Očista střev u dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
29.8.17 08:31

@Isia Hele záleží, co už jste vyzkoušeli a co by malá mohla mít za problémy.

• Probiotiky nic nezkazíš.
  • Pokud to bylo výjimečné, protáhni ji těmi švestkami nebo jakoukoli jinou metodou.
  • Pokud to nepomůže, může mít na něco alergii: hlídej jídlo, nedávej jí to. Popřemýšlej, co to bylo.
  • Pokud nevíš, na co ta alergie je (a nebo pokud i víš, ale chteš to vyřešit akutně), najdi si mast na mazání toho ekzému - je jich x a je otázka, která zabere zrovna Tvojí dceři. Nám na počínající ekzém pomáhá olivová mast za 33 Kč https://pemi.cz/…0ml/p/110298?…, pokud se to ještě zhorší, tak Blue Cap. Ale je to různé. Po kortikoidech bych sahala až v nejhorším případě.

Jinak byla bych velmi opatrná s tím mlékem: v mléčných výrobcích jsou sice probiotika, ale hodně dětí je nesnáší (mojí dceři třeba ekzém speciálně DĚLAJÍ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
29.8.17 09:41

Děkuji všem za odpovědi a rady. S dcerckou jsem byla i na alergologii, kde nam nezjistili žádnou alergii na jídlo. Má jenom mírnou alergii na roztoče a břízu. Myslím si, že výrážka souvisí s problémem vevnitř těla, protože se pořád vrací bez ohledu na to co jí. Už jsem zkoušela vyřadit z jídla mléčné výrobky aj. ale vyrážka bez mazání se do 2 dnů vždycky vrátí. A je to škaredá vyrážka, jsou to pupínky s vodou a hnisem vevnitř. Kožní bral stěr, byl tam zlatý stafylokok, na dalším stěru ale už nic nebylo a vyrážka stále stejná. Už si nevím rady, protože od září nastupuje do školky a když bude mít takové ruce, tak tam chodit asi nebude moci. Koupila jsem si v lékárně mast, která je na atopický egzém a která ji pomáhá, ale jedná známá mi řekla, že všechny masti na atp. eg. obsahují i v malém množství kortikoidy, jinak by nebyly účinné, tak nevím co je na tom pravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.8.17 10:16
@cecetka píše:
@Hanka1 Lepsi nez svestkovy kpmpot (spousta pridaneho cukru) jsou susene svestky (sice taky velka koncentrace cukru, ale prirodniho).

jo ja myslela svestky obecne…i když ja miluju jednou za rok ryzovy nakup ze svestkama z kompotu nahore…
vidíš ale nasušit svestky je dobry tip…

• Citovat
  • Upravit
14895
29.8.17 10:21
@Isia píše:
Děkuji všem za odpovědi a rady. S dcerckou jsem byla i na alergologii, kde nam nezjistili žádnou alergii na jídlo. Má jenom mírnou alergii na roztoče a břízu. Myslím si, že výrážka souvisí s problémem vevnitř těla, protože se pořád vrací bez ohledu na to co jí. Už jsem zkoušela vyřadit z jídla mléčné výrobky aj. ale vyrážka bez mazání se do 2 dnů vždycky vrátí. A je to škaredá vyrážka, jsou to pupínky s vodou a hnisem vevnitř. Kožní bral stěr, byl tam zlatý stafylokok, na dalším stěru ale už nic nebylo a vyrážka stále stejná. Už si nevím rady, protože od září nastupuje do školky a když bude mít takové ruce, tak tam chodit asi nebude moci. Koupila jsem si v lékárně mast, která je na atopický egzém a která ji pomáhá, ale jedná známá mi řekla, že všechny masti na atp. eg. obsahují i v malém množství kortikoidy, jinak by nebyly účinné, tak nevím co je na tom pravdy.

Vyrážka je problém imunitního systému..Je to problém střev.
Nemusí mít alergií aniž by ji jídlo nesedelo.
Střeva propouští a tělo je toxické.
Aby to mělo smysl musíte vyřadit hlavně lepek a všechny obiloviny a luštěniny..
Cukr a omezit i ovocný a mléčné. Vsechny tyto složky na dobu 1-2 mesicu dokud se střeva neuzdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.23 11:24

@Isia
Ahoj,…mame doma uplne stejny problem…jen s tim, ze mam podezreni na alergii na mlecne produkty. Takze nemohu podavat jogurty apod. Pani doktorka rikala, ze syn ma zacpu, prestoze konzistence stolice je vylozene kasovita. Jenze na wc jde opravdu cca 1×za 3-4 dny, takže zacpa. Dostl na to Forlax (nebo jak se to jmenuje) ale nijak to nezabira teda. Chtela bych take neco na ocistu strev, ale uplne nevim co, kfyz se toho prodava tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí