Očkování miminek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ShadowHunter
25.8.15 14:22
@sissiy píše:
A ten pediacel je v cem jiny nez ta Hexa?

jak psala radka - neobsahuje žloutenku B a obsahuje méně hliníku, je prostě méně agresivní..

Ale rozhodnutí je na tobě a otci dítěte. My ti tady řekneme jedno, druhá ti řekne druhé a budeš mít hlavu v pejru.. Prostě doporučuji číst, číst a číst.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
3451
25.8.15 14:23
@sissiy píše:
Ja vim, ale ja prvorodicka se holek (maminek) zeptam at poradi. nekdo poradi, a nekdo ne.. :nevim:

Taky sem byla prvorodička. A co? :nevim: Takže kdyby ti tu většina holek napsala, že by dala to i to, tak to dáš? Aniž bys sedla k letákům, internetu a zjistila sis o tom něco? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112

@RadkaCh : prevenar se platí a synflorix ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
@sissiy píše:
A ten pediacel je v cem jiny nez ta Hexa?

Je mnohem šetrnější a není v něm valence žloutenky B.

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
@martina.se píše:
u nás třeba dr předem věděla, že s pediacelem bude problém, takže jsme po zvážení dali hexu.. ale jo, pediacel je ještě o chlup lepší. jen ty výpadky.. :zed:

u nás problém nebyl, u druhého v novém bydlišti nevím :mrgreen: :mrgreen: ale zatím mám čas to zjišťovat..

a malýmu je líp?

• Citovat
  • Upravit
ShadowHunter
25.8.15 14:24
@Verunecka289 píše:
Taky sem byla prvorodička. A co? :nevim: Takže kdyby ti tu většina holek napsala, že by dala to i to, tak to dáš? Aniž bys sedla k letákům, internetu a zjistila sis o tom něco? :roll:

nemusíš být tak utočná ne? To, že se zeptá přece neznamená, že se podle nás rozhodne? Takže trošku uber :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
72725
25.8.15 14:25
@Šmoula2014 píše:
@brko prosím Tě, nevíš. Jak by to pak bylo s MMR, pokud bude muset být do 18. měsíců? Právě mam za sebou debatu s doktorkou :roll: Malá má tři měsíce a podle ní jsme už zřejmě stejně ztracený případ a do školky mi ji nikdy nevezmou :lol:

my budem odkládat aji tak.. od ledna 2016 musí být první dávka do 18 m, no nedáme.. holt nás to vyjde na 10 tis - nebo dr vymyslí kličku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
25.8.15 14:25
@myskalucka píše:
@RadkaCh : prevenar se platí a synflorix ne

Tak je to obráceně :lol: To se omlouvám, už je to dlouho, co jsme to řešili my :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
25.8.15 14:27
@ShadowHunter píše:
u nás problém nebyl, u druhého v novém bydlišti nevím :mrgreen: :mrgreen: ale zatím mám čas to zjišťovat..a malýmu je líp?

zítra jdem na velké vyšetření, tak jsem zvědavá.. Jinak ten pediacel vypadl v době, kdy jsme o něm uvažovali, holt nám to nevyšlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.15 14:28
@Verunecka289 píše:
Taky sem byla prvorodička. A co? :nevim: Takže kdyby ti tu většina holek napsala, že by dala to i to, tak to dáš? Aniž bys sedla k letákům, internetu a zjistila sis o tom něco? :roll:

a co je na tom, že se zeptá takhle? Pak si info dohledá a rozhodne se…proč hned prudíš :think: tady nejde o život, aby musela honem honem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.8.15 14:29

@Šmoula2014 Syn dostal MMR ve dvou letech, dr. neměla problém. U dcery to hodlam udělat obdobné. Ale ja se s naší dr. vždycky nějak dohodnou. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
25.8.15 14:29
@martina.se píše:
my budem odkládat aji tak.. od ledna 2016 musí být první dávka do 18 m, no nedáme.. holt nás to vyjde na 10 tis - nebo dr vymyslí kličku :mrgreen:

já myslela, že to platí pro děti narozené od 1.1.2016? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.8.15 14:30

@martina.se chtěla jsem hexu nejdřív 6.měsíc, že MMR nejdříve ve dvou letech jsem jí už neměla sílu říct. Prej by mi ta očkování dobře vysvětlil nějaký dealer :mrgreen:. Asi budu muset najít jiného pediatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.8.15 14:30
@martina.se píše:
my budem odkládat aji tak.. od ledna 2016 musí být první dávka do 18 m, no nedáme.. holt nás to vyjde na 10 tis - nebo dr vymyslí kličku :mrgreen:

Ale, to je mi novinka. Tak to asi bude mit dcera permanentne pul roku rymu a kasel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
25.8.15 14:31
@sissiy píše:
No nabidla mi ty co jensou povinne, ale podala mi to tak ze bychom si mely aspon jednu z toho vybrat, tak proto se ptam, no neco mi o tom rekla jinak mi dala hromadu letaku

Já nechápu to, že vám řekla, že byste si měli alespoň jednu z toho vybrat. Vždyť to jsou očkování proti různým nemocem. Řekla alespoň, proti čemu se to očkuje? Mně to vyznívá tak, že si máte alespoň jedno navíc vybrat. Takže pneumokoky nebo rotaviry, to je jedno, hlavně když zaplatíte vakcínu navíc 8o??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek