Ochnutí pejska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14020
7.8.12 12:21

Jak psaly holky, uspání asi bude nejlepší. Taky mám berňáska a je to naše další mimčo :srdce:

Kdyby se nemohl projít, zvednout za náma a trpěl, tkay bysme ho nechali usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
7.8.12 13:29

Pokud se jen trápí a z toho co píšeš to tak vypadá, uspáním mu prokážeš poslední službu, dal vám mnoho pěkných chvil a radosti a tohle by si zasloužil, vím z vlastní zkušenosti jak je to těžké :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noren
7.8.12 13:35

To je mi moc líto :hug: Já bych pro jistotu zkusila ještě jiného veterináře, třeba by přišel na něco, na co ten první ne…chtěla bych mít jistotu, že jsem pro pejska udělala všechno.

• Citovat
  • Upravit
22585
7.8.12 13:38

To je mi moc líto :( Pokud se trápí jak píšeš, tak uspání bude pro něj vysvobození.. Vím, je to těžké (vlastní zkušenost).
A co zkusit nějakého dalšího veteřináře? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.12 14:19

@Ronnienka : ahoj je mi to moc líto, taky jsem se museli rozloučit s naším psím miminkem Tomíčkem, bylo to těžké rozhodování, ale moc se trápil, oni to sice neumí říci jak je to bolí, ale dávají to najevo tím že nejí a nepijou a jde to vidět v jejich očíčkách, pokud už není cesty zpět a čeká ho jen bolest a trápení…pomalu bych se s ním loučila…držím pěstičky aby bylo lehčí se s ním rozloučit…přeji jen to nejlepší :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
7.8.12 14:26

Moc s tebou soucítím :hug: Kdo má psa jako člena rodiny, tak tě chápe, asi to bude dáno geneticky. Zkus ještě jiného veta, ale jestli ti radil i docent z Brna, tak nevím no :nevim: Také si nedovedu představit, že nám odejde náš milovaný pejsek. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
7.8.12 14:30

Jeden moudrý pán mi nedávno řekl, že pokud se pejsek trápí a bolí ho to a není naděje na zlepšení stavu, pak musíme udělat všechno proto abychom mu pomohli, ikdyž to znamená se s pejskem rozloučit :,(. Nevím jestli bych to sama dokázala, ale myslím že když u toho budete s ním, tak Vám bude vděčný a šťastný a vy vudete vzpomínat na veselého psíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.12 10:59

Dneska k nám přijede veterinář a uspí ho :,( Děkuji za podporu…dost nám to pomohlo :hug:

• Citovat
  • Upravit
684
8.8.12 11:07

A necháte si ho? Jako myslím treba hrobecek na zahrade nebo na chapupe.
My ji mame na chalupe na takovym slunecnym mistecku s vyhledem do kraje. Jsem moc rada, ze je porad s nama. I kdyz v tydnu na chalupe nejsme :)

Je dobre, ze si se takhle rozhodla. Je to správné rozhodnutí. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
8.8.12 12:18
@Anonymní píše:
Dneska k nám přijede veterinář a uspí ho :,( Děkuji za podporu…dost nám to pomohlo :hug:

držtě se :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15098
8.8.12 12:26

Držte se. Vím jaké to je ještě jsem se nevzpamatovala z úmrtí naší chlupaté koule. Umřel 24.7.Nejhorší, je, že jel s mužem na ryby, v neděli jsem mu podrbala kožich, a říkám mu tak za týden. A v úterý muž volal, že umřel. Zahrabal ho tam, někde padesát kilometrů od domova a mě je to hrozně líto, že není někde tady, poblíž. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.8.12 12:49
@Lane píše:
A necháte si ho? Jako myslím treba hrobecek na zahrade nebo na chapupe.
My ji mame na chalupe na takovym slunecnym mistecku s vyhledem do kraje. Jsem moc rada, ze je porad s nama. I kdyz v tydnu na chalupe nejsme :)Je dobre, ze si se takhle rozhodla. Je to správné rozhodnutí. :srdce: :hug:

Uděláme mu krásný hrobeček na zahrádě pod velkou třešňí, rád tam chodil protože tam byl chládek. Aspoň ho budeme mít stále u sebe :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monika9011
12.8.12 17:22

VYDRŽTE

@Terranova píše:
Dobrý den, chci se podělit s vámi o náš příběh, protože už fakt dál nemůžu a přitom se jedná o moje první „dítě“. Máme 6,5letého drsňáka a začátkem května nám k ránu zničehonic ochrnul na zadní část těla. Následovala vyšetření a odvoz k velmi uznávanému doktorovi, který nám dal vybrat operace či utracení. Sám hned dodal, že je Šimon mladý a dle testů jinak zdravý a silný pes a že by operovat. Osobně já ani manžel nemáme zkušenosti s operacemi lidí natož psů, takže (naivně) jsme předpokládali, že po operaci a určité rekonvalescenci se vrátí náš milovaný a živý pes. Doktor nám neřekl, co nás poté případně čeká… Operace proběhla úspěšně, Šímu nám dali hned domů, abychom prý neplatili výdaje za hospitalizaci a naučili nás ho cévkovat. Chodili jsme 2×týdně na rehabilitaci do vany a civičit na míč a on začal cca po měsící a půl „chodit“. Prý ty packy už neucítí, ale chodí na základě spinálního reflexu. Je vidět, že je „postižený“ ale chodí. Nejhorší ale je, že nezvládá udržet moč a kaká jak to na něj přijde - do pelíšku, po bytě (a doma máme 10.měsíční dcerku). Stále je to můj Šíma, ale už dál nemůžu. Stále lítám s mopem a savem, na krátkých procházkách, víc než obejít barák nezvládne, mu pomáhám, motivuji pamlsky a tlačím kočárek, si říkám, že kdybych toto věděla, tak se asi rozhodnu jinak.. Ale teď ho nemůžu už nechat uspat! Jsem totálně psychicky na dně a nevím, jak to zvládnu dalších třeba i deset let, co s námi může být.
Toť je náš příběh a doufám, že třeba někomu pomůžu, aby věděl do čeho jde. Rozhodnutí je jen na Vás a já ráda přivítám Vaše rady či alespoň útěchu :). A naopak, jestli někdo potřebuje něco více objastnit, ráda mu pomůžu, když budu vědět. Mějte se a přeji Vašim miláčkům hodně velké moře zdraví a zvlášť jezevčíkům!!!

Dobrý den, jediná rada, vydržet. My s naší tehdy pětiletou jezevčicí absolvovali to samé. S tím rozdílem, že jsme ji na doporučení veta nechali na klinice ještě 14 dní rehabilitovat. Ale minimálně 2 měsíce měla problém se svěrači, ale poté se to pomalu začalo upravovat. A také jsme museli 3× denně cvičit s nožičkama. Hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.15 23:31

Dobrý večer, prosím moc o radu. Minulý rok v září náš jork začal být apatický a kňučel když jsme se ho snažili vzít, pokulhával na zadní nohy. U veta dostal injekci proti bolesti, s tím, že je to neurolog. problém. Klidový režim a pejsek za pár dní úplný čipera.
V pondělí opět začal mít stejné problémy, avšak na večer už jen seděl v pelechu a hodně stěži chodil. U vet podezření na vyhřezlou ploténku nebo skříplý nerv. Spíše ploténka. Dostali jsme prášky proti bolesti a 6 týdnů v kleci klidový režim. Absolutní. Takže ani venčení, prostě nechat ho podělat pod sebe. Je to šílený, máte někdo podobnou situaci prosím?:( Jsme z toho zoufalý, je to naše mimčo. Myslíte, že kdybychom aspon jednou denne psika vynesly ven na vycurani?:(

• Citovat
  • Upravit
26716
12.3.15 07:56

Radu už ti dal veterinář. Nechápu, proč to porušovat, jenom tomu psovi ublížíš. Když absolutně klidový, tak prostě poslechnou a vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný