Ochnutí pejska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
29.3.12 16:43

Já si tam přečetla,že u starších psů může představovat riziko :oops: Kettynce je už 16,to neni starší ale už stará.
Jinak jsem jí ho dávala půlku ráno a ode dneška čtvrtku ráno a čtvrtku večer,od soboty už jen čtvrtku 1×24 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.3.12 17:12

Ona má totiž ještě i artrozu,tak proto asi bere ty léky na zánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wifi nepřihl
29.3.12 17:59

jo tak,sem si říkala,že by se atb zneužívala až takto. atb jsou proti infekci, k ničemu jinýmu atb nejsou, proto sem se lekla,že to zas nějakej doveda dává na všechno.
bere léky na bolest,nic jinýho se v daný situaci asi nedá dělat,když chirurgie nepřichází v úvahu. to ale není žádný léčení,jenom maskování bolesti.
riziko tam je,sleduj,aby pila tak jak pije a stejně tak čůrala..aby to neomezovala

• Citovat
  • Upravit
wifi nepřihl
29.3.12 17:59

ale ono jakýkoli lék může představovat riziko

• Citovat
  • Upravit
16557
31.3.12 14:48

Tak jsem dnes zjistila,že ten carprodyl není ATb jak jsem si myslela,ale jen lék proti boleti.Takže žádný ATB nebere,jen dva léky na bolest :think: A docela se bojim,že až to přestane brát,tak se jí to zase vrátí :nevim: Ale před dvěma letyměla něco podobnýho,akorát že že s páteří dole v kříži a to taky brala jen léky na bolest a pak byl 2 roky pokoj.Já nevim z čeho to má.Asi špatně skočila :oops: Jinak dnes si dokonce i hrála s plyšovýma hračkama a házela si s nima :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
31.3.12 14:51

Tak to je bojovnice :potlesk: ať se vám daří. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
31.3.12 14:53

Mahdal, taky držím palce, Tvoje čubinka je na úctyhodný věk bojovnice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
31.3.12 14:59

Díky :hug: Ona chce asi ještě strašně moc žít :srdce: A užívat si tady spaní v posteli apod.Akorát chrápe na gauči,beruška,jen musim dávat pozor až se vzbudí,aby neseskočila a musim jí sundat.Ona je hrozně rychlá,že kolikrát ani nestihnu reagovat.
Jinak jsem si ještě vzpomněla,že veta říkala,že ono se jí to zajizví a zapouzdří,takže to zase asi bude mít dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
19.5.12 22:45

dnes jsem nechala uspat mého Valentýnka měl osum let je i s toho hrozně ale neudržel moč ani stolici zadní nohy tahal za sebou vyzkoušeli jsme kortikoidy a kapačky týden naříkal v bolestech poslední tři dny se ani nezvedl! Dnes jsem jeho trápení ukončila i když s výčitkami ale vím že mu je dobře celý den sedím a brečím moje skoro dvouletá holčička ho hledá po bytě když dojedla pribináka dala kelímek na zem byl to jejich rituál on to vždy vylízal co zbylo..Nikdy na něj nezapomenu byl to užásný jinak zdravý pes člen rodiny :,( :,( :,( :,( :,( :,( :,( přikládám fotku starou dvy dny to jsme ještě měli naději v kapačkách poslední noc nespal a bolestí kvičel na celý dům :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
20.5.12 13:04

@Simoncicak
To je mi moc líto. :hug:
Určitě jsi pro svého psího kamaráda udělala všechno cos mohla, teď už jen tu bolest a smutek přetrpět.
Vydrž. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
20.5.12 16:29

@Simoncicak Tak to mě moc mrzí,koukám že to byl taky jezevčíček :,( :srdce: Jsi moc silná,tvůj pejsek je už v psím nebi a nic ho nebolí-určitě ti je vděčnej,že jsi ho nenechala trápit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.7.12 12:55

Dobrý den, chci se podělit s vámi o náš příběh, protože už fakt dál nemůžu a přitom se jedná o moje první „dítě“. Máme 6,5letého drsňáka a začátkem května nám k ránu zničehonic ochrnul na zadní část těla. Následovala vyšetření a odvoz k velmi uznávanému doktorovi, který nám dal vybrat operace či utracení. Sám hned dodal, že je Šimon mladý a dle testů jinak zdravý a silný pes a že by operovat. Osobně já ani manžel nemáme zkušenosti s operacemi lidí natož psů, takže (naivně) jsme předpokládali, že po operaci a určité rekonvalescenci se vrátí náš milovaný a živý pes. Doktor nám neřekl, co nás poté případně čeká… Operace proběhla úspěšně, Šímu nám dali hned domů, abychom prý neplatili výdaje za hospitalizaci a naučili nás ho cévkovat. Chodili jsme 2×týdně na rehabilitaci do vany a civičit na míč a on začal cca po měsící a půl „chodit“. Prý ty packy už neucítí, ale chodí na základě spinálního reflexu. Je vidět, že je „postižený“ ale chodí. Nejhorší ale je, že nezvládá udržet moč a kaká jak to na něj přijde - do pelíšku, po bytě (a doma máme 10.měsíční dcerku). Stále je to můj Šíma, ale už dál nemůžu. Stále lítám s mopem a savem, na krátkých procházkách, víc než obejít barák nezvládne, mu pomáhám, motivuji pamlsky a tlačím kočárek, si říkám, že kdybych toto věděla, tak se asi rozhodnu jinak.. Ale teď ho nemůžu už nechat uspat! Jsem totálně psychicky na dně a nevím, jak to zvládnu dalších třeba i deset let, co s námi může být.
Toť je náš příběh a doufám, že třeba někomu pomůžu, aby věděl do čeho jde. Rozhodnutí je jen na Vás a já ráda přivítám Vaše rady či alespoň útěchu :). A naopak, jestli někdo potřebuje něco více objastnit, ráda mu pomůžu, když budu vědět. Mějte se a přeji Vašim miláčkům hodně velké moře zdraví a zvlášť jezevčíkům!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
29.7.12 13:01

Dala bych mu plínky a vystřihla díru na ocásek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.7.12 13:12

Už jsem také zkoušeli a vždy si jí umí sám sundat  8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
29.7.12 20:33

Jedině, přes to, ještě nějaké šortky :think: nebo přes plínku přelepit izolepou.Je fakt, že šikovnej pes si serve skoro všechno, když má na to trpělivost. Náš by si to byl nechal, holky mu v zimě daly i čepici a nechal si jí. V úterý nám umřel, pořád mám pocit, že tady chodí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný