Očkování proti rakovině děložního čípku - ano či ne?

83
20.5.11 17:47

očkování ano či ne?

Ahoj holky zajímá mě co si myslíte o očkování proti rakovine děložního čípku, mám devítiletou dceru a uvažuji o očkování máte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
20.5.11 17:50
mamasan píše:
Ahoj holky zajímá mě co si myslíte o očkování proti rakovine děložního čípku, mám devítiletou dceru a uvažuji o očkování máte někdo zkušenost?

kdybych mela dceru urco ji ho dam, znama ted taky byla s dcerou tak jsme se o tom bavily, myslim ze ted pojistovna dokonce neco prispiva v nejakym bonusovym programu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.11 17:51

já očkování využívám pokud je dostupné, dál se raději nerozepisuju, ono se to tu nejspíš ještě rozjede dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.5.11 17:54

no ono to právě stojí okolo 10kč. což je dost ale nevím zda to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
20.5.11 18:05

Sama ockovana jsem, tak dceru taky necham.. Ale jeste mame casu spoustu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
20.5.11 18:06

:think: já bych nedala ani zadara

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
20.5.11 18:06

také dceru nechám a zvažuju že investuji ještě i do sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
20.5.11 18:15

Tak pokud bych měla ještě dceru, očkovat bych jí určitě nechala. Do té doby už bude vakcína pořádně zajetá a vyzkoušená :mrgreen: Ale pro sebe o ní taky uvažuju

• Citovat
  • Upravit
20.5.11 18:22

Mne gynekologicka rovno s ponukou ockovania povedala ze nevie co bude so mnou po dajme tomu desiatich rokoch. Ci budem potrebovat preockovanie, ci budem stale chranena, ci ma nebude liecit na vedlajsie ucinky. A popravde, proti tomu co chrani toto ockovanie celkom zadarmo chrani nebyt promiskuitny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
20.5.11 18:37

dceru ockovat urcite dam a rozmyslam aj o ockovani pre seba ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
20.5.11 18:46

Taky necham moje holky ockovat ale to je otazka budoucnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
20.5.11 18:50

Dceru nechám určitě, asi za rok dva :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2114
20.5.11 19:10

O očkování si nemyslím nic dobrého, zvlášť o tomdle. Mám dvě dcery, očkovat nebudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
20.5.11 19:12

Před dvěma lety zemřela ve 30 má spolužačka ze střední na rakovinu děložního čípku - byl to pro všechny šok, byla to velká sportovkyně, bojovala až do konce…

Dcery určitě naočkovat nechám.

Co se týká očkování u dospělých, záleží na tom, zda již byli nakaženi HPV viry či nikoliv. Pokud ano, vakcína je zbytečná, pokud pouze některým - vakcína bude fungovat proti těm zbylým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zza
20.5.11 19:18

Očkovat bych dala, po svých zkušenostech - konizace a následný předčasný porod v 36 tt jenom kvůli špatným výsledkům cytologie ..... nestojí to za to. Teď také většina zdr. pojišťoven dává 3. vakcínu zdarma (cca 2800,–) a Škodovácká dává dokonce 5000,– tudíž doplatek je cca 3400,– :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek