Pinkor blue - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
182
31.10.13 13:51

Pinkor blue

Dobrý den,

znáte firmu Pinkoblue, odkaz je http://www.pinkorblue.cz/? Chtěla bych si tam objednat kočár, protože tam vyjde nejlevněji. Koukala jsem, že jde o německou firmu. Tak zda některá z vás nemá s touto firmou osobní zkušenost? Nerada bych se napálila. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neprih. ne-silenamatka
31.10.13 14:01

Ahoj, mam: kupovala sem tam chuvicku a naprosto v pohode - jen dodani trva asi 4-5 dnu, ale to je asi logicky vzhledem k lokaci obchodu. Jinak jukni na Heureku, tusim ze tam hodnoceni maji.

• Citovat
  • Upravit
Wecernice2
31.10.13 14:03

@sabulator Objednávala jsem zboží, na dobírku a vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
182
31.10.13 14:06

Děkuji moc za info. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
31.10.13 14:07

Dobrý den,

zkušenost mám dobrou :) Je to sice německá firma (v podstatě odnož www.baby-markt.de, na kterou tu jsou četné reklamy :potlesk: ), ale obslouží vás Češi, veškerá komunikace je v čj. Jediný rozdíl oproti českým e-shopům je ten, že tady nemají sklady a tudíž zboží posílají přímo z Německa. Takže se termín dodání může třeba o den dva prodloužit kvůli logistice, ale do týdne to je doma. Na druhou stranu vím, že zboží, které oni prezentují, že mají na skladě, opravdu na skladě mají a není to jako v něktrých shopech „skladem u dodavatele“, což často znamená dodání čert ví kdy :cert:

Takže pokud máte kočár vybraný a jde jen o cenu, tak podle mě dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
31.10.13 14:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
31.10.13 14:19

@Gigis Jo přesně tak, mají tam v akci kočár značky, kterou potřebujeme Maxi Cosi, budeme si kupovat jen podvozek, korbičku a autosedačku (vaničku) dostaneme. Tady to maji kolem 10.000,– Kč, jinde stojí kolem 12.000,– Kč.

Jak je to ještě s platbou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
31.10.13 14:26

No tak v této částce je dopravné zdarma, vozí to PPL a způsobů platby je hodně - paypal, kreditka, převod, dobírka… Pokud je to Vaše první zkušenost, asi bych volila dobírku, sice dobírečné něco bude stát (20-30Kč?) ale v tomto případě to jsou už drobné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30903
31.10.13 14:26
@Wecernice2 píše:
@sabulator Objednávala jsem zboží, na dobírku a vše v pořádku.

Souhlas, vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák