Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj dámy nevite nekdo cim to je???jsem ted porad unavena kojim triměsicni dite plne, jim ale zeleninu i ovoce a i na prochazky s ni chodim a mam jeste starsi ktere se taky snazim venovat jak to jen jde ale posledni dobou mam dny kdy vylozene odpadnu!!!rano asi hodinu po vyspani se mi zacnou uplne zavirat oci motat i chvilema hlava (tlak mam pry v poradku) a musim si zkratka lehnout aspon na hodinu..jinak me nic nebavi a nic mi nejde od ruky mam potize se stitnou zlazou ale beru leky tak jak mam a je to pry v poradku tak ja uz nevim
Ahoj, taky nekdy mam takove stavy…ale moje petimesicni miminko se v noci budi p hodine a pul, takze u me je to dlouhodoby nedostatek delsiho spanku. K tomu starsi dcerka, manzel nastesti hodne pomaha, jinak fajkt nevim. Mam lepsi dny, kdy jsem v pohode a citim se stastna a pak horsi, kdy bych nejradeji zustala cely den v posteli
Pomahaji mi vitaminy a horcik, cokolada a ted jsem zacala chodit cvicit a je mi celkove lepe, tak to zkus taky
Co nedostatek železa, zajdi na krev. Ale podle mě je to normální únava z nevyspání ![]()
@monca 1823 - ahojky, taky jsem tyhle stavy mela po porodu. Az ted je to lepsi, 10 mesicu po. Pomohlo mi jist vic zdrave a vyspat se. Taky je dobry se na chvilku odreagovat od prcka, aspon 2× tydne, i kdyby na hodku.
A ty krevni testy jsem si taky nechala udelat, ja je mela uplne v poradku, jen jsem malo pila, unava muze byt i z toho. Drzim palce at je ti brzy lepe. ![]()
Příčin může být hodně, ale nejdřív zkus nějaký vitamínky, železo a tak. Zkus se domluvit na hlídání, třeba jen na dvě dopoledne za sebou, kvůli mlíku a odpočiň si. Jestli ani to nezabere, tak bych navštívila doktora. Mám známou, co jí takhle začala roztroušená skleroza. Ale nejdřív bych šla po těch prostších důvodech, aby sis nemyslela, že tě chci strašit ![]()
JEZKOVI VOCI JESTE TOHO TROSKU..NO S HLIDANIM JSEM NA STYRU RODICE MOC NEFUNGUJOU..ALE V NOCI SE VYSPIM..MALA SE BUDI JEN JEDNOU A PAK AZ RANO..