Očista jater

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2129
25.1.16 17:36

Taky jsem pro ostřopestřec. Silná a účinná je ostrpestřecová kaše, ale i olej, tablety, seminka,…vše je účinné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
25.1.16 18:43

Děkuji za odpovědi. O ostropestři jsem slyšela, tak ho vyzkouším. A nevíte, jak dlouho je třeba ho užívat, aby splnil účel? A je lepší čistý ostropestřec nebo mohou být jaterní čaje, které ho obsahují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.1.16 18:46

Piji ostropestřec 3× týdně jako prevenci. Nemůže to uškodit, když se to nepřehání. Problém s játry nemám, ale beru to jako prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.16 18:46

@Mamasaurus jj ja to delala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.16 18:46

@Mamasaurus jj ja to delala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.16 18:47

Artycok ma nejlepsi vysledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.17 15:53

Dobrý den, obnovuji diskuzi, ač se nebudu ptát přímo na očistu jater jak tu byla popsána.
Pije tu někdo jen čaj na očistu jater? Jak často se má pít a máte po něm někdo pocit nafouknutí a průjmu?
Pila jsem ho tento týden 2× a pokaždé druhý den jsem byla nafouklá a celý den chodím na toaletu. Průjem není velký, spíš prostě řídká stolice (omlouvám se za popis :oops: ). Jen mě zajímá, jestli je to normální.

• Citovat
  • Upravit
4798
31.8.17 17:14
@Anonymní píše:
Dobrý den, obnovuji diskuzi, ač se nebudu ptát přímo na očistu jater jak tu byla popsána.
Pije tu někdo jen čaj na očistu jater? Jak často se má pít a máte po něm někdo pocit nafouknutí a průjmu?
Pila jsem ho tento týden 2× a pokaždé druhý den jsem byla nafouklá a celý den chodím na toaletu. Průjem není velký, spíš prostě řídká stolice (omlouvám se za popis :oops: ). Jen mě zajímá, jestli je to normální.

já jedla ostropestřec v tabletách a myslím, že je to zcela normální mít lehčí průjem, kudy jinudy by to očištěné mělo odcházet.. Játra se zbavují hlavně tuku a jiných škodlivin a ten samosebou prožene.. po14ti dnech mě to přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.17 07:05

@Trinetka OK, moc díky za odpověď. Je jasný, že jinudy to odejít nemůže. ;) Jen jsem nečekala, že to bude takhle nepříjemný a spíš se budu cítit líp, když to půjde ven, ale to nafouknutí je fakt hrozný, na to jsem nikdy netrpěla. :(
Tak moc děkuji. zkusím ještě teda pokračovat, dokud po vypití druhý den nebude vše normální. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková