Očkování astra zeneca

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81481
14.3.21 14:26
@Burj Chalifa píše:
Jsem disciplinovaná, pochopitelně řádně dodržuji nařízení mít na hubě respirátor. Nicméně dnes exprezident Klaus na Primě uvedl - za nenošení roušky se pomalu střílelo, ovšem najednou vyžadovaná rouška nestačí a musíme mít respirátory. Tedy povinná rouška v uplynulých měsících byla neúčinná?

Nebyla. Já to říkala už na jaře. Připustili to po roce.
Ono ani ty respirátory nepomůžou v tom režimu, já se teď nosí, kdy ho má každý na 2 týdny jeden, valej to po kapsách (vcetne mě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
14.3.21 14:40

U nas je Astrou ockovana seniorka 90+ a bez vetsi reakce, tak snad se ji nejake protilatky utvorily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.21 15:08

Řeším to samé teď s jedním rodičem, je registrovaný ke svému obvodakovi, nějak tuším že příští týden bude mít astrazenecu…má 70 let, má vysoký tlak, cukrovku, problémy se srdcem a cevava, v očkovacím centru se teď očkují lidé cca 75 let a většinou Pfizer nebo moderna, tak taky přemýšlím, jestli by nebylo lepší se registrovat mimo obvodaka, co myslíte?? Samozřejmě obvodak tvrdí, že je to naprosto bezpečná vakcína

• Citovat
  • Upravit
3089
14.3.21 21:44

Manžel Astra a jeden den ho bolela ruka. Týden na to kamarad taky Astra a od večera teploty 39 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
8.4.21 12:11

Byl jste nekdo ockovan astrou v poslední době? Davaji uz rovnou pri vyberu terminu termin preockovani za 12-13tydnu? Jednu dobu to pry delali tak, ze se vygeneroval termin cca za mesic a pak na miste upravili termin preockovani.
Jde mi jen o to jestli podle toho data preockovani muzu cca vydedukovat jaka vakcina to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
8.4.21 12:19
@Anna85 píše:
Byl jste nekdo ockovan astrou v poslední době? Davaji uz rovnou pri vyberu terminu termin preockovani za 12-13tydnu? Jednu dobu to pry delali tak, ze se vygeneroval termin cca za mesic a pak na miste upravili termin preockovani.
Jde mi jen o to jestli podle toho data preockovani muzu cca vydedukovat jaka vakcina to bude.

Pokud jdeš do ocko centra, tak to Astra zřejmě nebude. Znamy dostal rovnou druhý termín, vypadalo to na Pfizer. Dostal ale Modernu a primo na místě mu druhy termin menili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
8.4.21 13:10

@vokishka
Nejdu ja, ale teta. Nechce astru.
A jede do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
8.4.21 15:20
@Anna85 píše:
@vokishka
Nejdu ja, ale teta. Nechce astru.
A jede do nemocnice.

Nas kraj dává astru jen obvodnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
8.4.21 16:15
@vokishka píše:
Nas kraj dává astru jen obvodnim.

Diky :).
Tak teda teta musi proste jen doufat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.11.21 14:06

Očkování covid

Dobrý den přemýšlíme s přítelem že se nechame naockovat jaka vakcina je nejlepsi podle vas dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí