice
23.7.11 11:05

Ahojky, souhlasím se zuzoušem :-) chce to jen vydržet a přes den, v pauzách mezi spaním ještě doporučuji hodně „aktivit“ - zpěv, ukazování hraček, mazlení atd. prostě aby rozdíl mezi dnem a nocí byl markantní.
Držím palce ať rychle v noci usínáte :-D

• Citovat
  • Upravit
2789
23.7.11 13:12

Pres den nenechat spat vic jak 2 a pul hodiny-budit a potom jak psala NOSICE,tak mimi zabavit aspon na chvilku a ono by se to melo do tydne upravit :pankac: !A teda udelat rezim,kazdy den koupat,napapat a spat a nechat jak dlouho vydrzi-nebudit,potom kdyz se v noci vzbudi,tak nemluvit,dat najist a polozit do postylky a proste se jde zase spat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.7.11 14:58

Ahoj, to spí krásně, vůbec bych si nestěžovala a neřešila nějaký režim, nám jsou 2 měsíce a takhle hezky mi malá nespinká, v noci možná ano, ale přes den takhle nespala nikdy a jsem v jednom kole. Nicméně rozhodně bych dítě nebudila. Tj ale na každém :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.9.12 09:21

AHoooj, maminky.. mam dvoumesicni holky, krimim nutrilonem co 4 hodiny(kdyz se nevzbudi driv-jsou nedonoseni, musim budit) ale v noci je nakrmim ve 22 hod a necham je spat az se ozvou sami.. ale asi maji obraceny rezim, ve dne krasne spinkaji a v noci radi co kazdou chvili ze padam (s prominutim) na hubu.. kdy myslite, ze se to upravi? procetla jsem diskuzi-mazilit se, hracky, hluk-v noci nemluvit, klid atd.. jak dlouho to bude trvat, uz to mame takhle otoceny
3.den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
24.9.12 10:07

Mám to samé přes den vydrží spat i 3 hodiny posledni 3 dny, ale v noci se bui přesně po dvou hodinách…a od narozeni dělám to co holky radí…přes den jí maám na gauči čí v lehátku v obýváku, kde hraje televize, když je vzhůru tak na ní mluvím mazlím v noci jen přebalím nakojím a položím žadne mluvení, malé světlo, ale i tak to má pořád převrácené…nějaka rada? nebo to mu mám nechat volný pruběh než si to otočí sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
24.9.12 10:07

Jinak malá ma 3 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
24.9.12 10:38

@Ter91 nooo jak pises, mluvit a v noci nechat spat-ale co kdyz porad place??chvili pochovat ale kdyz place furt???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
24.9.12 19:09

Právě mala pláče jen chvilinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
26.9.12 13:34
@Ter91 píše:
Mám to samé přes den vydrží spat i 3 hodiny posledni 3 dny, ale v noci se bui přesně po dvou hodinách…a od narozeni dělám to co holky radí…přes den jí maám na gauči čí v lehátku v obýváku, kde hraje televize, když je vzhůru tak na ní mluvím mazlím v noci jen přebalím nakojím a položím žadne mluvení, malé světlo, ale i tak to má pořád převrácené…nějaka rada? nebo to mu mám nechat volný pruběh než si to otočí sama?

Mojí slečně je 8 týdnů a v noci spí při prvním spaní 3 až 5 hodin, potom 2 až 3, dohromady tak 7 hodin, s čímž jsem moc spokojená. V jejích 3 týdnech se budila na kojení co dvě hodiny, někdy i po hodině a půl a začala si to prodlužovat sama. A režim stejný jako popisuješ. Tři hodiny v kuse jsem první měsíc nezažila ani přes den ani v noci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
26.9.12 19:17

Tak včera první noc se budila co tři hodinky :srdce: takže už si to asi prodlužuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
26.9.12 19:18

Nestěžuji si tu proto že by mi to moc vadilo že stávám co 2hoďky, ale měla jsem strach že male nestačí mlíčko a že trpí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí