Očkování mezi 2. a 3. rokem?

Anonymní
13.1.13 15:11

Očkování mezi 2. a 3. rokem?

Chtěla bych se zeptat, jestli se chodí na očkování mezi 2. a 3. rokem? Prý by se teda konkrétně mělo jít za půl roku po očkování do ruky, na tom jsme byli v září, takže v březnu by jsme měli jít na přeočkování, tak mi to řekla sestra od dětské dr., ale když jsem se ptala známých, tak o tom žádná nic neví :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
13.1.13 15:13

Tak asi záleží jak splňujete očkovací plán? My máme např. splněno a žádné povinné nás nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.1.13 15:14

Ty nevíš na čem jste byli v září? Očkování do ruky se to asi nejmenovalo. Hádám Priorix? Tak to asi bude přeočkován na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21655
13.1.13 15:15

Taky mě napadá priorix. ale záleží, na čem to zakladatelka v tom září byla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.13 15:16

Omlouvám se, ano, Priorix. Ale je zajímavé, že to sestra řekla jen mě a to jsem se ještě musela zeptat. :think:

• Citovat
  • Upravit
15074
13.1.13 15:19

A doktorka vám nedává termín na očkování? Jestli něco má být, měla by to říct. Vždycky, když něco máme, prevenci, očkování, hned dostaneme u naší termín. Máme už dokonce na tříletou prohlídku, už od roka a půl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.1.13 15:27

Dcera si splní teď na jaře MMR to bude mít kolem 18měs. a od povinného očkování by měla mít do 5let pokoj myslím.
Starší dcera od 18měs. kdy dostala MMR žádné jiné neměla a v plánu ho má až letos na 5ti letou prohlídku myslím :think:.
Takže mezi 2-3 rokem nic není pokud si to nějak nedáte posunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
13.1.13 15:32

Nám doktorka posílá pozvánky jak na preventivky tak na očko :think:

• Citovat
  • Upravit
74217
13.1.13 15:39

Nám neposílá pozvánky, buď volá sestra nebo když tam jdu z děckama, že jsou nachcípané, tak dá dětská do průkazky papír, kde je napsaný termín, kdy máme dojít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
13.1.13 16:00

@IvkaH papír bych buď založila nebo ztratila :mrgreen: přijde tak týden před pozvánka, zapíšu do kalendáře, poizvánku dám na viditelné místo, a týden na to myslím :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek