Očkování miminek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
25.8.15 13:53
@martina.se píše:
to musíš zvážit sama - osobně jsme podepsali papír, že chcem jen základní očkování, nic víc. Naše dr sama řekla, že je to zbytečné, že to nedoporučuje (jedna z mála, co očkování fakt nenutí)...

se máte, já jsem u naší dr vyvrhel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.8.15 13:53
@sissiy píše:
No dala mi letaky Rotarix, prevenar a at si vyberem, tak vubec nevim..ale rikala ze ten rotarix je nejlepsi ale nejdrazsi… :?

Jako to mi chceš říct, že ti dala na výběr ze tří a ty si máš jedno vybrat? Nebo jak ti to podala? Řekla ti o tom něco?

• Citovat
  • Upravit
72725
25.8.15 13:54
@atominnka píše:
se máte, já jsem u naší dr vyvrhel :mrgreen:

hledali jsme fakt dlouho, neboj se že ne.. ale jako radši vyvrhel, než do dítka v 6 týdnech nacpat sra**ky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.8.15 13:54

Maly ma měsíc takže bude stačit kdyz pak az v tom 3 měsici mu naočkujou tu Hexavakcínu co je povina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
25.8.15 13:55

Ani jedno-až na povinnou hexu a tu bych také zvažovala, nabídla ti dr, ze můžeš očkování odložit a očkovat alternativníma vakcínama?

• Citovat
  • Upravit
22614
25.8.15 13:56
@martina.se píše:
hledali jsme fakt dlouho, neboj se že ne.. ale jako radši vyvrhel, než do dítka v 6 týdnech nacpat sra**ky :think:

přesně tak.. u nás žádný neočkovací dr není, navíc drtivá většina očkuje klidně i s rýmou a kašlem… kamarádky se ani dr neptal, udělal frk frk frk a rovnou měla v 7týdnech 3očkování najednou i když měla malá rýmu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.8.15 13:57

No nabidla mi ty co jensou povinne, ale podala mi to tak ze bychom si mely aspon jednu z toho vybrat, tak proto se ptam, no neco mi o tom rekla jinak mi dala hromadu letaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.15 13:58
@sissiy píše:
Maly ma měsíc takže bude stačit kdyz pak az v tom 3 měsici mu naočkujou tu Hexavakcínu co je povina?

my hexu odložili po 6 m. Proč do něj cpát zbytečnosti - vždyť je to fakt mrňátko.. jasný. Netřeba zbytečnosti, stačí základní povinné - hexa, později mmr. Nic víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
25.8.15 13:58

Já jsem nechala očkovat hexu, synflorix, MMR a TBC… ten syflorix bych už možná ted nedala, bylo to asi zbytečné, nebyla jsme dostatečně informovaná i když teda vedlejší účinky nebyly… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
25.8.15 13:59
@sissiy píše:

A ještě raději odlož očkování aspoň do 6 měsíců a trvej na schématu 2+1.

• Citovat
  • Upravit
72725
25.8.15 13:59
@atominnka píše:
přesně tak.. u nás žádný neočkovací dr není, navíc drtivá většina očkuje klidně i s rýmou a kašlem… kamarádky se ani dr neptal, udělal frk frk frk a rovnou měla v 7týdnech 3očkování najednou i když měla malá rýmu 8o

to by zažil vítr.. twl. tohle fakt nesnesu.. u nás se kouká, zda je dítko v cajku - pokud máme v rodině byť jen rýmu, čekáme min týden, jestli to malý nechytne.. a dr je fakt pečlivá.. zlatá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.8.15 14:00

Mam obe deti ockovane i proti pneumokokum i rotavirum. to jen tak, ze to hodne lidi ockuje, byt je momentalne lepsi o tom mlcet a tak to vypada, ze to nikdo neockuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.8.15 14:00

@sissiy my jsme očkovali první dávku až v 5m - a to proto, že dr už hodně tlačila. A jen tu hexu. I kdyby ses rozhodla dát i nepovinné - tak je prosím tě nechcej dát každé zvláště ne najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.8.15 14:02
@martina.se píše:
to by zažil vítr.. twl. tohle fakt nesnesu.. u nás se kouká, zda je dítko v cajku - pokud máme v rodině byť jen rýmu, čekáme min týden, jestli to malý nechytne.. a dr je fakt pečlivá.. zlatá :srdce:

u ás dr tohle neřeší, i my říkala, že se může očkovat s lehkým nachlazení(což teda je i v letáku) a taky dává víc věcí nejednou… ale na mě si nepřijde, já se nedám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
25.8.15 14:02
@atominnka píše:
přesně tak.. u nás žádný neočkovací dr není, navíc drtivá většina očkuje klidně i s rýmou a kašlem… kamarádky se ani dr neptal, udělal frk frk frk a rovnou měla v 7týdnech 3očkování najednou i když měla malá rýmu 8o
:poblion: :poblion: :cert:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek