Obřízka u přítele

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
14.3.19 20:38
@milenka zuzka píše:
Jeste se vracim k Tvym problemum s Tvym obrezanym pritelem, ktery neni s Tebou schopen dosahnout orgasmu. Zminila ses o tom, ze je Tvuj pritel - pokud sam masturbuje, je schopen normalne dosahnout orgasmu a ejakulace. Z tohoto duvodu si osobne myslim, ze problem je v jeho hlave ( to jest psychicky problem). Problem ovsem muze take byt v tom, ze nez potkal Tebe, zil dlouho sam a dlouhodobe masturboval a reaguje pouze na silne intenzivni drazdeni ( tohle se da ovsem snadno napravit). Z lekarskeho hlediska je nutne ovsem nutne take vyloucit hormonalni problemy a doporucuji mu nechat udelat alespon zakladni muzske hormony a dale take hormony stitne zlazy.
Fakt, ze je sam schopen uspesne ejakulovat, je prognosticky velice priznivy… :)

Typická argumentace agresivních cirkufetišistů - problém je v hlavě. Jenže mikroskop nelže. To, co je tu popisováno je poměrně typické u mužů, jimž zmrzačující amputace předkožky, obřízka, zničila jejich sexuální život.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.22 22:47

Přítel po obřízce

Dobrý večer, přítel kvůli fimoze musel na obřízku. Je to už čtvrt roku a od té doby nic mrzí námi nebylo. Chtěla bych něco začít jenže já nevím jak. Vůbec nevím jak ho uspokojit když má obřízku. Nechce se o tom nějak bavit. A já nevím jak na to když o tu,,kůži" přišel :think: :roll: děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
680
25.12.22 22:53

Co neobstaráš ústy, pořiď si gel na silikonové bázi pro ruční práci… zbytek je už na vás. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Popokatepetl07
26.12.22 01:34
@Anonymní píše:
Dobrý večer, přítel kvůli fimoze musel na obřízku. Je to už čtvrt roku a od té doby nic mrzí námi nebylo. Chtěla bych něco začít jenže já nevím jak. Vůbec nevím jak ho uspokojit když má obřízku. Nechce se o tom nějak bavit. A já nevím jak na to když o tu,,kůži" přišel :think: :roll: děkuji za rady

A to si jako myslíš, že polovina mužů v USA nesexuje? Já sám mám obřízku, dělali mi ji před 15 lety Na Bulovce, právě kvůli fimóze, a nemám sebemenší problém. Pochva, orál, vše v cajku. Asi budeš troll.

• Citovat
  • Upravit
boricmytu
30.12.22 10:36
@Anonymní píše:
Ahojky,

to cvičení už mi bohužel nepomůže - už jsem dlouho po porodu :-(

Anál jsme zkoušeli (na můj popud) právě kvůli tomu, že tam je to užší, ale dopadlo to stejně - přítel mě nechtěl moc jak bych to napsala „zrasovat?“ a tak jsme s tím skončili opět neúspěchem a když jsem mu druhý den navrhla opět anál, že už by měla být dirka širší, než poprvé a že určitě nebude tak dlouho trvat, než do mě pronikne, tak říkal, že ne, že mám p..... Tak teď nevím proč, ani jsme nebyli špinavý, přítel spíš říkal, že jsem čistá jako po klystýru :oops:

Orálně se mu to líbilo, ale říkal, že ho ještě pusou žádná neuspokojila a že to bych musela dělat třeba 4 hodiny, aby se uspokojil.

Rukou nevím jak přesně na něj, když mu tam chybí ta kůžička. Rukou mu to dělám jako chlapovi bez obřízky a jelikož je to můj první (a doufám, že i poslední) přítel s obřízkou, tak to možná dělám špatně. I když přítel říká, že to dělám dobře.

Jsem z toho fakt nešťastná.

Určitě si dokážete představit, jak mi může být.
Nechci ho jen kvůli sexu ztratit, ale pro chlapa je sex přeci jen dost důležitý, což víme každá.
A jinak bych řekla, že si ve všem dobře rozumíme.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Tak ať ti ukáže jak si to rukou dělá on a hned budeš vědět, jak na to :)

• Citovat
  • Upravit
21.7.23 18:02

Ahoj, taky to řeším protože mě taky přítelkyně nemůžu udělat a taky mám obřízku a myslím že to je v hlavě někde jsem četl že když byl zvyklí zapnout P a u toho se dělal tak potom ho nezvrusuje když to je jinak než když se kouká na P takže když na něho kouká tak by to měl omezit lepší úplně zrušit, držím palce a snad se najde způsob aby to bylo dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí