Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
dneska jsme prolezli několik obchodů ve snaze najít něco hezkého na stěnu do pokojíčku pro Ondráška. Zatím má svůj pokojík dost holý - skříň, postýlku + velkou postel pro mne, když ho v noci kojím, toť vše. Rádi bychom ho nějak přizdobili - např. nějakým hezkým obrázkem. V obchodem jsem ale zjistili, že dětských obrázků mají naprosté minimum.
Nemáte nějaký tip, kam se vypravit (případně nějaký odkaz na internet). Přivítám i další tipy na výzdobu dětského pokoje.
Díky ![]()
Ahojky,
zalezi kolik chces investovat, na www.forbaby.cz v Taf Toys maji detske obrazky, na www.dracek.cz doplnky do pokojicku, treba ruzne latkove loutky, co sedi na zemi a drzi hracky. Neni problem koupit stary kalendar z destkymi motivy treba od Anne Geddes, jestli se ti jeji fotky libi, a dat na zed nebo dvere, treba i zaramovat, nebo jsou krasne kalendare s malymi kreslenymi zviratky atd. Taky se da malovat na zed podle sablony, vlacky, parnicky a tak.
At neco pekneho vyberes,
Lucka+Klarka 10m
ahojky
já jsem v globusu (resp. v Baumarktu) koupila obrázky, resp. samolepky. Stály teda 400,– takže jsem manžu musela překecávat ale jsou úžasný. Je to farma - kůň ovce, plot kačeny, husu, krávy, osel… všechno samolepící ¨fólie, které se dají nalepit jak na každou hladkou plochu (skříň zrcadlo, kachličky) tak i na zeď. A navíc se dají i odlepit, až se přestane líbit… já tak mám polepenou zeď a truhlu na hračky a každej kdo to viděl tak říkal jak je to pěkný.o)))
tak pokud je u vás někde globus tak tam..
ahojky
Markéta a Michal 5 měsíců
Hodně pěkných a šikovných věcí mají v Ikea www.ikea.cz ,tam si najdi sekci pro děti-a není to drahé!!! Obrázek cca 130,–…Petra
Ahoj,
já jsem si pro malýho vyrobila obrázky sama ubrouskovou technikou. Výjde to levně, zhotovíš si obrázek podle svého vkusu a je to hned hotovo.
Mám v rámečku kašpárka, berušku, pejska, děti …
Rámečky jsem natřela veselýma barvama.
Zkus to a neboj se fantazie. Mám vyrobený i krásný metr na zeď.
Hodně štěstí
Míša
Ahoj,
ja jsem polepila cely pokoj Medvidkem Pu a jeho kamarady (bordura a nejaky samostatny samolepky na zed, jsou dokonce sundavaci, ale to jsem zatim nezkousela ) koupeno v Obi, maji i takove jakoby penove doplnky se stejnym nametem (vesak, metr atd.-take mame
dle meho nazoru je to krasa, protoze jsem i ten pokoj vymalovala v podobnych barvach (zluta, zelena, modra)
Manzel sice tise trpi, ale ja si to jeste po vic nez roce uzivam ![]()
Krome toho jsem jeste v knihkupectvi nakoupila obrazky velikosti A4 z Vecernicku (Maxipes, Krtecek atd.) ale i ja sebekriticky uznavam, ze ted uz se tam nehodi… takze az priste vymalujem tak udelam zmenu ![]()
Jana
Tak mně se osvědčila vlastní výroba. Mám z toho i větší radost. Stačí zakoupit pár tvrdých barevných papírů a v obchodech s knížkama mají sešitky od firmy TOPP s různými náměty a šablonami. To si pak zvětším, zmenším podle potřeby, překreslím, vystříhám, slepím a je hotovo. Na stěnu to lepím takovou speciální hmotou, vypadá jako tenký plátek gumy nebo bílé plastelíny. Je to určeno na lepení plakátů a pod. a dá se to kdykoliv sundat. Stačí to pak požmoulat v ruce (zahřát) a může se to lepit znova. Ty veselé papírové motivy to drží skvěle.
Ahoj,
my máme taky samolepky z Baumarktu a až bude mít malá vlastní pokojík, tak chci koupit obrázky dělané ubrouskovou technikou - vyrábí a inzeruje je pár lidí na www.mimibazar.cz a jsou super:O)
Pa, Jaa a Sára (3 měsíce)
ahoj, taky se pridam..ja si obkreslila postavicky z knizky o Krteckovi (lva, slona, zabu, zajice, sovu ad.) ty jsem vymalovala a nalepila na bile kolecko (ve velikosti dezertniho talire), vystrihnute z bile krabice. Okraj jsem jeste oblepila barevnou samolepici paskou. Na zed jsem to prilepila taky tou specialni „gumou“, co vypada jako plastelina. A protoze mi zbylo dost toho barevneho samolepiciho papiru, tak jsem si vystrihla z krabic masinku s vagonky a tu barevne oblepila. Vypada to docela dobre, detem se to hrozne libi!
Ahoj Pájino,
tak já doporučuju Hornbach. Mají tam super velké plakáty se zvířátky i dětskými motivy, buď už zasklené nebo si je tam můžeš nechat dát do rámu. Taky tam mají ty velké nálepky (z měké gumy) na zeď , třeba medvídka Pů, Kačery, Krtečka… Je to moc hezké a dá se to ze všeho zase odlepit.
Berča ![]()
V Hornbachu,baumaxu apod. mají takový ty pěnový nebo lepící obrázky na zeď.Já jsem koupila časopis Medvídek Pú,vystříhala postavičky-pečlivě podle obrisu a nalepila na zeď v takovým pruhu.Vypadá to suprově.Taky jsem tam pověsila malýmu plyčový sluníčko a hvězdu-je to fakt pěkný.Kdybys chtěla vědět jak to vypadá,můžu poslat foto.můj mail je ficova.michaela@seznam.cz
Ahoj.
Ja koupila penove puzzle s krtkem, takovy velky ctverce 30 na 30cm. Jsou pekne barevny a jejich zvlneny okraj vypada jako ramecek. V globusu na ne byla zrovna akce a tak me 8 obrazku stalo asi 130Kc. NAvic jsem rada, ze jsou omyvatelny, a kdyby nahodou nejaky spadl, tak nijak neublizi ostrou hranou ci rozbitym sklem (hi hi, myslim na vsechno).
H.