Očista těla a kojení

982
11.5.15 14:05

očista těla a kojení

Chtěla bych Vás poprosit o radu, jestli nevíte jak očistit tělo. Cítim se docela unavená, mám kožní problémy a tak jsem se dočetla, že by bylo dobré očistit tělo, ale jak když stále kojím? Jsou nějaké byliny na očistu těla? Mám roční dceru, kterou kojím ráno a večer, někdy v noci, když se probudí. Chtěla bych kojit ještě aspoň půl roku, ale očistu bych potřebovala asi už teď, jde to vůbec dohromady? Děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
11.5.15 14:10

Psyllium každé ráno dvě lžičky, vypít nalačno, zelený ječmen, sklenici denně a chlorellu :-) vysadit nebo omezit bílou mouku a bílý cukr :-) a dodržovat pitný režim, ale za mě denně alespoň 3 litry vody :-)

• Citovat
  • Upravit
982
11.5.15 14:26

@Lizzi a to se může u kojení? Před těhu ani během těhotenství jsem nikdy žádnou očistu nedělala, tak nevím, jestli se zeleným ječmenem a chlorellou mohu začínat při kojení. A jak dlouno takovou očistu je třeba dělat? Nevím jak dlouho vydržím bez nečeho sladkého :). Bílou mohou používám málo, peču si vlastní chléb a používám hlavně žitnou s trochou hladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
11.5.15 14:32

@Isia no vidíš, takže pečivo máš vyřešené :-) já také peču chleba a přiznám se, že bez sladkostí bych období kojení nevydržela, ale není to nic zdravého, takže se nemám moc čím chlubit. Psyllium je jen vláknina, ta Ti pročistí střeva a nastartuje správný metabolismus živin, u střev začíná každá očista. Zelený ječmen a chlorella jsou vitaminové a minerální bomby, tím rozhodně nic nezkazíš :-) jen to chce asi pomalejsí nájezd, nedát si hned plnou dávku, přece jen ty zelené potraviny jsou fakt na detox, tak aby to s Tebou moc nezamávalo :-)

• Citovat
  • Upravit
3198
11.5.15 14:42

Detox se v době kojení nedoporučuje. Vysadila bych tedy aspoň lepek a cukr. To nebude vadit. Ale určitě ne žádný hladovky a čistícím čajům bych se asi taky vyhla. Na ten ječmen a chlorellu jsem četla různé názory. Někdo říká, že nevadí (často to jsou distributoři) a někdo to prostě nedoporučuje. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16199
11.5.15 14:57

Já bych taky počkala, lymfatický systém může uvolnit hodně škodlivin, které játra nestihnou zpracovat, a jde to do výživy i dítěte. Nejsem doktor, ale kamarád doktor mi říkal, že zdravě jíst ano, ale hodně, klidně přidat i umělé vitamíny (třeba jód určitě jen z ryb nezískám, některé prvky zase pomohou vlasům a kůži - vápník, zinek, křemík), a žádné hladovění a žádné lymfatické masáže, ani silná očista střev. Ale určitě je na to více názorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí