Jesle v Brně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
23.7.05 17:56

Jesle v Brne?

Ahoj holky.

Kamaradka, ktera bydli v Lisni hleda pro svoji 19mesicni holcicku vhodne jesle. Neslyseli jste neco o frantiskanskych jeslich nebo tak neco? Vim jenom, ze jesle jsou v Kohoutovicich, ale to ma pres cele Brno.
Poradte prosim.

Diky Dzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
333
23.7.05 19:29

Ahoj, v Brně jsou 3 jesle - státní - odkaz : http://cdozs.cz/jesle.htm
vzhledem k tomu že taky o tom do budoucna uvažuju tak ráda si přečtu i o dalších. jo a právě mě napadlo že BC Kenny - www.bc-kenny.cz, prý mají taky v září otevírat miniškoličku od 18 měsíců, tak se koukat na jejich stránky.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
23.7.05 21:04

Ahoj Dzano,
z Líšně to bude nejblíž do Židenic. My to sice budeme mít trochu z ruky, ale od září budeme chodit do Černých Polí. Byli jsme tam kouknout a moc se nám tam líbilo. Snad to bude bez problémů. Škoda, že těch jeslí není víc (v ČR je jich prý 52!).

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka82
23.6.13 19:05

cena jeslí

Maminky a jak vám byla vysvětlena cena za státní jesle? Já to moc nechápu ten jejich výpočet, abych platila 6tis a z práce donesu 13..Nedostatek MŠ a jesle za takových podmínek :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
23.6.13 19:07
@maminka82 píše:
Maminky a jak vám byla vysvětlena cena za státní jesle? Já to moc nechápu ten jejich výpočet, abych platila 6tis a z práce donesu 13..Nedostatek MŠ a jesle za takových podmínek :cert: :cert: :cert:

A co cekas? Na jesle jsou ohromne naklady od toho se odvoji cena.

• Citovat
  • Upravit
maminka82
23.6.13 19:36

Jaké náklady? očekávám skoro stejné jako v MŠ, kde se platí daleko méně. Jesle jsou od roka do čtyř let, tzn. nejedná se o miminka…nebo jak to myslíš?

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
23.6.13 19:39
@maminka82 píše:
Jaké náklady? očekávám skoro stejné jako v MŠ, kde se platí daleko méně. Jesle jsou od roka do čtyř let, tzn. nejedná se o miminka…nebo jak to myslíš?

Maji vetsi hygienicke normy i mensi pocet deti na ucitelku-v pripade jesli zdravotni sestry.

• Citovat
  • Upravit
maminka82
23.6.13 19:53

Když je takový problém se dostat do MŠ, tak neměli rušit hromadu jeslí, v Brně zůstali 3,mě to prostě vytáčí…Našla jsem článek z toho roku, že třeba jesle pro děti Prahy 2 platí paušálně 2500- což je rozdíl.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
23.6.13 20:02
@maminka82 píše:
Když je takový problém se dostat do MŠ, tak neměli rušit hromadu jeslí, v Brně zůstali 3,mě to prostě vytáčí…Našla jsem článek z toho roku, že třeba jesle pro děti Prahy 2 platí paušálně 2500- což je rozdíl.

a na praze 9 myslím 6 nebo ještě víc ;)

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
23.6.13 20:04
@maminka82 píše:

no ale ty si nestěžovalas, že vás do jeslí nevezmou, ale na to, že jsou drahé :think: A protože je myslím limit 8 dětí na pečovatelku, budou vždy drahé i kdyby jich bylo 1000

• Citovat
  • Upravit
3329
23.6.13 20:56

To to tak zdrazili? My jsme platili max. 4,5 tisice mesicne, ale to se plati pokud tam dite chodi vsechny dny v mesici. Za kazdy den co nejde, se to snizuje. Ale dcera chodila pred tremi lety, tak mozna ze je to ted drazsi? Chodily jsme do Cernych Poli na Fugnerovu, uzasne jesle, doted ma odtamtud kamaradku a rda na ne vzpomina :srdce: Je fakt, ze ted je tam asi mnohem vetsi natresk, nez pred temi tremi lety :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.6.13 21:02
@maminka82 píše:

Oni primárně „neměli“ rušit hromadu školek, co všude byla… Jenže ono jim nic moc jinýho nezbylo… Třeba v místě, kde jsem jako dítě bydlela, byly v okruhu ani ne půl kilometru minimálně 3 školky (který si pamatuju) a jedny jesle… Problém byl v tom, že dvě školky a ty jesle byly v domech, který se vracely v restituci a pak se následkem toho zrušily… :nevim: Takže zbyla jen jedna školka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka82
23.6.13 21:06

@hanucha koukla jsem ted na tu Fügnerovu a je tam 8 pracovnic, kapacita dětí 45 dětí a myslím 3 třídy. Je to odvíjeno od životního minima vs příjem, max. 6000kč. Na tisícovku za měsíc se dostanou jen lidi z pracáku bez podpory :nevim:

• Citovat
  • Upravit
maminka82
23.6.13 21:08

@kate02 nemluvíš o Žabinách? :)

• Citovat
  • Upravit
26093
23.6.13 21:12
@maminka82 píše:
@kate02 nemluvíš o Žabinách? :)

nene, Brno střed… :-D (teda Stránice konkrétně)… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí