Obrázky nejen pro kluky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2231
2.6.13 10:38

@Jura007 Díky za vyčerpávající odpověd. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.13 10:42

@Edita27 No zase tak moc z ní vyčerpaný nejsem… Teda jestli si pod pojmem „vláčky“ představujeme oba to samé. Pro mě jsou to modelové zmenšeniny skutečně existujících železničních vozidel… Pod pojem „vláčky“ nezahrnuju hračky a la Mašinka Tomáš a další, co jezdí po dřevěných nebo plastových kolejích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
2.6.13 10:49

@Jura007 Je mi to jasný. Chtěla jsem jen zjistit kde co je v Brně. Jen na kouknutí modýlků železnic. Syn je zatím malý na nějaké rozsáhlejší železnice. Tomu zatím stačí málo ;) Na tu Křenku se určitě podívat půjdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.13 11:15

No, na Křence pořádají ježdění pro veřejnost jednou ročně, myslím to bývá v říjnu… Jinak jsou tam jen schůzky klubu a práce na kolejišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
2.6.13 13:29

Krásné modelové vláčky (stálá výstava) mají taky u nás ve Žďáře nad Sázavou v Kulturním domě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.13 13:56

@tery16 Už jsem o tom slyšel, to je myslím „Kolejiště Vysočina“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
2.6.13 15:34

@Jura007 Pohledala jsem odkaz
http://www.mkzdar.cz/

Byli jsme tam cca před rokem, tak nevím, zda něco přibylo. Bylo tam spíše okolí Žďáru, Nové Město na Moravě…moc se nám líbilo, nemohla jsem odtam manžela dostat. :mrgreen: Takže určitě doporučuju i dospělejším exemplářům ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
3.6.13 11:43
@Edita27 píše:
@Jura007 Je mi to jasný. Chtěla jsem jen zjistit kde co je v Brně. Jen na kouknutí modýlků železnic. Syn je zatím malý na nějaké rozsáhlejší železnice. Tomu zatím stačí málo ;) Na tu Křenku se určitě podívat půjdem.

Od tří let je u nás hitem
www.modelovysvet.cz

A letos jsme objevili u Olympie vláček který vozí děti i rodiče

http://modeltramvaje.webnode.cz/…aha-olympia/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
3.6.13 12:12

A ta Josefská není jen pro modeláře? Na té Křence to asi teda pro nás není.>$ @alifie Vláčky u Olympie už známe, je to tam moc pěkné ale v tomto počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
3.6.13 12:42

@alifie No tak když se dívám na stránky té Josefské tak to je u nás na celý den :-).Vypadá to dost dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
3.6.13 12:47
@Edita27 píše:
@alifie No tak když se dívám na stránky té Josefské tak to je u nás na celý den :-).Vypadá to dost dobře.

Moji kluci jsou schopní trávit tam hodiny - a to tam chodíme už několik let tak 2× za rok. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
3.6.13 13:18

@alifie To věřím. ;) To si tam můžou kluci i ošahat? Např. jezdit s tankem nebo rc autem? Nebo i ta mašinka tomáš. Modely vláčků to je mi jasný že to bude jen na koukání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
3.6.13 13:38
@Edita27 píše:
@alifie To věřím. ;) To si tam můžou kluci i ošahat? Např. jezdit s tankem nebo rc autem? Nebo i ta mašinka tomáš. Modely vláčků to je mi jasný že to bude jen na koukání.

Pro malé děti je tam stoleček cca 1m x 1m, kde si mohou posunovat mašinky a vagonky rukama - je to taková malá dřevěná (nebo plastová) vláčkodráha. Pro větší děti je tam závodní dráha pro autíčka (věčně obsazeno, ale i na nás nakonec došla řada :mrgreen: ), a pro ještě větší děti je tam terén s jedním autíčkem na dálkové ovládání. (Byli jsme tam naposledy loni, takže se mohlo něco změnit). Jo a ještě je tam stoleček, s elektrickou mašinkou, kde děti mohou měnit rychlost a směr jízdy na malem kruhovém kolejišti - a na tu mašinku si mohou děti šáhnout taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.6.13 20:24

Ještě jsem si dneska vzpomněl, že jsme s kolegou vymysleli pro jeho synka trasu, jak se v Brně v rámci zón 100 a 101 povozit vlakem: z Hlavního nádraží po trati S3 na Tišnov do stanice Lesná nebo Královo Pole (je to jedno), tam nasednout na autobus č. 84 a dojet s ním na konečnou na Staré osadě. Pěšky přejít na nádraží Brno-Židenice (je to asi 300 metrů) a sednout na vlak z Letovic směr Křenovice. Vystoupit v Chrlicích, tam přejít na konečnou autobusu č. 63 a vrátit se k Hlavnímu nádraží. Zábava tak na půl dne, ale až bude hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí