Obuv Salomon - povolí?

3157
1.11.13 10:25

obuv Salomon - povolí?

Ahojte, koupila jsem si boty mé nejoblíbenější značky, tentokrát přes net bez zkoušení, protože jsem prostě u téhle značky si byla velikostí fakt jistá. Jenže tentokrát mi tak úplně nesednou, máte někdo zkušenost jestli ta bota může trochu povolit.. jde spíš o šířku v oblasti prstů, malíčku, cítím tam prostě tlak. Jsem tady u těch bot zvyklá být jak ve vatě, tak ted nevím co s tím. Je to debilní dotaz já vím, ale co kdyby měl třeba někdo konkrétní zkušenost.. budu ráda, díky.
 http://www.shop-sport.cz/…tx-obuv.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kiloka
1.11.13 10:37

@marmelada78 :mavam: měly by nošením trošku povolit, ale nečekej zázraky. Pokud Tě tlačí tak je vrať ;)

• Citovat
  • Upravit
15995
1.11.13 10:37

Konkretni zkusenost nemam, ale moc bych s tim nepocitala…kuze povoli, ale tohle asi spis ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
1.11.13 10:41

Mě se Salomony vždy prošlápnou a „povolí“ přesně podle nohy, ale musíš vědět ty jak moc velký je to tlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.11.13 10:48

Chjo.. asi je vrátím. Ale větší nemaj. I tak je to už 40 to se mi fakt nezdá že mám takovou tlapu!
Blbý je že mě tlačí jen jedna, ta teda dost. Druhá skoro vůbec, nebo jen tak, že jsem si jistá, že to by se rozšláplo.
Jak já tohle nakupování NESNÁŠÍM :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Solnicka
26.1.15 12:16

Kožená ano, plast ne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie