Obřízka u přítele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.9.10 11:28

My spolu nemáme děti, já mám děti s jiným mužem.

A.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.10 11:51

To asi fakt vypadá napartnerovo problém v hlavě,ne tvůj. Promluvte si o tom,děvčata už tady napsaly vše, event. by možná bylo dobré to řešit přes sexuologa.Nemá smysl se takhle trápit, možná zbytečně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.10 12:39

Co jsem cetla,tak obrizka vyvrcholeni oddali - tedy,je zapotrebi vice usili :-) ..

Taky myslim,ze je to v jeho hlave,kdyz se dovede uspokojit rukou,proc bys to nesvedla ty?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
56772
4.9.10 18:03

Také bych ten problém neviděla v obřízce, měla jsem také přítele s obřízkou a vše bylo o.k. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.10 22:00

Zakladatelko, na posílení poševních stahů není nikdy pozdě.
A přikláním se k názoru, že je to v hlavě, taky jsem to s jedním klukem zažila a obřezaný nebyl. A známá má něco podobného s manželem, ale tam je ten poměr uspokojen:neuspokojen tak 50:50.
Proč sexuolog ne, třeba by vám pomohl?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.10 22:03

Jo a ještě my to někdy děláme, že si to děláme každý sám, ale třeba se líbáme nebo hladíme. Ostych ze začátku byl, ale má to něco do sebe. Tak to zkuste, třeba se udělá před tebou a ten blok se nějak uvolní.

• Citovat
  • Upravit
Suu
5.9.10 17:05

taky se přidávám do diskuse. Obřízka nemá co dělat s uspokojením. Jeden můj partner nebyl schopen vyvrcholit po celou dobu asi ročního vztahu a obřezaný nebyl. Když jsem zkoumala, kde je problém, říkal, že s jinou babou (profesionálkou) to šlo. I když při jeho jinak minimálních zkušenostech… Zkrátka a dobře - nešlo to ať jsem udělala cokoliv. Bylo to v jeho psychice a se mnou to nemělo co dělat. A vadilo mi to a trápila jsem se. Vztah jako celek ale stejně nefungoval, takže jsem odešla. Teď mám super chlapa, který reaguje úplně na všechno a je to super pocit.
Takže se zkuste zaměřit na psychiku. A když říká, že mu to nevadí, tak by měl respektovat, že to vadí tobě. Nehledě na to, že jemu taky, jen to nepřizná. Ten můj měl obecně problém se vztahy a závazky a se sebevědomím vůběc…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.10 13:16

Tak musím nesouhlasit!
mám přítele taky s obřízkou (má ji asi od 4 let) a z toho důvodu má sníženou citlivost penisu.
taky mu dělá problém vyvrcholení. teda není to až tak zlé jako u zakladatelky, ale „povede“ se to tak 1* za měsíc. a to většinou až při druhém „pokusu“
o nějakých rychlovkách si můžu nechat zdát. prostě než dojde k vyvrcholení, trvá to dlouho. jde o to, že takhle podobně to má celý život (i masturbace mu trvá déle, než si pamatuju u jiných mých partnerů), jen s přibývajícím věkem se ten čas ještě prodlužuje.
chtěli jsme miminko, tak jsem přítele hnala ke všem možným doktorům, zda není nějaký jiný fyzický problém. proběhl sexuolog, urolog, ct mozku, hromady odběrů, neurolog… vše v pořádku. závěr: problémem je opravdu snížená citlivost v důsledku obřízky!

já si z toho zpočátku taky dělala těžkou hlavu. ale přítel taky tvrdí, že mu to nevadí, že o ten výstřik až tak nejde, hlavně, že nás baví celková akce.

a miminko se nám povedlo. musela jsem vše jen holt správně načasovat - delší pauza před ovulací a bylo to. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.10 17:13

Anonymko, díky za tvůj příspěvek. Né že bych nyní byla spokojenější, ale aspoň vím, že v tom nejsem sama.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.10 01:25

Ahojte,
mozem potvrdit, ze muz po obriezke ma naozaj znizenu citlivost zaluda a teda aj problem prist niektorymi metodami k vyvrcholeniu. Staci troska posurfovat po nete. Mojho manzela museli este ako babatko obrezat zo zdravotnych dovodov a je fakt, ze napr. oralny sex je prenho pritazlivy mozno tak vizualne, ale jedneho dna mi uprimne povedal, ze to takmer vobec neciti. Nastastie pri pohlavnom styku nema problem s orgazmom, aj ked pri niektorych polohach mu to trva dlhsie (je ale fakt, ze zatial som nerodila). Co sa tyka rucnej metody (manualu :-D ), tak aj ked by sa niekto mozno divil, ano, je to normalny penis, akurat mu chyba to, cim sa da inym muzom na nom pohybovat :mrgreen: takze to nie je bez lubrikantu az take jednoduche.
A ano, tito muzi sa dokazu rucne sami uspokojit, aj my by sme ich dokazali, len by nam to trvalo asi dlhsie (ved aj my sa dokazeme iste same uspokojit rychlejsie, ako to dokazu nasi partneri, alebo sa mylim??? :oops: )
No a posledna poznamka, urcite sa nedaju vsetci obrezani muzi hadzat do jedneho pytla, ta citlivost ma urcite nejaku skalu, takze je mozne, ako tu niektore pisu, ze maju obrezaneho partnera a vobec ziadne problemy s jeho uspokojenim, ale je dokazane, ze obrezani muzi proste vo velkej miere problem s citlivostou maju. Nerobila by som z neho pripad pre psychologa :-)

Zakladatelka, nemaj vycitky svedomia, skus posilnit svaly panvoveho dna, ako ti tu radili, ale to je asi dost dlhodoby proces. Jedine, co mozem poradit ja je skusit napr. rucnu metodu pod sprchou, s trochou sprchoveho gelu. Tepla voda posobi uvolnujuco a zaroven to cele lepsie klze :lol: :lol: :lol: . … alebo klasika, lubrikacny gel, ale nie moc, aby tam zostalo dostatocne trenie :mrgreen:
Drzim ti velmi palce, a prajem vela uspechov :pankac:

• Citovat
  • Upravit
makrella
15.9.10 09:23

Ahoj,
taky vám upřímně přeju, ať se to začne dařit, když je to jinak super chlap.
No, nemyslím si, že by kvůli tomu byl nevěrný, to fakt ne.
A nehledej chybu v sobě, i když se to lehko řekne, hodit to za hlavu a nebát se…
Já bych doporučila třeba hlazení rukama, ale nesoustředit se při tom jen na penis, ale i na okolí.
Třeba jemně hladit varlata, třísla.
A taky u mužů bývá velmi citlivý bod tam dole, jakoby mezi kořenem penisu a análním otvorem. Tam lze zkusit jemně masírovat prstem, krouživými pohyby, třeba bude příjemný i větší tlak. Ústy lze i foukat, střídat studený vzduch s teplým dýchnutím. Nebo špičkou jazyka jemně dráždit špičku penisu.
Asi tak.
Ale jsem si jistá, že neděláš nic špatně ani ty ani on, zkrátka to asi holt potrvá déle. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
174
27.9.17 12:15
@Anonymní píše:
Tak musím nesouhlasit!
mám přítele taky s obřízkou (má ji asi od 4 let) a z toho důvodu má sníženou citlivost penisu.
taky mu dělá problém vyvrcholení…

Když si člověk uvědomí, že se tyto operace dělají převážně zdravým nebo normálně se vyvíjejícím dětem, tak je to smutné. :,( Neúměrně dlouhá doba k dosažení orgasmu nebo nemožnost dosažení orgasmu je častý důsledek rutinního upravování dětí. Navíc ani nemůže zabít matku, protože má zprávu taktéž rutinně upravenou, což je na tom to nejhorší. Jsou to NEZNÁMÉ OBĚTI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
27.9.17 12:26

Též si myslím že problém není v obřízce - měla jsem 2 partnery v USA (obřezané) a problém tam vůbec nebyl. Někteří muži prostě (stejně jako ženy) mají větší problém dosáhnout orgasmu, určitě to není ve vás. Zkusila bych asi orální sex nebo nějaké pomůcky… Kamarádka měla jednou přítele který také nedosahoval při milování orgasmu, a to obřezaný nebyl. Každé tělo je jiné a reaguje jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.9.17 12:36

Jj- každé tělo je jiné a následky mrzačení dětí se nedají dopředu naplánovat. Sexuální dysfunkce jsou 3-4,5× častější u obřezaných. :zed: Ale v USA je alespoň výhoda, že každý ví, že mu to udělali rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.17 13:29
@Tomášek8 píše:
Když si člověk uvědomí, že se tyto operace dělají převážně zdravým nebo normálně se vyvíjejícím dětem, tak je to smutné. :,( Neúměrně dlouhá doba k dosažení orgasmu nebo nemožnost dosažení orgasmu je častý důsledek rutinního upravování dětí. Navíc ani nemůže zabít matku, protože má zprávu taktéž rutinně upravenou, což je na tom to nejhorší. Jsou to NEZNÁMÉ OBĚTI.

Ona je obřízka a obřízka. Ta úplná je asi zbytečná, ale ta částečná ničemu neškodí, ale hygiena je někde jinde. Můj partner byl na opřízce kvůli mě, protože jsem trpěla mykozou a záněty. Po obřízce už je vše v pořádku. On ten penis bez obřezání nejde pořádně umýt. Nedokážu si třeba představit, že bych dělala orál neobřezanému. Brrr. :poblion:

S vyvrcholením problém nemá i několikrát za den. :dance: :dance:

A u dětí se to lépe hojí, proto se to dělá preventivně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky