Zavinutí a přetáčení se na bříško

2891
22.7.11 20:51

Zavinutí a přetáčení se na bříško

Ahojky mám dotaz. Malého za noc zavinuju, bez toho sebeou v noci mele, leká se a budí (i když je pravda, že v poslední době se budí dost často i tak :nevim: ), ale spíš mi jde o to, že se nedávno naučil přetáčet ze zad na bříško a teď když ho večer položím do postýlky, tak sebou mele tak, až se přetočí. Je sice v klidu a usíná, ale tak nějak se bojím nechat ho spát na bříšku, zvlášť, když je zavinutej, protože nemže hýbat ručičkama, tudíž je to pro něj obtížnější se hýbat. Jednou mi takhle na břiše usnul přes den a hlavu měl totálně zabořenou do prostřeradla. Divila jsem se, jak může dýchat, ale dýchal :nevim: ale prostě se bojím, aby se třeba v noci nezačal dusit nebo tak. Taky už mi začíná dost cestovat po postýlce a kolikrát ho prostě najdu třeba pod dekou :nevim: je pravda, že když se dostane někam, kde se mu to nelíbí, nebo si tlačí hlavou na šprycle, tak se většinou vzbudí a ozve se, taky mám monitor dechu, ale nevím no......docela se toho děsím, že ta doba „jak jsem ho položila, tak jsem ho našla“ je už pryč :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lys
6155
22.7.11 21:10

já bych ho přestala zavinovat, ať si spí tak, jak mu to vyhovuje, třeba se ti přestane budit a bude konečně spát klidně, třeba je právě to spaní na břiše to, co mu chybělo a udělá ho šťastným. Asi je břišní typ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
22.7.11 21:15

Já tě chápu, taky jsem musela dlouho zavinovat, jinak se kluk budil. Zavinutý se nepřetáčel. Ale po zrušení zavinvání se přetáčel, ale na břichu nespal a řval. Pomohlo obložit kojopolštářem (nohy v té podkově). Tak to zkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
22.7.11 21:21

on teda ze spaní se nepřetáčí, většinou když se vzbudí na kojení, tak sebou tak hodí, že se přetočí a pak sebou mele, protože nemá k dispozici ty ručičky :-D ale právě mě docela dostalo to, jak mi usnul přes den s tou zabořenou hlavou, tak se bojím aby to neudělal v noci. Ono se hezky řekne - nezavinovat a nechat ho na bříšku, jenež večer mi nezavinutej neusne, furt blbne a když ho dám na bříško, tak pořád kouká a po chvíli se začne vztekat - usínání nám takhle zkrátka nefunguje, to už jsme zkoušeli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
22.7.11 22:10

tak to je pak každá rada drahá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...