Přetočí se na bříško a vzteky brečí

1139
22.7.11 20:35

Přetočí se na bříško a vzteky brečí....

ahoj, potřebuji se zeptat, jestli někdo má stejný problém.Malé bude šest měsíců a v poslední době nám připadá, že je pořád nespokojená. :-? Hračky jí moc neberou, chvilku si pohraje a pak se otočí na bříško, za chvíli se spustí řev, já po chvilce přiběhnu otočim jí zpět a ona se zas přetočí-řev-já jí za otočim a tak to jde pořád dokola.Už jsem s toho vyřízená. :-) U prvního dítěte jsem to neznala.Proto prosím,napište, jestli to taky takhle máte doma :-) děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10120
22.7.11 20:40

od kdy se ti přetáčí? Malej je na břiše spokojenej, otáčí se na něj okamžitě, co ho položím na záda, natahuje se za hračkami apod. …A když má kolem sebe hračky, tak to ji nebere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
22.7.11 20:46

AHOJKY,TAK MY MÁME TO SAMÉ!ALE TY ,,ŘVOUNY" MÁME DVA!! TAKY JSEM Z TOHO UPLNĚ VYŘÍZENÁ,NEBOT PŘESNĚ JAK PÍŠEŠ,U PRVNÍHO DĚCKA JSME TO NEZNALY!KDYBY JSI NÁHODOU PŘIŠLA NA NĚJAKÝ FÍGL,PROSÍM O INFO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
22.7.11 20:48

přetáčí se zhruba měsíc.Dosáhne na hračku u toho kňourá, pak jí za chviličku pustí, třeba jí odcvrnkne dál,to už pak zas na ní nedosáhne, tak jí to podám.takhle to je pořád dokola. Je teď taková naštvávací.A to jsem si myslela, jak si bude v půl roce pěkně hrát.První dítě je kluk a ten vždycky ty hračky zkoumal a byl v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
22.7.11 20:48

ahoj, malému bylo 7 měsíců a máme něco podobného. Rozdíl je jen v tom, že hračky ho berou a je spokojený asi prvních 10 - 15 minut. Potom je to stejné jako u vás. Neumí se otočit zpět a hračky ho přestanou bavit, takže řev a řev, než přijdu a otočím ho zpět. Potom se ovšem okamžitě přetočí na bříško a už to není o tom, že si hraje, ale řve hned. Takhle to třeba udělám 5×, ono ho to vyčerpá a usne. Už to trvá asi 3 týdny, ale naštěstí to vypadá, že brzy bude lézt, tak předpokládám, že ho to začne i více bavit. Podle mě to potom bude OK, musíme vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10120
22.7.11 20:50
já mám třetího prcka a ani jeden to nedělal, tak asi moc neporadím :-(
bessy píše:
přetáčí se zhruba měsíc.Dosáhne na hračku u toho kňourá, pak jí za chviličku pustí, třeba jí odcvrnkne dál,to už pak zas na ní nedosáhne, tak jí to podám.takhle to je pořád dokola. Je teď taková naštvávací.A to jsem si myslela, jak si bude v půl roce pěkně hrát.První dítě je kluk a ten vždycky ty hračky zkoumal a byl v pohodě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
22.7.11 20:57

no nestraš že to bude ještě trvat měsíc :-) já mám už záda uplně hin. Taky si říkám, proč se pořád přetáčí, když se jí to vlastně nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
22.7.11 21:03
bessy píše:
no nestraš že to bude ještě trvat měsíc :-) já mám už záda uplně hin. Taky si říkám, proč se pořád přetáčí, když se jí to vlastně nelíbí…

to samé si přesně říkám i já…řekla bych, že jeho strašně moc baví se přetáčet, ale jaksi si není schopný uvědomit, že po přetočení už to tak zábavné není :-) Od té doby, co zjistil, jak se přetočit na břicho, to chce dělat pořád. Předtím ho to bavilo být na břichu a jen tak si hrát, ale teď už dospěl do fáze, že chce i něco více a to mu zatím nejde. Snad už to brzy půjde, začíná poslední 2 dny zvedat zadek a dávat nohy pod sebe, tak snad. Nechci strašit, ale asi to bude pár dnů/týdnů (dle šikovnosti) chtít. Možná by nebylo špatné se jí teď trošku více věnovat a zkusit ji postrčit v tom lezení, ať tahle blbá fáze rychleji přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
22.7.11 21:08

to mně právě taky napadlo, že možná chce něco víc.Jsou to asi dva dny, co vystrkuje zadek.Zítra si na ní posvítim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
22.7.11 21:12
bessy píše:
to mně právě taky napadlo, že možná chce něco víc.Jsou to asi dva dny, co vystrkuje zadek.Zítra si na ní posvítim :-)

tak to si myslím, že už to brzy přijde a zároveň přejde. Musíme vydržet a bude to dobré. Pak se zabaví a bude klid a ne řev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
22.7.11 21:29

ještě se chci zeptat, jak to máte se sezením? Malá je třeba v polohovacím lehátku a pořád se napíná jako do sedu,pak tam sedí jak žába na prameni :-) v předklonu a ručičkama se drží o to lehátko. Dneska jsem jí to musela snížit abych ji vůbec nakrmila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
22.7.11 21:30

Ahoj-a nemůže ta nespokojenost souviset s růstovým spurtem? Šest měsíců by tomu odpovídalo. Jinak náš Matyáš se taky ještě dlouho neudrží na bříšku,tak ho položím na bok a to je pak spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
22.7.11 21:39
bessy píše:
ještě se chci zeptat, jak to máte se sezením? Malá je třeba v polohovacím lehátku a pořád se napíná jako do sedu,pak tam sedí jak žába na prameni :-) v předklonu a ručičkama se drží o to lehátko. Dneska jsem jí to musela snížit abych ji vůbec nakrmila.

přesně :palec: nápodobně. A když si ho opřu o sebe, jakoby posadím na sebe, tak se normálně chce posadit. Je jak tažný kůň, hrozně ho to baví. Náš to trénuje jak v polohovacím lehátku, tak hlavně v autosedačce, to se mu moc líbí. Ale on je asi trošku zpožděný, když vám to malá dělá už v necelých 6ti měs., ale jinak je to u nás momentálně úplně stejné jako u vás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
22.7.11 21:40

to mi malá delala taky ze se pretocila a pak začala křičet, protoze se jeste neumela otočit zpet. takze jsem ji vzdy otocila na záda ona se zase pretocila a opet nanovo řev. až se naucila přetáčet se i z bříška na zada tak už pak neřvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
22.7.11 21:41

ahoj, já myslela, že růstový spurt je někdy kolem třetího měsíce a pak už ne. :-) jak jsem stará tak jsem blbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí