Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
tak mě napadá ho udělat jinak, třeba pusou, rukou při mazlení a nebo potom ještě anální styk, pokud k tomu nemáte odpor, ale tam hádám že by to do konce jít mohlo.
nic extra jiného mě nenapadá. Držím pěsti ať to vyřešíš určitě ještě někoho něco napadne. ![]()
Ahoj já asi moc neporadím,ale nevím zda to,že se partner neuspokojí může být právě tou obřízkou.Můj manžel má taky od mala obřízku a vždy,když se milujeme,tak je to bez problémů.Taky máme dítě,zatím ale jen jedno.U nás je to spíš naopak on je moc rychle hotový a taky to přisuzuje tý obřízce.Co nějaké cvičení na stahování poševních svalů,po porodu jsem to někde četla,že aby se svaly stáhly má se nějak cvičit.
Zkoušeli jste nějaké erotické pomůcky? Nikdy jsem tedy v žádném sex-shopu nebyla, ale v tomhle případě bych tam asi šla nebo zkoumala na netu a hledala nějaké „nádobíčko“, určitě toho existuje spousta.
A anální sex - tam je ten „vstup“, taky užší ![]()
A jestliže jemu samotnýmu to jde, tak prostě mu to dělat „jeho způsobem“, no …
Spousta ženských nedosahne orgasmu při samotný souloži, ale jen při jiných praktikách … a ty páry spolu existujou taky. I kdžy je fakt, že pro chlapa to je určitě zásadnější otázka.
A ještě k tomu, že by šel hledat štěstí do cizí postele - neboj se toho, myslím, že spíš podvede „supersamec“, než muž, kterej si dopředu nemůže být svým „výkonem“ jistý (třeba ze strachu z ostudy). Nevěra je otázka nějaký vnitřní morálky a ne toho, jakou „výbavu“ má ten chlap mezi nohama, neboj.
Moc vám přeju, abyste našli řešení - hlavně když píšeš, že to je suprovej chlap …
Ahojky,
to cvičení už mi bohužel nepomůže - už jsem dlouho po porodu ![]()
Anál jsme zkoušeli (na můj popud) právě kvůli tomu, že tam je to užší, ale dopadlo to stejně - přítel mě nechtěl moc jak bych to napsala „zrasovat?“ a tak jsme s tím skončili opět neúspěchem a když jsem mu druhý den navrhla opět anál, že už by měla být dirka širší, než poprvé a že určitě nebude tak dlouho trvat, než do mě pronikne, tak říkal, že ne, že mám p..... Tak teď nevím proč, ani jsme nebyli špinavý, přítel spíš říkal, že jsem čistá jako po klystýru ![]()
Orálně se mu to líbilo, ale říkal, že ho ještě pusou žádná neuspokojila a že to bych musela dělat třeba 4 hodiny, aby se uspokojil.
Rukou nevím jak přesně na něj, když mu tam chybí ta kůžička. Rukou mu to dělám jako chlapovi bez obřízky a jelikož je to můj první (a doufám, že i poslední) přítel s obřízkou, tak to možná dělám špatně. I když přítel říká, že to dělám dobře.
Jsem z toho fakt nešťastná.
Určitě si dokážete představit, jak mi může být.
Nechci ho jen kvůli sexu ztratit, ale pro chlapa je sex přeci jen dost důležitý, což víme každá.
A jinak bych řekla, že si ve všem dobře rozumíme.
Anonymko netrap se,nemyslím si,že by to bylo tebou. Měla jsem také přítele s obřízkou a vše fungovalo úplně normálně. Možná je tvůj partner jen více vzrušivý na žaludu,tak si o tom zkuste promluvit,co ho vzrušuje, jak na to a třeba mu začít pomáhat rukou nebo ústy ,výsledek určitě bude potěšením pro oba a možná se to zlomí a půjde to časem úplně všude … Hlavně se nebojte se otevřít jeden druhému a sdělit si pocity, dojmy,komunikace je občas i tady hrozně důležitá. Držím pěsti a nezoufej !
A zkoušela si to rukou a s lubrikantem? Někde jsem slyšela, že takhle musí maturbovat muslimové (čili obřezaní muži)..Ale vlastní zkušnsot nemám…Věřím, že to pro tebe musí být hodně nepříjemné..U nás to na začátku vztahu bylo opačně, což je asi častější verze tohoto problému ![]()
Tak jsme psaly souběžně…Ještě mně napadlo..Jednou jsem zkoukla jakousi erotickou masáž na videu a následně ji uplatnila na příteli. Bylo zapotřebí i olejíčku,aby to pěkně klouzalo a nestačila jsem se divit,co s tím chlapem jiné pohyby rukama a olejíček dělaly! A taky se mnou…Šlo jen o masáž,ale s překvapivým výsledkem!
![]()
Zkus si taky něco najít,občas je inspirace bez partnerovy přítomnosti k nezaplacení.....
Muj manzel ji ma taky a neni muslim a nemusime masturbovat s gelem. Je srandovni kolik veci se o tom traduje. Je to normalni penis jako kazdy jiny. Jen porad cisty ![]()
Co se tyce toho ostatniho, tak tam to funguje jak ma
. No pry snad nekteri ho muzou mit citlivejsi, coz by prave melo pomoct k tomu se udelat. Ja myslim ze tady bude problem v hlave. Mela jsem kluka ktery mel stejny problem se udelat. Bylo to v jeho hlave a tam je asi dobra odborna pomoc. ![]()
no a co třeba zkusit to nejen při sexu…ale po tom co tě uspokojí on t jeho pusou, nebo mu to udělat rukou..nebo anál..rozhodně to nebude obřízkou…měla jsem chlapa s obřízkou a zas taková změna to není ![]()
Také nevidím problém v tobě, pokud bys ho musela orálně uspokojovat čtyři hodiny, tak je něco špatně. Podle mýho byste si měli sednout, ty bys mu měla říct, že tě to trápí a on by ti měl na oplátku říct, co ho rajcuje. On zná své tělo nejlíp, určitě také masturbuje a pochybuju, že to dělá čtyři hodiny.
Takže jako základ vidím dobrou večeři a dlouhý povídání, určitě ho něco vzrušuje víc a něco míň, tak pokud má (on, ne ty) takový problém, měl by ti aspoň trochu poodhalit, kudy se vydat a co ho dokáže uspokojit.
No, omlouvám se za anonym, ale je to citlivé téma.
Já myslím, že obřízka vůbec nesouvisí se schopností chlapa uspokojit. Můj manžel ji má taky, jsme spolu 12 let a nikdy nebyl v ničem problém. Ba naopak, je úžasnej. Má výdrž, to jo, ale tak akorát.A mám dvě kámošky, který když měly sex. partnery s obřízkou, tak tvrdily, že jsou v sexu daleko lepší než ti neobřezaní.
Spíš může být problém, jak jsi psala,že jsi v oněch místech širší a on není zase až tak vyvinutý.
No ale tak mě napadá, že když máte dítě, tak přece muselo k ejakulaci u něj dojít, ne?
A co kdybys zkusila posílit svaly pánevního dna? Pak by ses i tak jako zúžila. Buď normálně stahováním, jak když chceš přerušit čurání nebo je výborné Pilates… V každém případě to neublíží ![]()
Ale spíš teda myslím, že je to problém v hlavě, když nepomůžou ani jiné metody… Orál není přece o šířce pochvy ![]()
Všechny zdravím,
mám takový choulostivý dotaz ohledně mého přítele.
Přítel je od malinka obřezaný a já nevím, jak ho uspokojit.
Řekl mi, že mu to nevadí, že je spokojený, když jsem uspokojená já, ale mě to hrozně trápí, že on prostě není. Ještě ani jednou se se mnou neudělal 

Ve všem si naprosto dobře rozumíme, k dětem se skvěle chová, jako ženě mi naprosto rozumí.
Jsem s ním v tomto směru hrozně šťastná, ale když se milujeme, tak se prostě se mnou nemůže uspokojit.
Když jsme o tom mluvili, říkal, že jsem na jeho penis moc široká (má opravdu menší průměr penisu), ale že třeba časem něco vymyslíme.
Už jsme zkoušeli plno poloh a nic
Jsem z toho zoufalá, jak ho přivést také k orgasmu, aby byl také spokojený?
Je to pro mě hrozně citlivé, ale musím se o své trápení podělit, nechci pořád po nocích brečet jak malá, že jsem ho zase nedokázala přivést k orgasmu - k tomu krásnému pocitu na konci milování.
Chci, aby z toho také měl krásný pocit a né jen pocit, že uspokojil mě.
Takhle si taky říkám, že pokud ho neuspokojím já, pak to třeba bude hledat jinde.
Jinak když on sám onanuje, tak se normálně udělá.
Už jsem na internetu četla různé věci - operace pochvy, dlouhá předehra, nebo naopak krátká, pouze mazlení… nohy k sobě, ze zadu… ale to všechno jsme již vyzkoušeli. Navíc i když mu penis stisknu mezi prstama, když se milujeme, tak prý to nemá žádný účinek, protože je citlivý na žaludu a ten má uvnitř mne a tam jsem po dětech dost široká. Takže ani operace třeba poševního vchodu nic neřeší
Je to bezva chlap, kterého jsem hrozně dlouho hledala.
Nechci o něj přijít jen kvůli tomu, že nejsem schopná ho udělat.
Omlouvám se za ty výrazy, ale jsem už opravdu zoufalá, po nocích brečím a nevím, jak ho udělat šťastným a spokojeným. Přeci nemůže chlapovi stačit, že udělá svoji partnerku a on sám z toho nic neměl, i když byl vzrušený.....
Prosím vás o radu, zda někdo máte nějaké podobné zkušenosti, aby jste se s nimi podělili, poradili nám, jak toho dosáhnout.
Nechceme jít k žádnému sexuologovi, ale chceme vyzkoušet třeba jiné finty, které nás ještě nenapadli.
Moc vám předem děkuji.
Zdraví A.